Antena Căutare

Retete

Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete

Mușchi de vită cu sos de parmezan și porcini

Mușchi de vită cu sos de parmezan și porcini

Pentru un meniu delicios de zi cu zi, o rețetă cu influiențe italienești: Mușchi de vită cu sos de parmezan și porcini.

Joi, 01.10.2020, 12:09
Tagliatelle cu muschi de vită și ciuperci în sos de roșii

Tagliatelle cu muschi de vită și ciuperci în sos de roșii

Pentru iubitorii preparatelor cu paste, o delicioasă și sățioasă rețetă de Tagliatelle cu muschi de vită și ciuperci în sos de roșii.

Joi, 01.10.2020, 10:42
Aripioare înăbușite cu garnitură de cartofi mov. Reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Aripioare înăbușite cu garnitură de cartofi mov. Reţeta lui Vlăduţ de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o delicioasă rețetă de aripioare înăbușite cu garnitură de cartofi mov, perfectă pentru una din mesele principale ale zilei.

Joi, 01.10.2020, 09:48
Pulpă de struț cu piure de cartofi mov cu cremă de brânză și reducție de coacăze roșii

Pulpă de struț cu piure de cartofi mov cu cremă de brânză și reducție de coacăze roșii

Ne place carnea de pasăre, dar cea mai sănătoasă se pare că este cea de struț, după cum ne recomandă o concurentă venită la Chefi la cuțite cu o delicioasă rețetă din pulpă de struț cu piure de cartof mov cu cremă de brânză și reducție de coacăze roșii.

Miercuri, 30.09.2020, 16:24
Mousse de ciocolată albă cu portocală și lemon curd

Mousse de ciocolată albă cu portocală și lemon curd

Pentru iubitorii deserturilor fine și complexe o spectaculoasă rețetă de Mousse de ciocolată albă cu portocală și lemon curd, prezentată la Chefi la cuțite.

Miercuri, 30.09.2020, 15:18
Cotlete de berbecuț cu sos de merișoare, piure de mazăre și piure de țelină

Cotlete de berbecuț cu sos de merișoare, piure de mazăre și piure de țelină

O alternativă la carnea de porc sau de vită, este carnea de berbecuț, iar cotletele sunt preferatele tuturor. Se prepară simplu, iar asortate cu diverse sosuri și garnituri sunt delicioase, așa cum s-a văzut și în rețeta Cotlete de berbecuț cu sos de merișoare, piure de mazăre și piure de țelină

Miercuri, 30.09.2020, 14:01
Cotlete de berbecuț cu salată tabbouleh și hummus

Cotlete de berbecuț cu salată tabbouleh și hummus

Preparatele din bucătăria arăbească sunt la mare căutare în țara noastră, însă nu trebuie să mergem în restaurante specifice să le servim, ci le putem prepara și în bucătăriile noastre, iar ca inspirație putem opta pentru Rețeta Cotlete de berbecuț cu salată tabbouleh și hummus.

Miercuri, 30.09.2020, 12:11
Trofie cu sos de roșii, pecorino și guanciale. Rețetă de paste răsucite cu sos de roșii, pecorino și carne de porc

Trofie cu sos de roșii, pecorino și guanciale. Rețetă de paste răsucite cu sos de roșii, pecorino și carne de porc

Când foamea ne dă târcoale, rețetele de paste sunt cele mai rapide și la îndemână, iar dacăi ne dorim altceva decât o rețetă clasică, mergem în bucătăria italiană și preparăm ”Trofie cu sos de roșii, pecorino și guanciale”, adică o rețetă de paste răsucite cu sos de roșii, pecorină și carne de porc.

Miercuri, 30.09.2020, 10:27
Piept de curcan cu sos de muștar și legume trase la tigaie

Piept de curcan cu sos de muștar și legume trase la tigaie

Pieptul de curcan pe lângă gustul bun, este mai redus în calorii și grăsimi și conține o serie de nutrienți importanți, așadar merită să-l includem în meniurile noastre culinare și poate începem cu această rețetă de la ”Chefi la cuțite”: Piept de curcan cu sos de muștar și legume trase la tigaie.

Miercuri, 30.09.2020, 09:15
Gulaș de mistreț cu găluște de făină

Gulaș de mistreț cu găluște de făină

Gulașul este unul dintre cele mai îndrăgite preparate din bucătăria ungurească ce a prins contur în toate colțurile lumii, iar rețetele au fost adaptate după gustul și specificul ingredientelor, așa cum o să vedeți și în rețeta noastră: Gulaș de mistreț cu găluște de făină.

