Cozonacul este un desert tradițional care definește sărbătorile de iarnă în casele românilor. Gustul său bogat și aroma de unt, vanilie și umplutură de nucă sau rahat transformă acest preparat într-un simbol al Crăciunului.
Vineri, 06.12.2024, 18:11Prăjitura Carpați este una dintre acele delicii care reușește să impresioneze prin simplitatea și rafinamentul său.
Joi, 05.12.2024, 15:25Sarmalele sunt unul dintre cele mai iubite preparate tradiționale românești, dar rețeta lor poate varia semnificativ de la o regiune la alta.
Joi, 05.12.2024, 13:33Descoperă cum se face cea mai simplă și rapidă rețetă de prăjitură grecească portokalopita.
Miercuri, 04.12.2024, 15:36Gabriela Cristea și-a dezvăluit rețeta de Ruladă de bezea cu cremă mascarpone si fructe de padure. Prezentatoarea TV a preciat că este un deliciu care se face ușor și super rapid.
Marti, 26.11.2024, 16:51Descoperă modul în care chef Nicolai Tand prepară rețeta de ou moale cu carne de vită și pesmet.
Marti, 26.11.2024, 12:46Mămăliga este unul dintre preparatele tradiționale românești, simplu de făcut și extrem de versatil. Astăzi îți propunem o variantă reinterpretată, care combină clasicul gust al mămăligii cu savoarea brânzei și a pancettei. Este o rețetă ușor de pregătit, dar care impresionează prin gust și prezentare.
Miercuri, 20.11.2024, 16:22Când vine vorba de gustări rapide și delicioase, nimic nu se compară cu o rețetă simplă, dar plină de savoare. Bănuții de cartof cu gust de pizza sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a-i încânta pe cei dragi.
Marti, 19.11.2024, 17:07Chef Nicolai Tand a dezvăluit secretul pentru cel mai delicios Lahmacun, care este pizza turcească. Află rețeta pas cu pas din următoarele rânduri.
Miercuri, 13.11.2024, 13:23Chef Samuel a gătit rețetă de risotto cu ciocolată ș banane caramelizate în ediția Hello Chef din 9 noiembrie 2024. Iată care e secretul bucătarului pentru un preparat delicios.
Luni, 11.11.2024, 17:10Cozonacul este nelipsit de pe mesele românilor de sărbători, fiind un desert tradițional care adună în jurul lui întreaga familie. Aromat, pufos și cu o umplutură delicioasă de vanilie și ciocolată, cozonacul este un adevărat răsfăț culinar. Prepararea cozonacului necesită timp și răbdare, dar rezultatul final merită fiecare efort. Iată cum puteți prepara un cozonac pufos, cu umplutură bogată și aromată.
Luni, 11.11.2024, 15:03Perfect lângă fripturi, tocane sau ca atare pe pâine, sosul de gogoșari poate transforma o simplă masă într-o experiență delicioasă. Află cum să-l prepari acasă.
Vineri, 08.11.2024, 14:36Gogoșile proaspăt făcute au o savoare unică, cu o textură pufoasă și un gust dulce, care ne duce cu gândul la copilărie și la bucătăria bunicilor.
Miercuri, 30.10.2024, 17:33Ardeiul iute este un ingredient apreciat pentru aroma sa intensă și picantă, ideal pentru a da un gust aparte mâncărurilor. Dacă îți place să savurezi ardeiul iute tot timpul anului, o soluție perfectă este să îl conservi la borcan.
Joi, 24.10.2024, 17:17Vrei să pregătești un mic dejun delicios, dar nu ai mult timp la dispoziție și nici prea multe ingrediente la îndemână? Rețeta de pancakes cu doar 3 ingrediente este soluția perfectă!
Joi, 24.10.2024, 17:13Ketchup-ul este unul dintre cele mai populare sosuri din lume, perfect pentru a acompania o mulțime de preparate, de la cartofi prăjiți și burgeri, până la diverse feluri de carne. Dacă îți dorești un sos de roșii autentic, sănătos și fără conservanți artificiali, poți să îl pregătești chiar la tine acasă!
