Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete
În ediția 14 a sezonului 9 „Chefi la cuțite”, una dintre rețetele care i-a impresionat pe cei trei chefi a fost o rețetă de red velvet cake, preparată de Elena Nechifor.
Tartar cu păstrăv afumat în gulie și halibut cu piure de topinambur, a fost rețeta preparată de Ștefan Borleanu în ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, care i-a impresionat la maxim pe cei trei chefi.
Una dintre cele mai apreciate rețete din ediția 12 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, a fost această rețetă de negresă cu sos de ciocolată, preparată de Gabriel Neamu.
O rețetă spectaculoasă și inedită, prezentată în ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost rețeta de stridie în spuma mării, preparată de concurentul Pavel Gherghe.
Trei cuțite cu felicitări, pentru o supă cremă din ardei copți cu sfere crocante din brânză și tarhon, preparată de Ciprian Antone la Chefi la cuțite în sezonul 9.
Una dintre surprizele ediției 9 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost această rețetă tradițională de tapioca braziliană, preparată de Nadia și Horia Dobrescu.
O rețetă care i-a impresionat pe jurați în ediția 8 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, a fost rețeta: Antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă și brânză pane, rețetă gătită de Dorin Voiasciuc.
Un desert foarte reușit și apreciat de cei trei chefi în ediția 7 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost desertul Red velvet cu mousse de ciocolată albă, cocos și zmeură, preparat de concurenta Daniela Vieriu.
În ediția 6 a sezonului 9 Chefi la cuțite, Paul Vasile a preparat o spectaculoasă rețetă de păstrăv poșat cu piure de conopidă și spumă de soc, pentru care a primit aprecieri maxime.
Una dintre cele mai inedite și mai interesante rețete prezentate în fața celor trei jurați în ediția 5 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost rețeta de supă cremă de porumb în două culori cu popcorn afumat și spumă de coriandru, gătită de Khalil Saer.
Una dintre rețetele apreciate maxim de cei trei jurați, în sezonul 9, ediția 4 Chefi la cuțite, a fost această spectaculoasă rețetă de Choux Craquelin, preparată de concurenta Elena Matei.
Pe 9 martie gospodinele pregătesc mucenici, desertul delicios care ne aduce aminte de copilărie. Iată cum se prepară mucenicii muntenești, dar și cei moldovenești!
În ediția 3 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, concurenta Nicoleta Pop i-a cucerit pe cei trei jurați cu o rețetă de linguine cu creveți și cremă de zucchini.
Una dintre rețetele apreciate de cei trei jurați a fost acestă rețetă de creier de porc cu ceapă si ouă pe crutoane de pâine și creier pane, gătită de Anca Fati la Chefi la cuțite.
Una dintre rețetele preparate în prima ediție de preselecții a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, care i-a impresionat pe cei trei chefi, a fost o delicioasă rețetă de gogoși sărate sau piroști, gătită de Andreea Climatiano.
Dacă îndrăgești preparatele servite cu mămăliguță, ca la bunica acasă, un bulz cu brânză de burduf și cârnați afumați în manta de bacon afumat, va fi o adevărată delicatesă.
Foarte bune servite calde, la mic dejun aceste plăcinte la tigaie cu cartofi în aluat, dar merg la fel de bine și reci, luate la pachet a doua zi!
Claudia Radu, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, i-a surprins pe urmăritorii săi cu o rețetă senzațională de ribollita, o ciorbă italienească ce a căpătat apreciere în plan internațional.
Pentru cei care adoră combinația de spanac cu ouă ochiuri, pot încerca și varianta cu omletă din această rețetă de pachețele din foi de plăcintă cu omletă și spanac.
Dacă îndrăgiți pizza, dar v-ați săturat de versiunea clasică, vă propunem să încercați o minunată rețetă de pizza calzone cu spanac și brânzeturi și blat de pizza by Jamie Oliver.
Dacă nu mai știți ce să puneți în pachetul pentru a doua zi, un astfel de ștrudel cu șuncă și cașcaval în aluat foietaj de casă, este mai mult decât ideal.
Pentru o cină simplă și rapid de preparat, este mai mult decât prefectă această rețetă de paste integrale cu piept de pui și parmezan în sos de roșii!
Perfectă pentru sezonul rece această rețetă de supă cremă de brânzeturi cu usturoi,delicioasă și foarte consistentă.
Combinația de brânză și ciocolată este una deosebită, așa cum veți constata dacă încercați prăjitura Rudy. O rețetă de prăjitură cu brânză și firimituri de aluat cu ciocolată.