Marti, 29.09.2020, 15:43
Rețetă tradițională de papanași moldovenești

Rețetă tradițională de papanași moldovenești

Chiar nu ai cum rezista la așa rețetă tradițională de papanași moldovenești, serviți cu smântână grasă și dulceață de vișine!

Marti, 29.09.2020, 13:46
Rețetă de tort red velvet cu cremă de ciocolată albă și mascarpone

Rețetă de tort red velvet cu cremă de ciocolată albă și mascarpone

Fin și delicat cu gust și aspect de vacanță în Hawaii, acest tort red velvet cu cremă de ciocolată albă și mascarpone ce înnobilează rafturile marilor cofetării, poate fi preparat cu ușurință și în bucătăriile noastre.

Marti, 29.09.2020, 12:37
Orange chicken. Rețetă de piept de pui pane cu sos de portocale și orez în stil asiatic

Orange chicken. Rețetă de piept de pui pane cu sos de portocale și orez în stil asiatic

Când arta se împletește cu pasiunea pentru gătit,mâncarea are gust și aspect plăcut, așa cum se poate vedea și în rețeta: Orange chicken, o rețetă de piept de pui pane cu sos de portocale și orez în stil asiatic, prezentată de Radu Ștefan Bănică alături de Ștefan Bănică Junior, la ”Chefi la cuțite”.

Marti, 29.09.2020, 11:11
Ciorbă de bureți cu slănină afumată și mămăliguță cu brânză de oi. Rețetă tradițională din Maramureș

Ciorbă de bureți cu slănină afumată și mămăliguță cu brânză de oi. Rețetă tradițională din Maramureș

Rețete tradiționale sunt de nerefuzat pentru că foarte rar ne este dat să le degustăm, poate doar când vizităm regiunile de unde provin, cum este și această rețetă tradițională din Maramureș: Ciorbă de bureți cu slănină afumată și mămăliguță cu brânză de oi, prezentată în emisiunea Chefi la cuțite.

Marti, 29.09.2020, 09:44
File de somon cu texturi de conopidă, chipsuri de alge și emulsie de roșii

File de somon cu texturi de conopidă, chipsuri de alge și emulsie de roșii

Când ai o farfurie în care preparatele se combină într-o perfectă armonie de gusturi și culori, așa cum se vede în rețeta: File de somon cu texturi de conopidă, chipsuri de alge și emulsie de roșii, aprecierile vor fi, cu siguranță, maxime.

Marti, 29.09.2020, 08:35
Pastramă de berbecuț cu legume coapte și must din struguri roșii. Reţeta lui Vlăduţ

Pastramă de berbecuț cu legume coapte și must din struguri roșii. Reţeta lui Vlăduţ

Pentru că este perioada mustului, iar acesta merge tare bine cu pastrama de berbecuț, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă din pastramă de berbecuț cu legume coapte și must din struguri roșii, pe care a denumit-o semnificativ "Iubesc toamna".

Luni, 28.09.2020, 11:26
Tort de biscuiți cu ciocolată și fructe. Reţeta copilăriei reinterpretată de Vlăduţ

Tort de biscuiți cu ciocolată și fructe. Reţeta copilăriei reinterpretată de Vlăduţ

Pentru răsfățul din weekend, ceva ce nimeni nu va refuza, un delicios și aspectuos tort de biscuiți cu ciocolată și fructe. Reţeta copilăriei reinterpretată de Vlăduţ.

Vineri, 25.09.2020, 12:56
Rețetă de plăcintă cu carne și brânzeturi. Rețeta lui Vlăduţ

Rețetă de plăcintă cu carne și brânzeturi. Rețeta lui Vlăduţ

Plăcintă cu carne tocată, probabil toate gospodinele au preparat, măcar odată, însă Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, are o rețetă mai deosebită, o Rețetă de plăcintă cu carne și brânzeturi.

Vineri, 25.09.2020, 10:47
Ciuperci  la grătar cu sos gorgonzola și nuci caramelizate. Rețeta lui Vlăduț

Ciuperci la grătar cu sos gorgonzola și nuci caramelizate. Rețeta lui Vlăduț

Din ingrediente puține ce combină armonios gusturile: picant, dulce și sărat, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să preparăm o delicioasă rețetă de Ciuperci la grătar cu sos gorgonzola și nuci caramelizate.