Joi, 24.10.2024, 16:43Gabriela Cristea a arătat cum își face ea o salată de ton. Prezentatoarea emisiunii Mireasa, Capriciile Iubirii a gătit o salată simplă și delicioasă.
Vineri, 18.10.2024, 11:23Chef Nicolai Tand a preparat terină de porc în aluat la Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul a dezvăluit trucul pentru a da un gust desăvârșit acestui aperitiv fin.
Marti, 15.10.2024, 13:41În cea mai recentă ediție Hello Chef, Roxana Blenche a preparat poale-n brâu, ajutată de robotul de bucătărie Titanium Chef Patissier XL de la Kenwood.
Marti, 15.10.2024, 11:17Chef Ștefan Popescu a dezvăluit care este cea mai bună rețetă de sos pesto de casă. Descoperă cât de simplu și rapid se face totul.
Marti, 16.07.2024, 15:34În ediția de pe 19 iunie 2024 din Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă ușoară de carne de porc cu sos curry. Acest preparat este potrivit pentru întreaga familie.
Miercuri, 19.06.2024, 11:52În ediția din 28 mai de Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a gătit o rețetă super delicioasă cu ajutorul ingredientelor de la Penny.
Marti, 28.05.2024, 15:39Ediția din 22 martie 2024 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Încheiem săptămâna într-o notă dulce alături de Cătălina Tudose. Iată care sunt cele mai bune sfaturi pentru o Pavloba reușită!
Vineri, 22.03.2024, 10:34Rețetă de scovergi pufoase și incredibil de gustoase. Copilăria este o etapă importantă din viețile noastre de care ne amintim cu drag. Printre preparatele care ne fac să ne gândim la această perioadă frumoasă se numără și scovergile, cunoscute și ca turte în anumite zone ale României.
Luni, 29.01.2024, 10:36O femeie în vârstă de 80 de ani a sunat la Poliție și a rugat să i se aducă medicamentele, iar polițiștii au avut o reacție ce i-a surprins pe mulți.
Luni, 15.01.2024, 14:28Ce poate fi mai potrivit pentru o cină în familie sau o masă de sărbători alături de cei dragi?
Joi, 14.12.2023, 13:36Ediția din 10 octombrie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit Ceafă caramelizată cu castraveți crocanți. Iată care este modul de preparare!
Marti, 10.10.2023, 12:01Ediția din 9 octombrie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit o Pită de post. Iată care este modul de preparare!
Luni, 09.10.2023, 12:01Nicolai Tand a preparat tartar de vită la Super Neatza cu Răzvan și Dani și a împărtășit secretele unui preparat delicios cu telespectatorii. Iată cum obții cel mai savuros tartar de vită.
Joi, 05.10.2023, 10:40Dacă vrei să experimentezi gustul autentic al murăturilor precum cele făcute de bunica ta, ai ajuns în locul potrivit.
Marti, 26.09.2023, 17:41Zacusca de fasole boabe este una dintre cele mai iubite și apreciate rețete din bucătăria românească. Gustul său bogat și textura cremoasă o fac alegerea perfectă pentru un mic dejun hrănitor, o gustare rapidă sau un adaos savuros la orice masă.
Marti, 05.09.2023, 14:14Ediția din 28 august 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit Șalău cu sos miso. Iată care a fost modul de preparare!
Luni, 28.08.2023, 12:00Dacă ai rămas în pană de idei, supa de roșii este potrivită în sezonul cald pentru că o poți prepara rapid și te poate răcori instant.
Luni, 21.08.2023, 15:04Originar din Orientul Mijlociu, acest deliciu vegetal a cucerit inimile gurmanzilor din întreaga lume prin savoarea sa unică și consistența crocantă. Iată rețeta de falafel!
