Antena Căutare

Food

Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.

Cu ce deserturi ne putem delecta în post? Rețeta celui mai delicios cozonac de post cu suc de morcovi și lămâie

Cu ce deserturi ne putem delecta în post? Rețeta celui mai delicios cozonac de post cu suc de morcovi și lămâie

Cozonacul de post, prăjiturile și plăcintele de post sunt variantele de nădejde ale celor care vor să își potolească pofta de dulce și în perioadele de post.

Miercuri, 04.12.2019, 12:27
Cum se prepară delicioasa rețetă Salată de vinete arăbească Baba Ganoush

Cum se prepară delicioasa rețetă Salată de vinete arăbească Baba Ganoush

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne învață Cum se prepară delicioasa rețetă Salată de vinete arăbească Baba Ganoush.

Miercuri, 04.12.2019, 10:39
6 trucuri pentru a găti cea mai bună friptură de Crăciun

6 trucuri pentru a găti cea mai bună friptură de Crăciun

Din meniul pentru masa de Crăciun nu lipsesc niciodată fripturile suculente, indiferent că sunt preparate la grătar sau la cuptor. Însă pentru a obține gustul acela de neuitat și a prepara o friptură cât mai fragedă, este nevoie să ții cont de câteva lucruri importante.

Marti, 03.12.2019, 14:51
Cum alegi vinul perfect în funcție de pastele pe care le servești

Cum alegi vinul perfect în funcție de pastele pe care le servești

Fie că le servești la o cină romantică, fie în pauza de masă de la serviciu, pastele reprezintă un fel de mâncare ideal, care îți vor încânta papilele gustative. Pentru a te bucura cu adevărat de gustul lor și pentru a le aprecia savoarea la adevărata lor valoare, trebuie să le servești alături de vinul corespunzător.

Marti, 03.12.2019, 14:08
Rețetă delicioasă din Piept de rață și sos de iaurt cu maioneză, înnobilat cu mere coapte

Rețetă delicioasă din Piept de rață și sos de iaurt cu maioneză, înnobilat cu mere coapte

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit piept de rață cu un sos delicios.

Marti, 03.12.2019, 09:21
Rețetă delicioasă și sănătoasă pentru un prânz vegetarian

Rețetă delicioasă și sănătoasă pentru un prânz vegetarian

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne propune să ne răsfățănm cu o Rețetă delicioasă și sănătoasă pentru un prânz vegetarian.

Marti, 03.12.2019, 09:20
Cum pregătim cea mai gustoasă Musaca de post din legume cu sos de roșii

Cum pregătim cea mai gustoasă Musaca de post din legume cu sos de roșii

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne învață Cum pregătim cea mai gustoasă Musaca de post din legume cu sos de roșii.

Luni, 02.12.2019, 09:21
Cum faci cea mai simplă și gustoasă mâncare din trei feluri de ciuperci?

Cum faci cea mai simplă și gustoasă mâncare din trei feluri de ciuperci?

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să ne delectăm cu cea mai simplă și gustoasă mâncare din trei feluri de ciuperci, pe care să o servim pe un pat de rucola, pentru un plus de prospețime.

Joi, 28.11.2019, 09:01
Cum poți prepara Sushi de post. Cu ce poți înlocui peștele pentru a pregăti un deliciu sănătos

Cum poți prepara Sushi de post. Cu ce poți înlocui peștele pentru a pregăti un deliciu sănătos

Fenomenul Sushi a luat amploare și în România iar numărul celor care îl consumă a crescut semnificativ.

Miercuri, 27.11.2019, 13:16
Rețeta Papouzaki, inspirată din bucătăria grecească

Rețeta Papouzaki, inspirată din bucătăria grecească

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă inspirată din bucătăria grecească și anume: rețeta Papouzaki.

Miercuri, 27.11.2019, 11:59
Reţetă de somon în crustă de seminţe cu piure de cartofi și sos de citrice

Reţetă de somon în crustă de seminţe cu piure de cartofi și sos de citrice

Chef Berry a pregătit la Star Matinal o reţetă de somon în crustă de seminţe şi piure de cartofi

Miercuri, 27.11.2019, 10:55
Rețetă de post: Ratatouille de legume

Rețetă de post: Ratatouille de legume

Chef Berry a pregătit la Star Matinal rețeta Ratatouille de legume

Marti, 26.11.2019, 18:12
Rețetă de salată bavareză cu sfeclă roșie și carne de vițel

Rețetă de salată bavareză cu sfeclă roșie și carne de vițel

Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de salată bavareză cu sfeclă roșie și carne de vițel.

