Antena Căutare

Retete

Rulou cu tofu şi legume în foaie de ridiche daikon

O rețetă cu un fel de brânză și o legumă specială.

Luni, 18.11.2013, 12:24
Pui Satay

Pui Satay

Un fel de mâncare delicios și aromat.

Luni, 18.11.2013, 12:22
Bomboane de foie gras

Bomboane de foie gras

Obrazul fin cu bomboane de foie gras se ține.

Luni, 18.11.2013, 12:20

Sarmale cu carne de porc şi vită

Dacă aștepți oaspeți aleși și vrei să ai pe masă niște sarmale delicioase, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 11.11.2013, 15:45

Melcișori traditionali cu mere

A fost cel mai lăudat desert al episodului, deoarece aluatul rulat ingenios (in formă de melcișori), dar si pentru umplutura extrem de gustoasă imbinată cu nucă și scorțișoară.

Luni, 11.11.2013, 15:15

Paté de casă cu carne de raţă şi măr – rețeta lui Veres Istvan

Un preparat special și delicios, perfect pentru o masă în familie.

Luni, 11.11.2013, 13:18

Pastrav la aburi cu sos de mămăligă și mix de ardei copți cu capere – recomandarea lui Alexandru Iacob

Un preparat sofisticat pentru ocazii speciale.

Luni, 11.11.2013, 13:08

Carpaccio de piersică cu blat de migdale: reteta Mirelei Ivaşcu

O rețetă rafinată pentru gusturi fine.

Luni, 11.11.2013, 12:47

Florentina Lazăr ne recomandă găluşte cu prune proaspete

O rețetă savuroasă ce ne amintește de copilărie.

Luni, 11.11.2013, 12:42

Salată de conopidă cu maioneză de casă preparată de Alexandru Iacob

Dacă îți dorești o salată ușoară, dar gustoasă, încearcă acest preparat.

Luni, 11.11.2013, 12:34

Alexandru Iacob gătește o minunată fasole bătută cu usturoi

Atunci când vrei o retetă clasică, gustoasă, dar de top, încearcă acestă fasole bătută.

Luni, 11.11.2013, 12:31

Creveţi în suc de portocale – una dintre specialitățile Florentinei Lazăr

O rețetă specială cu ingrediente speciale.

Luni, 11.11.2013, 12:26
Salata ”fusion infusion” este recomandarea lui Alexandru Iacob

Salata ”fusion infusion” este recomandarea lui Alexandru Iacob

O salata speciala si delicioasa, pretentioasa si usor de preparat.

Marti, 05.11.2013, 20:19
Crema de ricotta (reinterpretare crema canelloni sicilliani)

Crema de ricotta (reinterpretare crema canelloni sicilliani)

Un desert pentru gusturi fine.

Marti, 05.11.2013, 17:53
Carpaccio de piersica cu blat de migdale

Carpaccio de piersica cu blat de migdale

Cel mai tare desert din proba "dulce", un desert raw-vegan, neprocesat termic, la care s-a folosit doar zahar brun si miere (deci, fara aditivi).

Marti, 05.11.2013, 17:36
Muschiulet de porc cu 1000 de arome – gatit de Mihai si Istvan

Muschiulet de porc cu 1000 de arome – gatit de Mihai si Istvan

1000 de arome pentru 1000 de nopti de poveste.

Luni, 04.11.2013, 20:38
Alexandra si Paul pregatesc mere caramelizate cu carne, nuci, piure de pastarnac si morcov

Alexandra si Paul pregatesc mere caramelizate cu carne, nuci, piure de pastarnac si morcov

Daca vrei un preparat deosebit, incearca aceasta reteta.

Luni, 04.11.2013, 20:37
Daniel Grosu prepara raviolli de ananas

Daniel Grosu prepara raviolli de ananas

Un preparat special pentru persoane speciale.

Luni, 04.11.2013, 20:33
Daniel Grosu recomanda rulada de porc cu legume de toamna

Daniel Grosu recomanda rulada de porc cu legume de toamna

Ingrediente 1 cartof mediu 2 catei usturoi 50 g bacon afumat 2 mere 200 g telina 200g lapte 1 morcov 100 g conopida verde 200 g file porc 3 felii prosciutto Mod de preparare Se fierb cartofii pana dau in clocot. Se tin la foc mic inca 5...

Luni, 04.11.2013, 20:28
Sarmale - reteta speciala propusa de Nicolai Tand

Sarmale - reteta speciala propusa de Nicolai Tand

Iti mai aduci aminte de sarmalele delicioase gatite pe vremea copilariei tale? Este timpul sa inveti sa le pregatesti si tu.

Luni, 28.10.2013, 22:00
Tarta sarata

Tarta sarata

Quiche cu foie gras, cartofi si dulceata de ceapa rosie este reteta speciala a lui Chef Tudor Constantinescu.

Luni, 28.10.2013, 21:50
Tudor Constantinescu lanseaza o provocare: Curcan cu sos de ciocolata

Tudor Constantinescu lanseaza o provocare: Curcan cu sos de ciocolata

O reteta plina de savoarea care iti va trezi papilele.