Vineri, 25.09.2020, 09:40
Rețetă de pui din bucătăria africană

Rețetă de pui din bucătăria africană

Brad Vee Johnson, un concurent care a cântat timp de 30 de ani alături de mult îndrăgita formație Boney M, a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” să-i încânte pe cei trei chefi cu o rețetă de pui din bucătăria africană, preparată pe ritmurile celebrelor melodii de odinioară.

Joi, 24.09.2020, 15:31
Rețetă dacică de urdă sărată și prăjită cu cârnăciori și jumări, servită cu mămăliguță

Rețetă dacică de urdă sărată și prăjită cu cârnăciori și jumări, servită cu mămăliguță

Cu ingrediente naturale, gustoase și sănătoase, preparate în casă, este un festin culinaracest delicios preparat dacic din urdă sărată și prăjită cu cârnăciori și jumări, servit cu mămăliguță și lapte.

Joi, 24.09.2020, 12:49
Rețetă din bucătăria thailandeză: Massaman Curry

Rețetă din bucătăria thailandeză: Massaman Curry

Massaman Curry, este un curry thailandez, mai precis din sudul Thailandei, care este, de fapt, o pastă picantă, a cărei denumire se poate traduce prin curry-ul crediciosului musulman. Se prepară, în special, cu carne de vită.

Joi, 24.09.2020, 11:35
Rețetă tradițională de ceafă țigănească cu cartofi la cuptor

Rețetă tradițională de ceafă țigănească cu cartofi la cuptor

Când vine vorba de rețetele tradiționale de la mama sau bunica, chiar și reinterpretate, papilele gustative dansează de fericire. Cum să nu poftești la așa rețetă tradițională de ceafă țigănească cu cartofi la cuptor!

Joi, 24.09.2020, 10:53
Piept de rață cu sos de vin roșu cu vișine și piure de morcovi

Piept de rață cu sos de vin roșu cu vișine și piure de morcovi

Așa armonie de arome și culori într-un delicios preparat culinar, să tot servești și nu te mai oprești: Piept de rață cu sos de vin roșu cu vișine și piure de morcovi!

Joi, 24.09.2020, 09:25
Rețetă japoneză de dorada în alge marine - Dorada kombugime yaki

Rețetă japoneză de dorada în alge marine - Dorada kombugime yaki

Dorada este un pește mediteranean de carne albă, devenit foarte popular în bucătăriile universale, pentru gust, dar și pentru conținutul scăzut de grăsime și pentru proprietățile nutriționale. Iată o idee de a găti dorada, o rețetă japoneză de dorada în alge marine - Dorada kombugime yaki!

Joi, 24.09.2020, 08:48
Rețetă tradițională de sushi preparat în diverse moduri

Rețetă tradițională de sushi preparat în diverse moduri

Când celebrul sushi este preparat de o japoneză get beget, deliciul este garantat, așa cum s-a văzut la rețetă tradițională de sushi preparat în diverse moduri, prezentată în emisiunea ”Chefi la cuțite”.

Miercuri, 23.09.2020, 15:40
Spumă de nougat cu pământ de ciocolată, fructe, brittle de caramel cu fistic și semințe

Spumă de nougat cu pământ de ciocolată, fructe, brittle de caramel cu fistic și semințe

Rar ne este dat să vedem în farfuriile concurenților așa desert spectaculos, numai bun de pus în vitrină: Spumă de nougat cu pământ de ciocolată, fructe, brittle de caramel cu fistic și semințe!

Miercuri, 23.09.2020, 14:07
Ceafă la cuptor cu glazură dulce - picantă și garnitură de bulgur cu quinoa

Ceafă la cuptor cu glazură dulce - picantă și garnitură de bulgur cu quinoa

Cristiana Dumitru, o concurentă de 27 de ani, a venit pentru a doua oară la „Chefi la cuțite” și  a preparat o delicioasă rețetă de Ceafă la cuptor cu glazură dulce - picantă și garnitură de bulgur cu quinoa.

Miercuri, 23.09.2020, 12:07
Rețetă din bucătăria portugheză: Bacalhau a gomes de sa

Rețetă din bucătăria portugheză: Bacalhau a gomes de sa

Pentru iubitorii preparatelor cu pește, o delicioasă și hrănitoare rețetă din bucătăria portugheză: Bacalhau a gomes de sa.

Miercuri, 23.09.2020, 11:05
Mușchi de vită cu salată rece și sos de smochine cu espresso

Mușchi de vită cu salată rece și sos de smochine cu espresso

Savoare și culoare într-un preparat cu o armonie senzațională de ingrediente: Mușchi de vită cu salată rece și sos de smochine cu espresso.