Marti, 26.11.2019, 14:39
Reţeta de post gustoasă și sănătoasă: Tacos de post

Reţeta de post gustoasă și sănătoasă: Tacos de post

Chef Berry a pregătit la Star Matinal o delicioasă rețetă de post. Este vorba despre rețeta Tacos de post.

Luni, 25.11.2019, 19:20
Rețetă de post. Cum putem pregăti o delicioasă rețetă de paste cu sfeclă roșie și sos de dovleac

Rețetă de post. Cum putem pregăti o delicioasă rețetă de paste cu sfeclă roșie și sos de dovleac

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu răzvan și Dani a pregătit o delicioasă rețetă de paste cu sfeclă roșie și sos de dovleac.

Luni, 25.11.2019, 18:05
Rețetă cu pește. File de biban cu cartofi dulci și piure de mazăre

Rețetă cu pește. File de biban cu cartofi dulci și piure de mazăre

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, pregătește file de biban cu cartofi dulci și piure de mazăre.

Joi, 21.11.2019, 10:09
Supă cremă de țelină. O rețetă de post, foarte gustoasă și hrănitoare

Supă cremă de țelină. O rețetă de post, foarte gustoasă și hrănitoare

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne propune pentru o masă dintr-o zi de post, rețeta Supă cremă de țelină.

Miercuri, 20.11.2019, 11:25
Cum prepari cel mai bun burger de post?

Cum prepari cel mai bun burger de post?

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne propune să încercăm o delicioasă rețetă de burgeri de post, pe bază de năut, fasole, mazăre, dar și alte ingrediente gustoase.

Marti, 19.11.2019, 12:48
Care sunt secretele celui mai  delicios pilaf sârbesc cu pui

Care sunt secretele celui mai delicios pilaf sârbesc cu pui

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o delicioasă rețetă de Pilaf sârbesc cu pui.

Marti, 19.11.2019, 10:36
Cele mai ingenioase și gustoase mâncăruri de post! Ciorbă de burtă adaptată, gata în 15 minute, paste cu un ingredient surpriză și burger vegan!

Cele mai ingenioase și gustoase mâncăruri de post! Ciorbă de burtă adaptată, gata în 15 minute, paste cu un ingredient surpriză și burger vegan!

Mâncarea de post poate însemna și altceva decât cartofi, fasole şi orez. Chiar și fără ouă, carne și lactate, se pot pregăti rețete senzaționale, vegane.

Luni, 18.11.2019, 16:52
Rețete de Sushi, preparatele vedetă din bucătăria japoneză

Rețete de Sushi, preparatele vedetă din bucătăria japoneză

Sushi este unul dintre cele mai importante preparate din bucătăria japoneză, astfel chefii sunt motivați să inventeze rețete tot mai interesante.

Luni, 18.11.2019, 11:54
Rețetă de post. Sarmale cu ciuperci și soia, preparate în dovleac

Rețetă de post. Sarmale cu ciuperci și soia, preparate în dovleac

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne propune o delicioasă rețetă de post: Sarmale cu ciuperci și soia, preparate în dovleac.

Luni, 18.11.2019, 09:29
Rețetă de post. Supă cremă de linte cu dovleac și două tipuri de pește afumat

Rețetă de post. Supă cremă de linte cu dovleac și două tipuri de pește afumat

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de post, pentru zilele cu dezlegare la pește: Supă cremă de linte cu dovleac și două tipuri de pește afumat.

Luni, 18.11.2019, 09:29
Pomana porcului, la Târgul Tradițional de la Muzeul Țăranului Român

Pomana porcului, la Târgul Tradițional de la Muzeul Țăranului Român

În plin post al Crăciunului, Bucureştiul s-a transformat în capitala fripturilor. Cei care au trecut pragul unui târg tradiţional au avut senzaţia că sunt în ajun de sărbătoare. Au găsit pomana porcului sfârâind deja la foc domol, iar la final şi-au astâmpărat pofta de dulce cu plăcinte.

Duminica, 17.11.2019, 23:46
Maraton al produselor tradiţionale la Sibiu, regiunea gastronomică a Europei

Maraton al produselor tradiţionale la Sibiu, regiunea gastronomică a Europei

Câte ţări, atâtea meniuri de nuntă. Peste 200 de bucătari de pe tot globul s-au strâns la Sibiu pentru a găti bunătăţile servite la ei acasă în ziua marelui eveniment. Un maraton al produselor tradiţionale care pune Sibiul, regiunea gastronomică a Europei, pe harta mondială culinară.

Duminica, 17.11.2019, 23:13
Cum să pregătim un meniu cu patru rețete arăbești

Cum să pregătim un meniu cu patru rețete arăbești

Chef Munți , bucătarul de la Star Matinal, a pregătit mai multe preparate delicioase, pe care le-a denumit "1000 de nopți arăbești".