Luni, 28.10.2013, 21:32
Nicolai Tand a preparat o reteta delicioasa de Oua moi cu trufe

Nicolai Tand a preparat o reteta delicioasa de Oua moi cu trufe

Reteta lui Nicolai Tand.

Joi, 24.10.2013, 14:46
Tudor Constantinescu a preparat o reteta de Homar

Tudor Constantinescu a preparat o reteta de Homar

Retata lui Tudor Contsantinescu.

Joi, 24.10.2013, 14:37
Nicolai, jurat Top Chef, propune o reteta de Roast beef cu piure

Nicolai, jurat Top Chef, propune o reteta de Roast beef cu piure

Reteta lui Nicolai Tand.

Joi, 24.10.2013, 14:31
Reteta saptaminii este Aumoniere “Chocolat”

Reteta saptaminii este Aumoniere “Chocolat”

Reteta lui Tudor Constantinescu. Clatita umpluta cu mousse de ciocolata cu lapte, smochine caramelizate si sos de ciocolata neagra.

Joi, 24.10.2013, 14:13
Chef Haddad a lansat o provocare: reteta Tajin Mugrabi

Chef Haddad a lansat o provocare: reteta Tajin Mugrabi

Reteta lui Chef Joseph Hadad. Un fel de mancare senzational din carne de miel si fructe uscate.

Joi, 24.10.2013, 13:59
Clatita umpluta cu mousse de ciocolata cu lapte, smochine caramelizate si sos de ciocolata neagra

Clatita umpluta cu mousse de ciocolata cu lapte, smochine caramelizate si sos de ciocolata neagra

Cum se prepara Aumoniere “Chocolat” sau "Clatita umpluta cu mousse de ciocolata cu lapte, smochine caramelizate si sos de ciocolata neagra"

Luni, 14.10.2013, 12:22
Inghetata de banane si curry pregatita de Nico Lontras in finala

Inghetata de banane si curry pregatita de Nico Lontras in finala

Nico Lontras a pregatit in finala Top Chef o inghetata de banane cu curry foarte apreciata atit de jurati, cit si de invitatii acestora

Marti, 12.02.2013, 10:10
Scorpie de mare, turnedon de cartofi mov si babyspanac, aromatizat cu cimbrisor, sos de scorpie de mare si vongole

Scorpie de mare, turnedon de cartofi mov si babyspanac, aromatizat cu cimbrisor, sos de scorpie de mare si vongole

Reteta care i-a adus lui Giovanni Piselli egalarea, inainte de a castiga prima editie Top Chef e acum la indemana ta!

Duminica, 03.02.2013, 01:14
Porc & curcan cu spanac

Porc & curcan cu spanac

Dragos Bercea a impresionat cu o reteta in care a imbinat doua tipuri de carne iar acum poti incerca si tu reteta!

Sambata, 19.01.2013, 17:41
Orez cu dulceata si capsuni caramelizate

Orez cu dulceata si capsuni caramelizate

Ionut lupu a fost salvat de la duel de un orez cu lapte si dulceata de capsuni. Acum poti sa te salvezi si tu cand ai pofta de ceva dulce acum ai posibilitatea sa faci si tu reteta!

Duminica, 13.01.2013, 12:45
Moelleux au chocolat

Moelleux au chocolat

Prajitura cu ajutorul careia Giovanni Piselli a invins 3 concurenti este la indemana oricui. Invingatorul in duelul din episodul IX al concursului ne-a spus secretul

Sambata, 05.01.2013, 21:08
Piept de gasca cu broccoli si sos de fructe de padure si busuioc

Piept de gasca cu broccoli si sos de fructe de padure si busuioc

Aurelia Moscu a gasit solutia salvatoare la duel folosind pieptul de gasca si sosul de fructe de padure. Vezi reteta!

Duminica, 23.12.2012, 01:12
Reteta lui Nico Lontras: Tochitura romaneasca in stil asiatic, cu mamaliguta fiarta in lapte de cocos

Reteta lui Nico Lontras: Tochitura romaneasca in stil asiatic, cu mamaliguta fiarta in lapte de cocos

Reteta cea mai dorita de telespectatorii Top Chef dupa ultima editie a emisiunii a fost cea a lui Nico Lontras. Acesta nu a ramas rece la dorintele lor si ne-a trimis reteta

Vineri, 14.12.2012, 09:31
Reteta lui Dan Bogatu: Tochitura in stil asiatic

Reteta lui Dan Bogatu: Tochitura in stil asiatic

Pe muchie de cutit s-a simtit concurentul Dan Bogatu, cand le-a preparat o "tochitura in stil asiatic" juratilor Top Chef. Sa aflam reteta sa.

Joi, 13.12.2012, 22:28
Reteta Ceraselei Lungu: Piept de rata cu miere si legume sote

Reteta Ceraselei Lungu: Piept de rata cu miere si legume sote

Atunci cand vrei sa iti incanti papilele gustative, transforma-te intr-un Top Chef si prepara aceasta reteta.