Miercuri, 09.08.2023, 16:57Minciunelele, cunoscute și sub denumirea de cornulețe sau inimioare, sunt mici prăjituri cu o aromă bogată de vanilie și unt, caracterizate de forma lor de inimioară.
Joi, 03.08.2023, 12:54Medicii au rolul de a ajuta oamenii de pretutindeni să se scape de afecțiunile care le îngreunează viața oferindu-le răspunsuri și dăndu-le tratamentula decvat. Automedicația pentru cei care nu cunosc medicina este periculoasă, spun specialiștii, însă v-ați gândit vreodată dacă medicii se pot autodiagnisica și trata "sub propria semnătură?"
Luni, 31.07.2023, 16:15Ediția din 12 iulie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Chef Radu Darie a pregătit salata cu paste integrate și haloumi cu pară caramelizată. Iată ce ingrediente a folosit, dar și care a fost modul de preparare.
Joi, 13.07.2023, 10:56Ediția din 9 iulie 2023 a emisiunii Super Neatza de Weekend. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit creveți cu legume. Iată care a fost modul de preparare.
Duminica, 09.07.2023, 14:46Ți-am pregătit o rețetă de înghețată de casă, ideală pentru vremea caniculară. Iată cum se prepară desertul delicios la tine în bucătărie.
Marti, 04.07.2023, 13:05Ediția din 23 iunie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț a pregătit un desert: găluște cu caise. Iată ce ingrediente a folosit, dar și care a fost modul de preparare!
Vineri, 23.06.2023, 09:46Iată o idee de rețetă de sezon, așa cum e cea de pepene roșu. De ce trebuie să o combini cu brânză feta și ceapă.
Luni, 12.06.2023, 14:48Ediția din 8 iunie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Chef Radu darie a pregătit o tartă de caise cu cremă de zmeură. Iată ce ingrediente a folosit, dar și care a fost modul de preparare!
Joi, 08.06.2023, 10:01Ce se mănâncă de Rusalii 2023? Este întrebarea care stă pe buzele multora. Iată ce se pune pe masă la această sărbătoare și cum se prepară ciorba de verdețuri, unul dintre cele mai apreciate preparate de Rusalii.
Joi, 01.06.2023, 13:30Uneori, nu este nimic mai gustos decât o felie de pâine prăjită cu gem de căpșuni de casă.
Marti, 30.05.2023, 16:34Dulceața de vișine are gustul perfect, fiind o combinație între dulce și acrișor, ceea ce o face potrivită de adăugat atât la rețetele dulci, cât și la cele sărate.
Marti, 30.05.2023, 16:29Ediția din 11 mai 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Chef Radu Darie a pregătit porc la cuptor cu cartofi noi. Iată ce ingrediente a folosit!
Joi, 11.05.2023, 11:57Rețetă de mici pe grătar pentru 1 mai 2023. Micii sunt deliciul românilor și nu există grătar reușit fără ei. Iată o rețetă de mititei tradiționali și suculenți, din carne de vită și porc, și ce să faci, conform lui chef Sorin Bontea, pentru a nu îi usca.
Vineri, 28.04.2023, 14:50Ediția din 26 aprilie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Chef Radu Darie a pregătit Kebab bulgăresc de miel. Iată ce ingrediente a folosit!
Miercuri, 26.04.2023, 12:05În episodul 11 al sezonului 5 Hello Chef, difuzat pe Antena 1 pe 23 aprilie 2023, Roxana Blenche, Andra și Răzvan Gogan au gătit desertul Kulolo. Iată rețeta pas cu pas.
Duminica, 23.04.2023, 15:00De Izvorul Tămăduirii, gospodinele obișnuiesc să gătească plăcintă cu brânză sau urdă. Iată cum se pregătește mâncarea tradițională care în multe case nu lipsește de pe masă în ziua sărbătorii închinate Maicii Domnului.
Joi, 20.04.2023, 12:22