Vineri, 15.11.2019, 14:45
Cum se prepară cei mai delicioși biscuiţi de casă cu sos de vișine

Cum se prepară cei mai delicioși biscuiţi de casă cu sos de vișine

Chef Berry a pregătit la Star matinal o reţetă de biscuţi de casă cu vișine.

Joi, 14.11.2019, 11:21
Cum se prepară rețeta Tafelspitz. O delicioasă rețetă de rasol alb de vițel cu supă din coadă de vițel și legume

Cum se prepară rețeta Tafelspitz. O delicioasă rețetă de rasol alb de vițel cu supă din coadă de vițel și legume

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi o reţetă germană denumită "Tafelspitz" un rasol cu supă şi legume din două tipuri de carne.

Miercuri, 13.11.2019, 13:57
Mușchiuleț de porc învelit în bacon cu piure de mazăre și sos de ardei copt

Mușchiuleț de porc învelit în bacon cu piure de mazăre și sos de ardei copt

Chef Berry, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit o delicioasă rețetă Mușchiuleț de porc cu piure de mazăre și sos de ardei copt

Miercuri, 13.11.2019, 12:20
Rețeta de supă Ramen - cea mai hrănitoare și consistentă supă din lume.

Rețeta de supă Ramen - cea mai hrănitoare și consistentă supă din lume.

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un restaurant, ne prezintă cum se pregătește o supă tradițională japoneză.

Marti, 12.11.2019, 11:41
Rețeta Zilei: Gâscă veselă, un preparat nemțesc

Rețeta Zilei: Gâscă veselă, un preparat nemțesc

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine pulpe de gâscă, varză roșie, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gâscă veselă".

Marti, 12.11.2019, 10:15
Curry indian de pui și creveți cu orez basmati cu pâine naan

Curry indian de pui și creveți cu orez basmati cu pâine naan

Chef Munti, câştigătorul de la Chefi la cuţite, găteşte la Star Matinal pui și creveți cu orez basmati și pâine naan.

Vineri, 08.11.2019, 15:50
Cum prepari cea mai bună pastrama de berbecuţ: secretele rețetei originale

Cum prepari cea mai bună pastrama de berbecuţ: secretele rețetei originale

Cum Pastrama de berbecuţ câştigă teren în faţa fripturii de porc

Joi, 07.11.2019, 16:59
Ce mai pregătim pentru un prânz simplu și gustos: Legume și ouă coapte, cu sos de ardei copți

Ce mai pregătim pentru un prânz simplu și gustos: Legume și ouă coapte, cu sos de ardei copți

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un deosebit prânz legume și ouă coapte.

Joi, 07.11.2019, 12:46
Care sunt alimentele recomandate în sezonul rece

Care sunt alimentele recomandate în sezonul rece

Profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi a venit la Neatza cu Răzvan şi Dani și a explicat ce alimente sunt recomandate în sezonul rece.

Joi, 07.11.2019, 09:47

Gault et Millau - Arnaud Donckele, desemnat bucătarul-şef al anului

Arnaud Donckele, şeful restaurantului La Vague d'Or din Saint-Tropez, a fost desemnat de Gault et Millau bucătarul-şef al anului, potrivit Le Monde.

Marti, 05.11.2019, 10:48
Reţetă vegană. Chiftele de năut cu multe legume și suc de rodie

Reţetă vegană. Chiftele de năut cu multe legume și suc de rodie

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o delicioasă rețetă de Chiftele de năut cu multe legume și suc de rodie.

Marti, 05.11.2019, 10:33
5 secrete să gătești perfect paste

5 secrete să gătești perfect paste

Mulți dintre noi iubesc pastele și la fel de mulți consideră că acestea nu sunt greu de gătit. Însă, adevărul este că este foarte ușor să dai greș, așa că unii sfârșesc prin a le fierbe prea mult, ori prea puțin.

Luni, 04.11.2019, 16:04
Mici bijuterii culinare: Plăcinte cu mere și sos de zmeură

Mici bijuterii culinare: Plăcinte cu mere și sos de zmeură

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o deosebită rețetă de plăcinte cu mere și un sos delicios de zmeură.

Luni, 04.11.2019, 13:33
Rețeta lui Chef Munti - Supă de ceapă franțuzească

Rețeta lui Chef Munti - Supă de ceapă franțuzească

Chef Munti, câştigătorul de la Chefi la cuţite, găteşte la Star Matinal supă de ceapă franţuzească.