Joi, 13.12.2012, 12:57
Reteta lui Nico Lontras: Curry de rata cu orez salbatic si chutney de papaya

Reteta lui Nico Lontras: Curry de rata cu orez salbatic si chutney de papaya

Reteta lui Nico Lontras a fost una din cele mai apreciate de catre juratii Top Chef. Afla ingredientele si modul de preparare al delicioasei retete.

Miercuri, 12.12.2012, 12:12
Reteta Mariei Ungureanu: Piept de rata marinat in stil asiatic cu orez, ceai verde si fructe exotice

Reteta Mariei Ungureanu: Piept de rata marinat in stil asiatic cu orez, ceai verde si fructe exotice

Maria Ungureanu a gatit un preparat delicios pentru "aventura asiatica" de la proba a 2a Top Chef. Sa aflam si noi retata sa.

Marti, 11.12.2012, 18:39
Reteta lui Dan Bogatu:  Papanas cu pasiune si suflet

Reteta lui Dan Bogatu: Papanas cu pasiune si suflet

Papanasii lui Dan Bogatu au placut juratior dar nu indeajuns cat sa il scape de eliminare. Norocul bucatarului a stat in increderea chefilor ca poate face si preparate mai bune si in acest fel a ramas in concurs. Daca te tenteaza sa incerci papanasii lui Bogatu te invitam sa prepari reteta de mai jos.

Marti, 11.12.2012, 14:58
Mancare nepaleza de rata, cu mozaic de hrisca si orez

Mancare nepaleza de rata, cu mozaic de hrisca si orez

Iosif Stefanescu a castigat passcardul in ultima editie Top Chef, cand l-a impresionat pe Chef Hadad cu o "mancare nepaleza de rata, cu mozaic de hrisca si orez". Sa aflam reteta sa.

Luni, 10.12.2012, 23:00
Reteta lui Dragos Bercea: Mille feuille de peste cu cascaval, spanac si balmos

Reteta lui Dragos Bercea: Mille feuille de peste cu cascaval, spanac si balmos

Dragos Bercea s-a inspirat din filmul sau preferat din copilarie, "Tom si Jerry", pentru a gati "mille feuille de peste cu cascaval, spanac si balmos". Iata care este reteta sa.

Miercuri, 05.12.2012, 14:03
Reteta lui Dan Bogatu: File de crap cu rosii cherry si polenta

Reteta lui Dan Bogatu: File de crap cu rosii cherry si polenta

Dan Bogatu a gatit inspirat de "Mica Sirena", a lui Disney, un "file de crap cu rosii cherry si polenta" pentru jurati. Sa vedem reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 14:35

Echipa lui Dan Bogatu: File de nisetru, pe pat de risotto cu sampanie si ratatouille inobilat cu sos de butterlemon si sofran

Grupul lui Dan Bogatu a castigat proba pe echipe in cadrul episodului 5 din Top Chef, prezentand juriului "file de nisetru, pe pat de risotto cu sampanie si ratatouille inobilat cu sos de butterlemon si sofran". Iata reteta lor.

Marti, 04.12.2012, 13:30

Reteta Aureliei Moscu: File de crap cu mamaliga aromatizata

Aurelia Moscu a preparat, in episodul 5 Top Chef, un "file de crap cu mamaliga aromatizata". Sa aflam si noi reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 13:25

Reteta Aureliei Moscu: Vita Kobe, pe pat de fenel si sparanghel si sos de ciuperci, aromatizat cu ulei de trufe bianco

Aurelia Moscu a pregatit pentru jurati "vita Kobe, pe pat de fenel si sparanghel si sos de ciuperci, aromatizat cu ulei de trufe bianco". Iata reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 13:18

Reteta lui Dragos Bercea: Crema de conopida si dovleac (bostan), inobilata cu ulei de trufe

Dragos Bercea a gatit, sub indrumarea echipei lui Razvan Alexandru, o "crema de conopida si dovleac (bostan), inobilata cu ulei de trufe". Sa vedem reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 13:10

Desertul Ceraselei Lungu: Placinta cu branza si sos de vanilie

In cadrul probei pe echipe, Cerasela Lungu a pregatit un desert simplu dar gustos, "placinta cu branza si sos de vanilie". Sa aflam si noi reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 13:02

Reteta Ceraselei Lungu: Duet de crap aromatizat insotit de legume si mamaliguta cu bacon

Cerasela Lungu a pregatit pentru juratii Top Chef un "duet de crap aromatizat, insotit de legume si mamaliguta cu bacon". Iata reteta dansei.

Marti, 04.12.2012, 12:33

Reteta lui Ionut Susala: Muschi de vita Kobe, cartofi chateau cu sofran, biscuite de parmezan, chiffonade de praz si lemongrass, sote de linte si sos de coacaze

Pentru proba pe muchie de cutit, Ionut Susala a pregatit juriului "muschi de vita Kobe, cartofi chateau cu sofran, biscuite de parmezan, chiffonade de praz si lemongrass, sote de linte si sos de coacaze". Iata care este reteta sa.

Marti, 04.12.2012, 11:46
x