Miercuri, 23.09.2020, 10:33
Sajie de berbecuț.Rețetă tradițională din bucătăria arăbească

Sajie de berbecuț.Rețetă tradițională din bucătăria arăbească

Preparatele orientale sunt din ce în ce mai îndrăgite în toate colțurile lumii, iar dacă sunt gătite cu ingrediente specifice, ca în rețeta tradițională din bucătăria arăbească: Sajie de berbecuț, deliciul este maxim.

Miercuri, 23.09.2020, 10:02
Piept de rață cu piure de cartofi dulci, ciuperci sote și sos de portocale

Piept de rață cu piure de cartofi dulci, ciuperci sote și sos de portocale

Pieptul de rață, un ingredient aparent pretențios de preparat, este foarte gustos, mai ales asortat cu sosul perfect și garnitură deosebită așa cum reiese și din rețeta: Piept de rață cu piure de cartofi dulci, ciuperci sote și sos de portocale.

Miercuri, 23.09.2020, 09:36
Mușchiuleț de porc în crustă de ierburi cu cremă de păstârnac și jeleu de merișoare

Mușchiuleț de porc în crustă de ierburi cu cremă de păstârnac și jeleu de merișoare

Atunci când pasiunea pentru gătit este mare, poți face dintr-o banală bucată de carne, un adevărat spectacol în farfurie, așa cum a procedat un concurent de la ”Chefi la cuțite” cu a sa rețetă: Mușchiuleț de porc în crustă de ierburi cu cremă de păstârnac și jeleu de merișoare.

Miercuri, 23.09.2020, 08:19
Tartă cu mere în stil englezesc

Tartă cu mere în stil englezesc

Cele mai la îndemână rețete de desert sunt cele cu mere, de la tarte, la plăcinte, brioșe sau checuri, iar un tânăr concurent de la ”Chefi la cuțițe”,i-a surprins pe cei trei chefi cu rețeta: Tartă cu mere în stil englezesc.

Marti, 22.09.2020, 16:49
Rețetă de negresă cu sos de zmeură

Rețetă de negresă cu sos de zmeură

Negresele sunt, de departe cele mai adosrate prăjituri, indiferent că sunt preparate simple, cu diverse glazuri, sau cu sosuri de fructe. Iar pentru a ne lămuri că este așa, să încercăm o rețetă de negresă cu sos de zmeură!

Marti, 22.09.2020, 15:40
Mușchiuleț de porc în sos de merișoare și piure cu trufe

Mușchiuleț de porc în sos de merișoare și piure cu trufe

Pornind de la o rețetă veche și simplă de friptură cu piure de cartofi, o putem adapta după pofta inimii, folosind diverse ingrediente, așa cum se poate vedea și în rețeta ”Mușchiuleț de porc în sos de merișoare și piure cu trufe”.

Marti, 22.09.2020, 14:37
Ciulama de pipote cu mamaliguță. O mâncare oltenească, ca la bunica acasă

Ciulama de pipote cu mamaliguță. O mâncare oltenească, ca la bunica acasă

Când vine vorba de o mâncare oltenească, ca la bunica acasă, așa cum este această Ciulama de pipote cu mamaliguță, papilele gustative dansează de fericire.

Marti, 22.09.2020, 11:57
Thay curry cu dorada. Rețetă inspirată din bucătăria asiatică

Thay curry cu dorada. Rețetă inspirată din bucătăria asiatică

Pentru iubitorii preparatelor cu pește și sosuri picante, o delicioasă rețetă: Thay curry cu dorada. Este o rețetă inspirată din bucătăria asiatică.

Marti, 22.09.2020, 10:53
Friptură de pui fraged cu sos de prune și scorțișoară. Rreţeta lui Vlăduţ

Friptură de pui fraged cu sos de prune și scorțișoară. Rreţeta lui Vlăduţ

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne îmbie cu o rețetă de friptură de pui cu sos de prune și scorțisoară, plină de gust și miresmele toamnei bogater și frumos colorate.

Marti, 22.09.2020, 10:33
Rețeta Poulet basquaise. O rețetă de pui din bucătăria franțuzească

Rețeta Poulet basquaise. O rețetă de pui din bucătăria franțuzească

Inspirată din bucătăria franțuzească, mai precis din Sud-Vestul Frantei, din Țara Bascilor, rețeta Poulet basquaise, este una simplă și delicioasă, plină de savoare și culoare, perfectă pentru un prânz, sau o cină în familie.