Vineri, 01.11.2019, 12:06
Cârnații de Crăciun, puși deja la afumat. Ce comandă românii pentru sărbători

Cârnații de Crăciun, puși deja la afumat. Ce comandă românii pentru sărbători

Pe uliţele satelor se simte deja miros de cârnaţi, slănină şi pastramă. Micii producători au dat startul sezonului de afumături. Îi aşteaptă o lună încărcată, pentru că tot mai mulţi români tânjesc după savoarea de altădată a preparatelor de Crăciun.

Vineri, 01.11.2019, 00:03
Care sunt legumele de toamnă cele mai bogate în vitamine  și nutrienți, cu care ne putem imuniza organismul pentru sezonul rece

Care sunt legumele de toamnă cele mai bogate în vitamine și nutrienți, cu care ne putem imuniza organismul pentru sezonul rece

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Piața Obor, alături de nutriționistul Cristian Mărgărit, ne explică ce trebuie să mâncăm și cum ne putem imuniza organismul cu ajutorul resurselor naturale.

Marti, 29.10.2019, 13:05
Reguli de aur pentru servirea vinului: Cum îl bem? Ce pahare folosim? Cum îl alegem în funcție de preparatele de la masă?

Reguli de aur pentru servirea vinului: Cum îl bem? Ce pahare folosim? Cum îl alegem în funcție de preparatele de la masă?

Alegerea vinului nu este o misiune chiar atât de uşoară. Există o serie de criterii pe care trebuie să le respectaţi. Virgil Mănescu ne învaţă cum să alegem corect vinul şi care este protocolul petrecerilor cu ştaif.

Marti, 22.10.2019, 15:31
Beneficiile uimitoare ale nucilor pentru organism

Beneficiile uimitoare ale nucilor pentru organism

Ruxandra Pleșea, medic nutriționist, a prezentat la Neatza cu Răzvan şi Dani beneficiile nucilor.

Marti, 22.10.2019, 10:13
Cum se pune corect varza pentru murat. Trucuri pentru o saramură perfectă.

Cum se pune corect varza pentru murat. Trucuri pentru o saramură perfectă.

Este sezonul de pus varză la murat, dar ne întrebăm deseori care este rețeta perfectă, sau cum se pune corect varza pentru murat și care sunt trucurile pentru o saramură perfectă și limpede.

Luni, 21.10.2019, 11:31
Ziua Brioșelor, cea mai dulce sărbătoare

Ziua Brioșelor, cea mai dulce sărbătoare

Cu aromă de ciocolată sau lămâie şi ornate cu o cremă fină de zmeură sau bezea. Orice am alege, o brioşă are darul de a ne face, pur şi simplu, ziua mai frumoasă. Dacă românii descoperă abia de câţiva ani acest desert, în alte ţări există o adevărată industrie.

Vineri, 18.10.2019, 23:57
Acestea sunt cele ZECE alimente care nu expiră niciodată

Acestea sunt cele ZECE alimente care nu expiră niciodată

Există unele alimente care nu expiră niciodată. Dacă te-ai săturat să arunci mâncare bună, află ce alimente nu au termen de valabilitate.

Vineri, 18.10.2019, 13:37
Cele mai bune 3 rețete pentru pastrama de oaie

Cele mai bune 3 rețete pentru pastrama de oaie

Atunci când se vinde o oaie pentru carnea sa este important că această să fie tânără, întrucât cea mai bună pastramă se obţine de la oile sterpe, tineretul ovin de minimum un an sau batali, berbec castrat sau oaie, cu vârsta de până la doi ani. Odată cumpărată, se sacrifică oaia, se jupoaie, iar carnea se lasă la rece cel puțîn o noapte, timp în care carnea se va strânge și se va întări pentru a deveni numai bună de preparat.

Joi, 17.10.2019, 12:00
Festivalul verzei a avut loc în localitatea Frumoasa din judeţul Harghita

Festivalul verzei a avut loc în localitatea Frumoasa din judeţul Harghita

Recoltatul verzei se transformă în localitatea Frumoasa din judeţul Harghita într-un festival, în care munca se îmbină cu distracţia şi cu buna dispoziţie. De la primele ore ale dimineţii începe sărbătoarea.

Duminica, 13.10.2019, 15:03
Brânza de capră, la final de sezon

Brânza de capră, la final de sezon

Sunt ultimele zile în care mai putem consuma telemea proaspătă de capră şi lapte abia muls. Fermierii avertizează că urmează perioada în care animalele rămân gestante. Asta înseamnă că atât calitatea, cât şi cantitatea laptelui vor scădea. În schimb, caşcavalul, maturat şi până la un an, reprezintă alternativa perfectă.

Joi, 10.10.2019, 20:50
x