Antena Căutare

Retete

Reteta lui Ionut Susala: File de crap, cartofi lyonese, fenicul, sparanghel, baby morcov si sos lemon butter

Ionut Susala a avut de gatit pentru personajele din filmul "Ice Age". S-a gandit sa le pregateasca "file de crap, cartofi lyonese, fenicul, sparanghel, baby morcov si sos lemon butter". Sa aflam si noi reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 11:19
Fishcake cu garnitura de legume sote

Fishcake cu garnitura de legume sote

Mihai Zamfira a castigat passcard-ul editiei 5 Top Chef, cand a impresionat juriul cu reteta sa, fishcake cu garnitura de legume sote, inspirat de filmul "Avatar". Sa aflam si noi reteta sa.

Luni, 03.12.2012, 21:41
Reteta lui Razvan Alexandru: File de biban de mare cu sos de sofran, sparanghel verde, rosioare si citrice

Reteta lui Razvan Alexandru: File de biban de mare cu sos de sofran, sparanghel verde, rosioare si citrice

La acest preparat Razvan Alexandru a muncit serios si conform spuselor lui Chef Hadad a avut noroc ca nu a gasit niciun os de peste.

Joi, 29.11.2012, 12:00

Reteta lui Dan Bogatu: Sote de banana cu legume, stropit cu suc de grapefruits si sos teriaki

Dan Bogatu a pregatit un sote de banana cu legume, stropit cu suc de grapefruits si sos teriaki. Iata reteta lui.

Marti, 27.11.2012, 13:07
Reteta lui Nico Lontras: Orez marocan picant cu fructe uscate, vinete si fulgi de migdale

Reteta lui Nico Lontras: Orez marocan picant cu fructe uscate, vinete si fulgi de migdale

Chef Hadad a fost foarte incantat de Nico Lontras, cand acesta i-a prezentat "orez marocan picant cu fructe uscate, vinete si fulgi de migdale". Sa aflam reteta sa.

Marti, 27.11.2012, 12:43
Reteta lui Nico Lontras: Cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi

Reteta lui Nico Lontras: Cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi

Nico Lontras a fost felicitat de chef Hadad pentru aspectul preparatului sau exclusivist de la Top Chef:"cheesecake descompus, cu gem de rosii, stafide picante, crema de mascarpone cu cocos, crema philadelphia cu cafea si pudra de piscoturi". Sa afla reteta sa.

Marti, 27.11.2012, 12:24

Reteta Ceraselei Lungu: Legume la gratar, orez simplu si sos pesto cu cactus

Cerasela Lungu a pregatit "legume la gratar, orez simplu si sos pesto cu cactus". Sa aflam reteta ei.

Marti, 27.11.2012, 12:08

Reteta lui Adrian Iuriciuc: Sote dulce de mere si gutui cu praz aromat cu portocala

Pentru proba de foc, chef Adrian Iuriciuc a pregatit juriului un "sote dulce de mere si gutui cu praz aromat cu portocala."

Marti, 27.11.2012, 11:59
Reteta echipei lui Ionut Susala: Aripi de curcan cu polenta si peperonata si sos rosu

Reteta echipei lui Ionut Susala: Aripi de curcan cu polenta si peperonata si sos rosu

"Este culoare in farfurie si imi place", a spus Tudor Constantinescu despre preparatul acestei echipe. Iata retelor lor.

Marti, 27.11.2012, 11:59

Reteta echipei lui Ionut Susala: Duo de salata de varza alba si rosie

Acest duo a fost ales pentru reteta de mazare cu curcan de catre echipa lui Ionut Susala.

Marti, 27.11.2012, 11:53

Reteta Ceraselei Lungu: Gutui caramelizate cu crema de branza si dulceata de ardei

In cadrul probei de foc, din episodul 4 al emisiunii Top Chef, Cerasela Lungu a pregatit "gutui caramelizate cu crema de branza si dulceata de ardei." Iata reteta sa.

Marti, 27.11.2012, 11:42

Reteta echipei lui Ionut Susala: Mazare cu curcan

Acesta este unul dintre preparatele pe care le-a pregatit echipa lui Ionut Susala. Iata reteta lor.