Dacă v-ați plictisit de preparatele din carne de porc, încercați o rețetă de pui cu sos de portocale: Rețeta Asian Orange Chicken.
Una dintre rețetele cu carne de porc, mult îndrăgite în zona Moldovei și nu numai, este această rețetă tradițională de tochitură moldovenească ca la bunica acasă.
Printre cele mai îndrăgite preparate, dulci sau sărate se numără și plăcintele, iar pentru iubitorii plăcintelor cu brânză avem o minunată rețetă de plăcintă cu brânză sărată și aluat fraged cu iaurt.
Rețeta de tort Doboș este rețeta celui mai îndrăgit tort din bucătăria ungurească, apreciat în întreaga lume.
Pentru una dintre mesele principale ale zilei, este mai mult decât ideală această rețetă de spaetzle cu ciuperci și sos de brânzeturi!
Prăjitura Jerbo sau Gerbeaud după Silvia Jurcovan, este o prăjitură simplă și ușoară din foi de aluat umplute cu gem și nuci, dar și o glazură delicioasă de ciocolată.
Prăjiturile cu foi pe dosul tăvii sunt delicioase, aspectuoase și spornice, iar pentru cei care le adoră, avem două rețete de foi pe dosul tăvii pentru prăjituri.
Supele creme sunt perfecte în sezonul rece și sunt îndrăgite chiar și de copii, deci merită să ne delectăm cu o supă cremă de praz cu crutoane de pâine prăjită și condimentată.
Pentru un platou cu aperitive festive, cu siguranță vor impresiona aceste delicioase choux-uri aperitiv cu cremă de brânză și somon afumat.
Combinația de banane coapte și caramel este senzațională, așa cum o să vedeți dacă vă încumetați să preparați această rețetă de prăjitură cu ciocolată și cremă caramel cu banane.
Perfectă pentru platoul cu fripturi de la mesele festive, această rețetă de ruladă din carne de porc umplută cu ciuperci și dulceață de ardei iuți!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să-i surprindem pe cei dragi de sărbători, pe lângă cadouri și preparate delicioase și cu o plăcintă cu brânză și răvașe.
Rețeta de tort Raffaello și bomboane Raffaello, cu mult cocos și migdale este una perfectă pentru sărbătorile de iarnă, nu numai pentru gust deosebit, dar și pentru albul imaculat ce imită zăpada.
Perfectă pentru masa de Revelion și nu numai, această minunată și delicată ruladă Pavlova!
Kourabiedes sau Ghorabiye este denumirea unor fursecuri din bucătăria greceasca, dar se întâlnesc și în Cipru și în Turcia.
Una dintre cele mai apreciate salate la masa de Revelion este salată rusească cu pește marinat denumită ”Shuba”.
Pentru că sunteți în continuă căutare de aperitive pentru mesele festive, rețeta acestor rulouri din foietaj cu brânză și ceapă verde, este ideală la categoria aperitivelor pe bază de brânzeturi.
Pentru dimineți reci de iarnă, sau pentru baza unor pachete, avem pentru voi trei rețete de gustări preparate din jumări de porc.
Cu multă nostalgie și dor de gustul copilăriei, avem pentru voi rețeta celui mai simplu și rapid tort de biscuiți cu cremă de cacao și unt.
Nu poate fi sărbătorit Crăciunul cum se cuvine, dacă nu avem pe masă și puțină turtă dulce, specifică sărbătorilor de iarnă, iar dacă nu mai aveți timp s-o pregătiți, puteți apela rapid la această rețetă de chec din aluat de turtă dulce și glazură de ciocolată.
Rețeta Scutecele Domnului sau Turte de Crăciun, este o rețetă de post special preparată pentru a fi servită în ziua de Ajun.
Ce poate fi mai bun, pentru platoul cu fursecuri de Crăciun decât aceste delicioase și aromate fursecuri Linzer cu migdale și gem de portocale?
Pe lângă bradul împodobit și cadourile frumos împachetate de sub el, sărbătorile de iarnă mai vin la pachet și cu mese festive alături de cei dragi, pline de preparate tradiționale delicioase.
Foarte specială această rețetă de cozonac însiropat, denumit Babka, o rețetă din bucătăria evreiască, pe care o veți îndrăgi instant.
Prăjitura Albinița, cunoscută și sub denumirea ”Dulcineea” este o prăjitură din foi cu miere și cremă de griș, care a îndulcit copilăria multora dintre noi.
Două rețete perfecte pentru masa de Crăciun, pentru a împăca toate gusturile: rețetă pentru tobă de porc și rețetă pentru tobă de curcan.