Rețeta de paste Bolognese este una clasică și ușor de adaptat. Cu câteva ingrediente de bază și un pic de răbdare, poți pregăti un sos delicios, bogat în arome bun se savurat atât atunci când ești pe grabă, dar și alături de cei dragi.
Marti, 15.10.2024, 17:31Rețetă de paste cu sos pesto este ideală atunci când ne dorim să aducem gustul și savoarea preparatelor din bucătăria italiană chiar în propria locuință. Iată cum se prepară felul de mâncare adorat atât de cei mari cât și de cei mici, după sfaturile Jamilei.
Marti, 15.10.2024, 15:53În ediția de marți din Neatza cu Răzvan și Dani, de pe 1 octombrie 2024, Nicolai Tand a pregătit o rețetă savuroasă de paste cu dovlecei și carne de vită. Bucătarul a folosit ingrediente proaspete și gustoase de la PENNY. Iată cum poți să îți surprinzi invitații sau familia la masă.
Chef Roxana Blenche și chef Samuel Le Torriellec au pregătit o rețetă de paste bolognese, în ediția 12 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 18 mai 2024.
Dacă ți-au rămas prea multe ouă fierte de la masa de Paște și nu știi cum să le folosești, îți prezentăm cinci idei de rețete cu care nu vei da greș.
Miercuri, 08.05.2024, 13:57Românii au obiceiul de a pregăti foarte multă mâncare de sărbători, iar după constată că nu a fost consumată în totalitate. Iată cum poți folosi resturile de friptură de miel de la masa de Paște! Îți prezentăm o rețetă de ruladă delicioasă cu care nu vei da greș!
Marti, 07.05.2024, 12:19Chef Roxana Blenche și chef Samuel Le Torriellec au pregătit o rețetă de paste bolognese, în ediția 10 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 4 mai 2024.
Chef Ștefan Popescu a dezvăluit o rețetă delicioasă de ciorbă de miel, perfectă pentru masa de Paște. Iată cum o prepară, dar și de ce secrete se folosește pentru o mâncare delicioasă!
Sambata, 04.05.2024, 13:02Nadia Comăneci a dezvăluit care e rețeta ei specială de sarmale, dar ce și alte bucate tradiționale se regăsesc pe masa de Paște. Gimnasta de zece se laudă că toate sunt inspirate din învățăturile mamei sale.
Vineri, 03.05.2024, 15:07Gospodinele au început deja pregătirile pentru masa de Paște. Nu lipsesc preparatele din carne de miel. În Ardeal, se folosește un ingredient anume pentru a da un gust aparte tocăniței de miel.
Joi, 02.05.2024, 18:09Doar câteva zile ne mai despart de una dintre cele mai importante sărbători creștin-ortodoxe. Sărbătorile Pascale sunt întâmpinate cu multe pregătiri.
Marti, 30.04.2024, 15:30Alimentația de post reprezintă o adevărată provocare pentru cei care aleg să renunțe în această perioadă la produsele de origine animală și la dulciuri, dar cu puțină determinare și ajutor, mâncarea de post poate fi de multe ori chiar mai delicioasă decât se așteaptă mulți. Iată ce rețetă de paste poți face chiar la tine acasă!
Marti, 19.03.2024, 14:30Deși există mulți coloranți alimentari pe piață, gospodinele nu uită cât de important este să vopsească ouă și prin metode naturale și chiar tradiționale. Iată cum poți și tu să vopsești ouăle de Paște într-un mod sănătos.
Joi, 14.03.2024, 13:22Dacă vrei o rețetă de paste carbonara care să te inspire, chef Sorin Bontea are totul pregătit ca la carte pentru tine. Iată cum prepară juratul de la Chefi la cuțite acest tip de paste, dar și ce ingredient adaugă pentru un plus de savoare!
Marti, 26.09.2023, 15:09Pastele sunt un preparat iubit de toți oamenii. Iar ceea ce face pastele să fie delicioase este sosul. Iată o rețetă de sos de paste care conține doar trei ingrediente.