Marti, 27.11.2012, 11:32
Reteta lui Adrian Iuriciuc: Risotto cu qumquats si ratatouille de legume si valeriana

Reteta lui Adrian Iuriciuc: Risotto cu qumquats si ratatouille de legume si valeriana

Ingrediente 100 g orez 20 g unt 10 g sare 5 g piper 100 g qumquats 200 g ardei gras 100 g ceapa rosie 100 g dovlecei 100 g vinete 30 g valeriana Mod de preparare Normal 0 21 false false false RO...

Marti, 27.11.2012, 11:18

Reteta Aureliei Moscu: Ratatouille cu fructul Kaki

Aurelia Moscu a pregatit juriului, la cea de-a doua proba, "ratatouille cu fructe kaki". Aceasta este reteta sa.

Luni, 26.11.2012, 23:59

Reteta Aureliei Moscu: Minitarte cu praz si caramel

La aceasta proba au fost mai multi care si-au ales prazul. Aurelia Moscu a fost inventiva si a lasat deoparte dulceata, pentru minitarte cu praz.

Luni, 26.11.2012, 23:55
Ratatouille  de legume cu pepene si mango

Ratatouille de legume cu pepene si mango

Reteta lui Mihaita Ionita a primit PassCard-ul la proba a treia din episodul 4 Top Chef. A fost singurul preparat care i-a impresionat la aceasta proba pe cei trei jurati. Combinatia dintre mango si legume ii s-a parut extraordinara lui Chef Hadad.

Luni, 26.11.2012, 22:48
Reteta lui Mihaita Ionita: Scoici Saint-Jacques, servite cu sos de sofran si lime caramelizat

Reteta lui Mihaita Ionita: Scoici Saint-Jacques, servite cu sos de sofran si lime caramelizat

Mihaita Ionita a fost laudat de catre juratul Tudor Constantinescu: "Bravo, farfurie curata ,fructele de mare ies in evidenta, in sfarsit inteleg ceva dintr-o farfurie". Iata reteta ce i-a atras atentia juratului.

Joi, 22.11.2012, 13:10
Reteta Ceraselei Lungu: Fructe de mare aromatizate cu usturoi, cu legume la gratar si sos arabiata

Reteta Ceraselei Lungu: Fructe de mare aromatizate cu usturoi, cu legume la gratar si sos arabiata

Cerasela Lungu a pregatit, pentru jurati, fructe de mare aromatizate cu usturoi, cu legume la gratar si sos arabiata. Iata reteta sa.

Marti, 20.11.2012, 12:26
Reteta lui Razvan Alexandru: Tagliatelle Nero di sepia cu fructe de mare

Reteta lui Razvan Alexandru: Tagliatelle Nero di sepia cu fructe de mare

Razvan Alexandru a gatit "tagliatelle nero di sepia cu fructe de mare" pentru proba de foc, in episodul 3 Top Chef. Iata reteta sa.

Marti, 20.11.2012, 12:19
Reteta lui Dragos Bercea:Tagliatelle verzi cu smantana si usturoi, creveti pe lemongrass si ulei de susan, sos de midii, ragout de scoici saint jacques cu fenicul si ardei gras.

Reteta lui Dragos Bercea:Tagliatelle verzi cu smantana si usturoi, creveti pe lemongrass si ulei de susan, sos de midii, ragout de scoici saint jacques cu fenicul si ardei gras.

"Din cate am gustat pana acum, este cea mai buna farfurie!" Asa a laudat Tudor Constantinescu platoul lui Dragos Bercea, in cadrul probei de foc din episodul 3 Top Chef. Iata care este reteta.

Marti, 20.11.2012, 12:02
Reteta lui Nicolae Vasile: Trio fructe de mare cu dulceata de praz

Reteta lui Nicolae Vasile: Trio fructe de mare cu dulceata de praz

Nicolae Vasile a incercat sa impresioneze juriul, la proba de foc, cu un trio fructe de mare cu dulceata de praz. Sa aflam reteta lui.

Marti, 20.11.2012, 11:38
Perla din creveti, umpluta cu legume de sezon si busuioc, cu sos din fructe de mare

Perla din creveti, umpluta cu legume de sezon si busuioc, cu sos din fructe de mare

Giovanni Piselli a primit PassCardul in Proba de Foc a episodului III al Top Chef. Preparatul sau l-a impresionat atat de mult pe Chef Hadad, incat acesta l-a imbratisat si l-a felicitat.