Marti, 22.09.2020, 09:48
Rețetă de desert cubanez: Torrejas en almibar. Rețetă de frigănele însiropate, din bucătăria cubaneză

Rețetă de desert cubanez: Torrejas en almibar. Rețetă de frigănele însiropate, din bucătăria cubaneză

Chiar nu ai cum să rămâi indiferent la așa rețetă de desert cubanez: Torrejas en almibar. Este o rețetă de frigănele însiropate din bucătăria cubaneză, foarte aromate și extrem de gustoase.

Marti, 22.09.2020, 08:22
Salată de ardei copți cu muștar și miere. Reţeta lui Vlăduţ

Salată de ardei copți cu muștar și miere. Reţeta lui Vlăduţ

Din bucătăria lui Văduț, bucătarul de la neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă salată de ardei copți cu muștar și miere. Este o salată aperitiv care se poate conserva și pentru iarnă, la borcan.

Luni, 21.09.2020, 10:25
Muschiuleț de vită cu polenta cu verdețuri și sos salsa roja

Muschiuleț de vită cu polenta cu verdețuri și sos salsa roja

Constantin Popoiu, un fotograf de 28 de ani din București a venit la Chefi la cuțite în sezonul 8 cu o rețetă spectaculoasă de mușchiuleț de vită cu polenta cu verdețuri și sos salsa roja, o combinație de igrediente ce au dat foarte bine în farfurie.

Vineri, 18.09.2020, 13:49
Rulouri din piept de pui cu piure de păstârnac

Rulouri din piept de pui cu piure de păstârnac

Pieptul de pui este un ingredient, aparent banal, dar gătit în diverse moduri se poate transforma într-un delicios preparat, după cum puteți vedea și în rețeta: ”Rulouri din piept de pui cu piure de păstârnac”.

Vineri, 18.09.2020, 12:06
Pui fresh cu smântână și ciuperci, ca la mama acasă

Pui fresh cu smântână și ciuperci, ca la mama acasă

Că se numește ”Pui fresh cu smântână și ciuperci”, sau, pe românește, ”Ciulama de pui cu ciuperci”, gătit ca la mama acasă, acest fel de mâncare este delicios și, cu siguranță, pe placul oricărui pofticios.

Joi, 17.09.2020, 14:13
Rețetă foarte gustoasă de scoici cu șalau și diverse sosuri

Rețetă foarte gustoasă de scoici cu șalau și diverse sosuri

Andrei Băiceanu, de meserie bucătar, i-a surprins pe cei trei chefi în a șasea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1 cu un preparat delicios, o rețetă foarte gustoasă de scoici cu șalau și diverse sosuri, dar  și o poveste de viață de-a dreptul impresionantă.

Joi, 17.09.2020, 11:17
Crepes Suzette. Rețetă de clătite franțuzești cu sos de portocale

Crepes Suzette. Rețetă de clătite franțuzești cu sos de portocale

 Bianca Tică, o tânăra care a slăbit 30 de kilograme s-a prezentat în fața celor trei jurați, în sezonul 8 „Chefi la cuțite” cu o rețetă de clătite franțuzești cu sos de portocale, renumita rețetă ”Crepes Suzette”.

Joi, 17.09.2020, 10:28
Arancino siciliano. Rețetă de arancini gătită de un mic bucătar sicilian

Arancino siciliano. Rețetă de arancini gătită de un mic bucătar sicilian

Domenico Bellantoni în vârstă de 9 ani, fiul fostei concurente Amalia Sicilianca a făcut spectacol în bucătărie, în sezonul 8 ”Chefi la cuțite”, preparând o rețetă de arancini, cucerindu-i pe chefi atât cu preparatul cât și cu felul lui dezinvolt, moștenit, probabil, de la mama lui.

Joi, 17.09.2020, 10:05
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă și gustoasă de paste

Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă și gustoasă de paste

Fusilli cu somon și mazăre o rețetă simplă și gustoasă de paste, perfectă pentru una dintre mesele principale ale zilei.

Joi, 17.09.2020, 09:24
Rețeta secretă de șnițele ce l-a făcut celebru pe Scărlătescu, acum 18 ani! Cum se fac cele mai bune crochete de pui din lume

Rețeta secretă de șnițele ce l-a făcut celebru pe Scărlătescu, acum 18 ani! Cum se fac cele mai bune crochete de pui din lume

În sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit care este cea mai bună rețetă de șnițele sau crochete de pui din lume! Secretul folosit de el l-a făcut celebru în urmă cu 18 ani!

Joi, 17.09.2020, 09:07
x