Vineri, 18.08.2023, 11:29Ediția din 28 iulie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Chef Radu Darie a pregătit paste cu scoici. Iată ce ingrediente a folosit, dar și care a fost modul de preparare.
Ediția din 12 iulie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Chef Radu Darie a pregătit salata cu paste integrate și haloumi cu pară caramelizată. Iată ce ingrediente a folosit, dar și care a fost modul de preparare.
Ingredientul secret care va adăuga un plus de savoare pastelor gătite în sos roșu. Un site culinar a dezvăluit că există un „secret”, care va schimba complet modul în care veți dori să consumați acest fel de mâncare de acum în colo. Ce trebuie să adăugați în compoziție.
Joi, 22.06.2023, 16:39La Neatza cu Răzvan și Dani, Nicolai Tand s-a întors în bucătărie, cu o nouă idee inedită de preparat. Iată cum să prepari paste cu pui, în cel mai delicios sos alb, o soluție simplă și savuroasă.
Dacă ți-a rămas prea mult cozonac după Paște și nu vrei să îl arunci, atunci îl poți transforma într-un preparat nou, numai bun pentru desert. Află din rândurile de mai jos rețeta de dulce propusă de chef Horia Vârlan.
Miercuri, 19.04.2023, 16:11Sarmalele nu lipsesc de pe mesele tradiționale ale românilor de Sărbători. Află din rândurile următoare care este secretul chefului Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite pentru un plus de savoare.
Gospodinele sunt în toi cu pregătirile de Paște. Chef Sorin Bontea le vine în ajutor și le propune o rețetă de friptură de miel care nu poate fi refuzată. Află din rândurile de mai jos cum se prepară pas cu pas.
Pentru cei care nu consumă carne sau nu agreează carnea de miel, am pregătit o rețetă de drob vegetarian. În locul drobului tradițional, puteți opta pentru aceasta variantă savuroasă și ușor de pregătit.
Cozonacul nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște 2023. Ți-am pregătit o rețetă simplă, cea a chefului Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite. Se prepară ușor și cozonacul iese delicios. Iată pas cu pas cum se gătește.
Mirela Vaida i-a cucerit pe fani cu rețeta sa de cozonac, fiind de nelipsit de pe masa de Paște.
Luni, 10.04.2023, 15:45Chef Sorin Bontea știe cum se face cozonacul perfect pentru masa de Paște, așadar iată care sunt ingredientele, dar și modul de preparare pe care le folosește juratul de la Chefi la cuțite, marca Antena 1.
Luni, 10.04.2023, 14:40Pasca este un desert extrem de îndrăgit care completează perfect mesele gustoase de Paște. Gospodinele care își doresc să așeze pe masă desertul tradițional, însă se feresc de frământarea aluatului, pot recurge la o rețetă simplă și delicioasă de pască fără aluat.
Joi, 06.04.2023, 17:40Drobul de miel nu poate lipsi de pe masa de Paște 2023. Iată rețeta simplă a lui Cătălin Scărlătescu și cât costă preparatul realizat de celebrul chef.
În ediția din 23 martie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a pregătit paste umplute la cuptor. Iată ce ingrediente a folosit.
Salata de boeuf este un aperitiv nelipsit de pe mesele românilor de Sărbători. Fie că o pregătesc pentru Crăciun, Revelion sau Paște, gospodinele petrec multe ore în bucătărie pentru a tăia legumele perfect și pentru a perfecționa textura maionezei. Iată care este rețeta lui Chef Florin Dumitrescu
În ediția din 22 decembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat paste cu sos de unt. Iată ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a matinalului de la Antena 1.
Chefi la cuțite sezonul 10, 11 octombrie 2022. Victor Dorobanțu are 24 ani, este din Ploiești și este actor și magician. Concurentul a venit la Chefi la cuțite cu o rețetă de paste carbonara. Jurații nu au fost impresionați de preparatul său pentru care nu i-au acordat niciun cuțit!
