Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete
Pentru o gustare simplă, de vară, este ideala rețeta de tartă cu vinete și roșii, gratinată cu mozzarella și aromată cufrunze proaspete de busuioc.
Cele mai bune preparate culinare pe timpul verii, sunt de departe, ciorbele și supele servite reci de la frigider! Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne-a surprins tare plăcut cu o rțetă de ciorbă din păstăi de fasole galbenă cu caise pârguite. rețeta verii gata în 30 de minute.
E vară, e cald, iar cei mici poftesc la înghețată? Haideți să o preparăm în casă că este mai sănătoasă și mai delicioasă! Iar pentru că piața abundă de căpșuni, din cele de grădină, să ne răcorim cu o înghețată de căpșuni, simplă și delicioasă cu un minim necesar de zahăr!
Cui nu îi este dor de mâncărurile cu care ne răsfăța bunica în vacanțele de vară, ce ne îmbătau cu aromele ingredientelor proaspăt culese și grădină? În amintirea acelor vremuri am pregătit chiftele cu sos de roșii. o rețetă simplă ca la bunica acasă.
Pentru că este sfârșit de săptămână, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne încântă cu un Desert delicios de vară: Rețetă de pandișpan cu vișine și caise.
Pentru atunci când vrei să adopți un stil de viață sănătos și vrei să renunți la zahăr, dar totuși simți nevoia de ceva dulce, fructele sunt alegerea potrivită, fie proaspete fie sub formă de gem, dulceață sau compot. Haideți să preparăm un compot de cireșe, rețetă fără zahăr și fără conservanți!
Lichior de nuci verzi, cunoscut popular și sub denumirea de Nucată, este un adevărat elixir pentru organism, mai ales dacă este preparat în casă și este consumat corect. pentru a prepara lichiorul de nuci verzi, vă recomandăm Rețeta tradițională de la Mănăstirea Dintr-un Lemn!
Salata de ton cu porumb și ceapă e un deliciu de zile mari, ce poate fi savurat în orice moment al zilei și cu orice tip de pâine. Îți dezvăluim cum se face cea mai simplă, rapidă și gustoasă rețetă de salată de ton cu porumb din lume.
S-au copt vișinile și vrem să profităm din plin de gustul lor delicios, dar și de beneficiile lor asupra organismului, însă putem profita de acestea și mai târziu, conservându-le sub formă de gem, dulceață, vișinată și sirop de vișine.
E vară, e cald, iar pofta de un dulce rapid și răcoritor este mare? Nimic mai simplu decât o Rețetă tiramisu cu căpșuni și ciocolată albă. Gustul incredibil al verii!
Ne place dulceața de vișine servită la mic dejun cu pâine și unt, ne plac și clătitele cu dulceață de vișine sau papanașii, dar ne plac și torturile cu vișine, iar pentru aceste plăceri nevinovate, am pregătit o rețetă de Dulceață de vișine cu mentă. Rețeta savuroasă și rapidă a verii 2020.
Oare există cineva care să nu-și amintească de gustul copilăriei când vorbim de ciocolata de casă? Era desertul tradițional de sărbători. Astăzi, rețetele au fost adaptate la ingredientele actuale, naturale și sănătoase și vă propunem să aflați secretele rețetei dezvăluite de mămica Ela Crăciun.
Chiar dacă este meticuloasă și necesită timp îndelungat de pregătire și preparare, rețeta de dulceață de nuci verzi este cea mai apreciată, dovadă prețul mare la raft. Dar orice gospodină poate prepara în casă dulceață de nuci verzi după rețeta tradițională ca pe vremea bunicii.
Atunci când când suntem în criză de timp și trebuie să-i hrănim pe cei mici, rețetele de paste sunt primele la care ne gândim. Ruxandra Luca, de la Neatza cu răzvan și Dani, mămică a trei copii năzdrăvani și drăgălași, ne-a oferit spre inspirație, o rețetă de paste cu ton pentru copii.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne îmbie cu o delicioasă și apetisantă rețetă de friptură de vită cu paste scăldate într-un sos delicios de hribi, rețetă pe care a denumit-o "Trufandale din pădure".
La mare căutare în restaurantele românești este și această reșetă de ostropel de pui, preparată ca la mama acasă. Din carne de pui friptă, sau trasă la tigaie, cu sos de roșii și usturoi și neapărat cu mămăliguță, este de nerefuzat un astfel de preparat, din bucătăria tradițională românescă.
Una dintre cele mai potrivite și apreciate rețete de post este această delicioasă și sățioasă rețetă de Salată orientală de post cu maioneză de muștar.
Frumos colorat și plăcut aromat, gemul de căpșuni este preferatul tuturor, mai ales pentru umplerea clătitelor, sau a papanașilor. Și cum, de la un timp, mulți optăm pentru a incerca să excludem cât se poate zahărul din preparate, vă invităm să vedeți cum putem prepara gem de căpșuni fără zahăr.
Prăjitura Yogurtela cu cireșe, este o delicioasă prăjitură de vară cu iaurt în blat și multe cireșe proaspete.
Din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o delicioasă rețetă de friptură de vită înăbușită, cu sos de leuștean și garnitură de legume la cuptor.
Ramona Olaru, frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a impresionat colegii de platou preparând o delicioasă rețetă de pandișpan cu cremă de vanilie și multe fructe, rețetă pe care a denumit-o "Visul fructelor".