Luni, 19.11.2012, 23:00
Reteta lui Dan Bogatu: Paine taraneasca

Reteta lui Dan Bogatu: Paine taraneasca

"Se vede ca a crezut in painea aceea". Asta a spus Nicolai Tand despre painea pe care a pregatit-o Dan Bogatu, la prima proba a episodului 2 Top Chef. Juratul Tudor Constantinescu i-a laudat produsul, ca fiind cea mai frumoasa paine din competitie. Sa afla si noi secretul sau.

Vineri, 16.11.2012, 11:00

Nicolai te invata sa gatesti: Saint Jacques a la plancha purée aux trufe

Chiar daca numele suna pompos, reteta este una pe care poti sa o faci cu usurinta daca asculti sfaturile lui Nicolai

Joi, 15.11.2012, 15:42
Reteta lui Ovidiu Margarita: Sandwich cu somon si crema de branza

Reteta lui Ovidiu Margarita: Sandwich cu somon si crema de branza

Ovidu Margarita a creat un sandwich demn de un capitan de echipa: sandwich cu somon si crema de branza. Iata reteta.

Joi, 15.11.2012, 10:05

Reteta lui Mihai Zamfira: Sandwich cu mozarella

Mihai Zamfira s-a remarcat printre concurentii Top Chef, in ultima editie, cand a fost denumit capitan de echipa, dupa ce a prezentat juriului sandwich-ul pe care l-a preparat. Sa vedem si noi reteta.

Marti, 13.11.2012, 13:56
Sandwich cu hering afumat, perle din branza de vaci, ou de prepelita posat si ierburi aromatice

Sandwich cu hering afumat, perle din branza de vaci, ou de prepelita posat si ierburi aromatice

Nico Lontras i-a impresionat pe jurati si sandwich-ul sau a castigat passcard-ul in episodul 2 din Top Chef.

Luni, 12.11.2012, 15:54
Reteta juratului Tudor Constantinescu: Macarons de Paris

Reteta juratului Tudor Constantinescu: Macarons de Paris

Bijuterii dulci pentru gusturile rafinate ale doamnelor, domnisoarelor si nu in ultimul rand, domnilor. Creatorul gustului, Tudor Constantinescu, ne dezvaluie reteta dulce a fursecurilor macarons.

Marti, 06.11.2012, 16:35
Reteta echipei lui Ionut Lupu: Orez cu ratatouille de legume, chiftelute de vita si sos de sampanie

Reteta echipei lui Ionut Lupu: Orez cu ratatouille de legume, chiftelute de vita si sos de sampanie

Reteta de Orez cu ratatouille de legume,chiftelute de vita si sos de sampanie a fost preparata de echipa lui Ionut Lupu la una dintre probele primului episod Top Chef

Luni, 05.11.2012, 19:51
Reteta lui Dan Bogatu de la duel: Mini steak cu sos tzatziki pe carpaccio de rosii

Reteta lui Dan Bogatu de la duel: Mini steak cu sos tzatziki pe carpaccio de rosii

Dan Bogatu este fericitul castigator al primului duel din cadrul premierei Top Chef. A castigat simpatia juriului, dupa ce a gatit un mini steak cu sos tzatziki pe carpaccio de rosii, din ingredientele date pentru shaorma.

Luni, 05.11.2012, 17:23
Reteta lui Marius Marincas la duel: Fasii de vita cu salata tabouleh si sos de mustar cu castraveti murati

Reteta lui Marius Marincas la duel: Fasii de vita cu salata tabouleh si sos de mustar cu castraveti murati

Marius Marincas este cel care a pierdut primul duel Top Chef, in fata lui Dan Bogatu. Din pacate, reteta sa de fasii de vita cu salata tabouleh si sos de mustar cu castraveti murati nu a impresionat la fel de tare ca preparatul oponentului sau.

Luni, 05.11.2012, 14:48
Desertul echipei lui Ionut Lupu: Mille feuille cu crema de patisserie si sos de ciocolata cu ghimbir

Desertul echipei lui Ionut Lupu: Mille feuille cu crema de patisserie si sos de ciocolata cu ghimbir

Ionut Lupu a fost printre favoritii primei editii Top Chef. La proba pe echipe, bucatarul a pregatit un desert aparte, mille feuille cu crema de patisserie si sos de ciocolata cu ghimbir.