Chefi la Cuțite Sezonul 10, 19 septembrie 2022. Roberta Boccia are 31 de ani, vine din Italia și are trei meserii: profesoară limba italiană, barman și bucătar pizzar. Concurenta a ales ca preparat în preselecții o rețetă de paste cu...
În ediția din 13 iunie 2022 a emisiunii de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Radu Darie a gătit ca o rețetă de Paste Carbonara și o rețetă de Somon în sos de mongole cu roșii și cu tahini, dar un tiramisu de fistic.
Rețeta de pulpă de miel a lui Sorin Bontea este, cu siguranță, mâncarea ce nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște. Se face simplu, rapid și cu ingrediente puține, iar gustul este savuros.
Creștinii ortodocși se pregătesc pentru masa de Paște cu bucate alese. În Joia Mare, joia de dinaintea Paștelui, gospodinele vopsesc ouăle roșii.
Miercuri, 20.04.2022, 16:01Pasca fără aluat este un desert nelipsit de pe mesele gospodinelor în perioada Paștelui. Pentru cine nu a încercat încă, este o ocazie bună să renunțe la aluat măcar pentru acest tip de prăjitură excepțională, care răsfață papilele gustative.
Miercuri, 20.04.2022, 14:18Chef Sorin Bontea a dezvăluit care este rețeta lui de drob de miel pentru masa de Paște. Care este secretul lui în bucătărie și ce face diferit de toate gospodinele.
Miercuri, 20.04.2022, 12:25Cozonacul nu trebuie să lipsească de pe masa de Sărbători 2022. Dacă te-ai săturat de rețelele clasice, te invităm să alegi metoda lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru a găti cel mai pufos și aromat cozonac pentru Sărbători. Află din rândurile următoare care sunt ingredientele de care ai nevoie și cum se prepară desertul delicios.
Vedeta mesei de Paște este mielul, iar ciorba de miel este un adevărat deliciu. Îți prezentăm rețeta tradițională pentru ciorba de miel, precum și secretul celei mai bune ciorbe de Paște.
Marti, 19.04.2022, 17:44Sărbătoarea de Paște vine cu o masă tradițională plină de preparate tradiționale pentru care gospodinele petrec ore întregi în bucătărie. Printre delicioasele mâncăruri este și drobul de miel, iar rețeta de mai jos vine cu câteva secrete pentru un gust diferit.
În Săptămâna Mare și de Paște gospodinele pregătesc pască cu aluat, una dintre cele mai iubite prăjituri ale românilor. Descoperă în rândurile de mai jos o rețetă tradițională de pască cu aluat, inspirată din bucătăria specialiștilor.
Luni, 18.04.2022, 10:56Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.
În ediția din 22 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă specială de paste cu sos ragu din coadă de vită.
În ediția din 22 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit un preparat special. ”Coada vita este o carne tare și trebuie fiartă mult, cam trei ore. Coada o voi face în sos de vin...
În a treia etapă din emisiunea Chefi fără limite, din insula Lemnos, concurenții și chefii au degustat o rețetă de paste flomaria cu carne de vită și telemea de oaie. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Miercuri, 09.03.2022, 12:03În ediția cu numărul 7 din emisiunea Chefi fără limite, Chef Maria din Lemnos, i-a provocat pe concurenți, împreună cu chefii să prepare o rețetă de paste flomaria cu carne de vită și brânză melichloro. Este o rețetă tradițională grecească de pe insula Lemnos.
În ediția din 25 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă delicioasă de paste cremoase cu sos de legume și parmezan. ”Sunt paste cu vinete, măsline, capere, roșii uscate, ceapă, usturoi, puțin mai acrișoare și fără carne.
În ediția din 25 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat ”Paste cu legume”. ”Paste cu vinete, măsline, capere, roșii uscate, ceapă, usturoi. După ce fierb pastele în...
În ediția din 19 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat două rețete: Sandviș cu șnițel de pui și Paste cu pui și sos japonez. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: piept de pui, ouă, bacon, ardei iute, pâine, unt de arahide, ardei, usturoi, spanac, paste.