Pentru mic dejunuri, gustări, sau pachete, iată cum preparăm o delicioasă rețetă de budincă aperitiv cu legume și brânzeturi! Este gustoasă, este sățioasă, se poate servi atât caldă cât și rece, simplă, sau cu diverse sosuri.
Tuturor ne plac sucurile naturale, mai ales vara, servite la terase, alături de familie și prieteni, dar dacă suntem buni gospodari, ne putem bucura de ele și preparându-le acasă. Să începem cu orețetă simplă și sănătoasă: Nectar de cireșe natural și fără conservanți.
Pentru că este sezonul fructelor, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne învață cum să preparăm în cel mai rapid timp o rețetă delicioasă de dulceață din fructe de pădure și cireșe.
Rețeta Chiftele de dovlecei cu verdeață este chiar perfectă pentru gustarea de dimineață, alături de un iaurt bun, sau un sos delicios și picant, de roșii.
Nu putem lăsa sezonul vișinelor să treacă fără a profita din plin de aroma și culoarea lor în diverse preparate culinare. De data aceasta le folosim pentru o rețetă de vișinată, așa cum o știm din străbuni.
A fost declarată de foarte mulți degustători ca fiind cea mai gustoasă salată de vinete orientală - Baba Ganoush! Combinația de vinete cu pastă de susan, lămâie și usturoi este extrem de delicioasă și foarte hrănitoare.
Unul dintre cele mai îndrăgite torturi de sezon, cu cireșe și vișine, este renumitul Tort Pădurea Neagră.
Vinetele sunt alegerea perfectă pentru un preparat delicios, iar rețeta Evantai de vinete cu mozzarella și carne tocată este ideală pentru masa de prânz, sau pentru cină.
Pentru că s-a copt mazărea și piețele sunt pline, dăm startul conservelor și începem cu o Rețetă de mazăre la borcan pentru iarnă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne învață cum preparăm un delicios pate de păstrăv afumat, cu gust fructat și frumos colorat. O adevărată armonie de gusturi și culori într-o porție de aperitiv servit pe o felie de pâine prăjită!
Perfecte pentru o gustare simplă, pentru pachete sau pentru platoul cu aperitive aceste delicioase Crochete de pui cu cartofi și cașcaval!
Ușor de preparat și absolut delicioase! Așa poți prepara cele mai bune clătite americane,cu ingrediente pe care sigur le ai deja în casă. Nu ai cum să dai greș: este rețeta preferată de clătite a lui chef Florin Dumitrescu
Pentru că nimeni nu refuză o porție de aripioare de pui, indiferent de modul lor de preparare, pentru azi vă propunem o minunată rețetă în stil italian: Aripioare de pui caprese.
O idee de meniu pentru un prânz în familie poate fi această rețetă: Friptura de pui cu cartofi la cuptor și sos delicios de muștar.
Cea mai bună combinație pentru o prăjitură este cea dintre ciocolată și vișine, iar dacă mai adăugăm și nuci, sau arahide, prăjitura este chiar minunată, așa cum veți vedea și în rețeta Negresă cu ciocolată și vișine.
Chef Sorin Bontea, ne propune să încercăm o delicioasă rețetă de cheesecake cu lime, dar ne și arată pas cu pas cum se prepară aceasta.
Din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o delicioasă rețetă de aripioare de pui preparate în stil grecesc, pe care le-a asortat cu o garnitură de cartofi noi și un delicios sos de iaurt.
S-au copt cireșele și, în plus, a scăzut și prețul lor prin piețe, așa că ne putem răsfăța în voie cu diverse deserturi percum această delicioasă Tartă cu cireșe și aluat crocant.
Pentru mic dejunuri lejere, de vară, foarte savuroase, dar mai ales sănătoase, o rețetă de Avocado toast cu brânză și căpșuni.
Direct din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o delicioasă și spectaculoasă rețetă de Mușchiuleț de porc împletit, servit cu legume coapte și reducție din trei tipuri de vin.
S-au copt cireșele și ești în pană de idei cum să le mai încluzi în preparate simple și delicioase? Încearcă rețeta noastră de colțunași cu cireșe, pe care sigur o vei adora!
Cu doar câteva ingrediente gustoase și la îndemână, într-un timp scurt putem pregăti o gustare simplă de vară: Frigărui cu dovlecel și brânză aromatizată în stil mediteranean.
Este o nebunie această dulceață de vișine cu ciocolată neagră, doar gândiți-vă la niște clătite umplute cu ea!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit, la cererea matinalilor, cea mai delicioasă ciorbă din ciuperci pleurotus, renumita ciorbă falsă de burtă.
Dintr-un mix de salate verzi, cu brânzeturi asortate și pere caramelizate într-un sos de fructe, delicios, vom avea o nebunie de salată de care nu ne vom sătura niciodată - Salată de vară cu pere caramelizate, brânzeturi asortate și dressing fructat.
Delicate și frumos colorate, aceste Mini tarte aperitiv cu sfeclă roșie și cremă de brânză, vor fi o adevărată încântare pe un platou cu aperitive.
Legumele sunt foarte sănătoase, se gătesc super rapid și merg aproape cu orice. Rețeta de astăzi este extrem gustoasă și se poate servi cu iaurt sau brânză.
Prăjitura marmorata are o consistență deosebită și este foarte gustoasă. Se pregătește foarte rapid, fără a folosi cuptorul.
Preparatele din pui se gătesc foarte ușor și rapid, iar gustul cărnii este extrem de fraged și suculent, dacă știi cum să-l prepari ca la carte.