Luni, 05.11.2012, 14:17
Desertul echipei lui Giovanni Piselli: Trilogie

Desertul echipei lui Giovanni Piselli: Trilogie

La proba pe echipe, trupa lui Giovanni Piselli a optat sa impresioneze juriul cu o trilogie pe post de desert: biscuit, placinta, cosulet cu fructe.

Luni, 05.11.2012, 13:58
Reteta echipei lui Giovanni Piselli: Rissotto cu gorgonzola si cub de vita pane cu fructe uscate, bacon crispy si sifonat de praz.

Reteta echipei lui Giovanni Piselli: Rissotto cu gorgonzola si cub de vita pane cu fructe uscate, bacon crispy si sifonat de praz.

Reteta chefului Giovanni, rissotto cu gorgonzola si cub de vita pane cu fructe uscate, bacon crispy si sifonat de praz, a fost laudata de juratul Nicolai Tand, cand acesta a marturisit ca este un mare fan al preparatului rissotto.

Luni, 05.11.2012, 13:47

Reteta lui Giovanni Piselli: Medalion din antricot de vita pe caponata din vegetale si sos zabaglione de parmezan

Giovanni Piselli a surprins placut juratii Top Chef, in prima editie a emisiunii de luni. Reteta sa,medalion din antricot de vita cu caponata de legume si zabaglione de parmezan, a fost considerata una dintre cele mai bune trei farfurii.

Luni, 05.11.2012, 12:40
Reteta lui Ionut Lupu: Antricot de vita cu spuma de telina si sos de fructe de padure

Reteta lui Ionut Lupu: Antricot de vita cu spuma de telina si sos de fructe de padure

Ionut Lupu a fost ales sef de echipa in cadrul primei editii a emisiunii Top Chef, dupa ce i-a impresionat pe jurati. Reteta lui, antricot de vita cu spuma de telina si sos de fructe de padure, a primit felicitari din partea juratilor si a fost aleasa una dintre cele mai bune trei farfurii.

Luni, 05.11.2012, 12:09
Muschi de vaca in crusta de ciocolata - reteta care i-a adus un pass card lui Dragos Bercea

Muschi de vaca in crusta de ciocolata - reteta care i-a adus un pass card lui Dragos Bercea

Dragos Bercea a fost primul concurent care i-a impresionat pe juratii Top Chef. Reteta preparata de el, Muschi de vita in crusta de ciocolata, a luat primul card pass al show-lui si deschide astfel Rubrica "Reteta Saptamanii" a siteului www.topchef.a1.ro.

Sambata, 03.11.2012, 08:52
Reteta Tudor Constantinescu: Trufe cu ciocolata amaruie si unt

Reteta Tudor Constantinescu: Trufe cu ciocolata amaruie si unt

O reteta speciala creata de unul dintre juratii Top Chef

Miercuri, 24.10.2012, 00:02
Reteta lui Chef Joseph Hadad: Lup de mare servit cu sos mediteranean si migdale crocante

Reteta lui Chef Joseph Hadad: Lup de mare servit cu sos mediteranean si migdale crocante

Vezi o reteta speciala, de la Chef Joseph Hadad!

Marti, 23.10.2012, 09:23
Chef Hadad pregateste o salata de homar

Chef Hadad pregateste o salata de homar

Antena 1 pregateste cel mai spectaculos show de cooking din Romania, Top Chef, care va avea premiera pe 5 noiembrie. Chef Joseph Hadad, alaturi de Nicolai Tand si Tudor Constantinescu, vor juriza acest concurs la care participa 24 de bucatari, aspiranti la marele premiu: 50 000 de euro si un curs de doua stele Michelin in Franta. Exigentele sunt uriase, juratii sunt foarte pretentiosi, astfel ca bucatarii vor avea de trecut, pentru a-si demonstra indemanarea, bunul gust si talentul, probe pe care telespectatorii le vor urmari in premiera, doar la Top Chef. Iata un exemplu de maiestrie, Chef Hadad pregateste o salata de homar.

Vineri, 19.10.2012, 12:10
x