Antena Căutare

Food

Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.

Mușchiuleț de porc aromatizat, servit cu sos de legume coapte și brânză cu mucegai - Rețeta lui Chef Berry

Mușchiuleț de porc aromatizat, servit cu sos de legume coapte și brânză cu mucegai - Rețeta lui Chef Berry

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit, într-un timp scurt și cu puține ingrediente, delicioasa rețetă Mușchiuleț de porc aromatizat, servit cu sos de legume coapte și brânză cu mucegai.

Luni, 13.01.2020, 11:36
Rețetă franțuzească de Supă cremă din hribi - Rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani

Rețetă franțuzească de Supă cremă din hribi - Rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă din bucătăria franțuzească, o rețetă de supă cremă din hribi, pe care a denumit-o  "Supă veselă din hribi".

Luni, 13.01.2020, 09:54
Rețeta mexicană Burrito cu carne de vită și chorizo, servit cu Guacamole și salsa  Pico de gallo - Rețeta lui Chef Munti

Rețeta mexicană Burrito cu carne de vită și chorizo, servit cu Guacamole și salsa Pico de gallo - Rețeta lui Chef Munti

Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit pentru o masă de weekend o delicioasă rețetă mexicană Burrito cu carne de vită și chorizo, servit cu Guacamole și salsa Pico de gallo.

Vineri, 10.01.2020, 12:00
Rețetă de Papanași cu dulceață de căpșuni, dulceață de vișine și smântână - Rețeta lui Chef Berry

Rețetă de Papanași cu dulceață de căpșuni, dulceață de vișine și smântână - Rețeta lui Chef Berry

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o delicioasă rețetă de Papanași, cu dulceață de căpșuni, dulceață de vișine și smântână.

Joi, 09.01.2020, 11:13
Cum preparăm o delicioasă Rețetă de Mușchiuleț de porc în sos de hribi - Reţeta lui Chef Berry

Cum preparăm o delicioasă Rețetă de Mușchiuleț de porc în sos de hribi - Reţeta lui Chef Berry

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit în emisiunea Star Matinal, delicioasa rețetă Mușchiuleț de porc în sos de hribi.

Miercuri, 08.01.2020, 13:13
Cum preparăm o delicioasă Supă cremă de năut cu sos de rodie și poppadoms - Reţeta lui Chef Berry

Cum preparăm o delicioasă Supă cremă de năut cu sos de rodie și poppadoms - Reţeta lui Chef Berry

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit în emisiunea Star Matinal, o interesantă rețetă de Supă cremă de năut cu sos de rodie și poppadoms.

Marti, 07.01.2020, 09:52
Reţeta lui Chef Berry - Star Matinal: Burger vegetal

Reţeta lui Chef Berry - Star Matinal: Burger vegetal

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine fasole roșie, fasole albă, năut, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Burger vegetal".

Luni, 06.01.2020, 09:53
Delicatese raw-vegane pentru masa de Revelion. Cum poți face un cozonac fără să-l coci

Delicatese raw-vegane pentru masa de Revelion. Cum poți face un cozonac fără să-l coci

Meniul de Revelion poate fi şi raw-vegan. Diferenţa dintre preparatul vegan şi cel raw constă în faptul că cel de-al doilea nu este gătit prin preparare termică. Foarte interesant este faptul că poţi să găteşti salata boeuf fără să fierbi legumele şi cozonac fără să-l coci.

Marti, 31.12.2019, 12:28
Cum alegi vinul pentru masa de sărbători? Alb pentru aperitiv, roze pentru sarmale

Cum alegi vinul pentru masa de sărbători? Alb pentru aperitiv, roze pentru sarmale

Avem soluţii pentru cei care cred că cea mai bună legumă e porcul! Şi apropo, preparatele din carne de porc merg mână-n mână cu un pahar roşu de vin. Vinurile albe merg cel mai bine în asociere cu peştele sau carnea albă. Sau cu brânzeturile.

Luni, 30.12.2019, 12:49
Aperitive pentru masa de Revelion. Ce nu este bine să mâncăm prima dată când ne așezăm la masă

Aperitive pentru masa de Revelion. Ce nu este bine să mâncăm prima dată când ne așezăm la masă

Nutriționista Simona Carniciu a explicat, la emisiunea Sfat de sănătate, de la Antena 3, ce alimente ne fac mai mult rău, la masa de Revelion, și a venit cu recomandări de rețete gustoase și sănătoase pe care le putem prepara rapid pentru masa festivă.

Luni, 30.12.2019, 10:35
Masa de Revelion, testul suprem pentru gospodine. Carnea de porc, înlocuită cu piept de rață

Masa de Revelion, testul suprem pentru gospodine. Carnea de porc, înlocuită cu piept de rață

Masa de Revelion este testul suprem pentru gospodine. Chiar dacă în mod tradiţional, carnea de porc este vedeta, raţa poate fi o alternativă gustoasă şi. sănătoasă. Mai mult, ajută şi la menţinerea siluetei. Un chef ne învaţă cum să gătim un meniu sofisticat pentru care nici nu trebuie să scoatem prea mulţi bani din buzunar.

Duminica, 29.12.2019, 20:12
Ce NU trebuie să faci când gătești la cuptor! Chiar și cele mai iscusite gospodine fac aceste greșeli

Ce NU trebuie să faci când gătești la cuptor! Chiar și cele mai iscusite gospodine fac aceste greșeli

Te-ai întrebat vreodată de ce nu ți-a ieșit mâncarea așa cum te-ai fi așteptat, chiar dac ai urmat cu sfințenie pașii din rețetă? Ei bine, în cazul preparatelor gătite în cuptor, aceste gesturi banale sunt, de fapt, greșeli mari, ce pot distruge toată munca gospodinelor!

Sambata, 28.12.2019, 10:10
Reţeta lui Chef Berry - Star Matinal: Sarmale în foi de viță

Reţeta lui Chef Berry - Star Matinal: Sarmale în foi de viță

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine carne de porc, orez, ceapă, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "armale în foi de viță".

Marti, 24.12.2019, 10:30
Veganii vor avea anul acesta o masa bogată de Crăciun

Veganii vor avea anul acesta o masa bogată de Crăciun

Din meniul lor nu vor lipsi sarmalele, răciturile sau salata de boef. Desigur într-o variantă fără carne. Pentru orice preparate tradiţional românesc de origine animala, veganii au găsit un înlocuitor vegetal.

Luni, 23.12.2019, 20:24
Cum se prepară cea mai gustoasă rețetă de Varză cu ciolan afumat. Rețeta lui Chef Berry

Cum se prepară cea mai gustoasă rețetă de Varză cu ciolan afumat. Rețeta lui Chef Berry

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit în cadrul emisiunii cea mai gustoasă rețetă de Varză cu ciolan afumat.

Luni, 23.12.2019, 11:34
Cum verifici dacă ai cumpărat brânză din lapte sau din uleiuri vegetale. Testul simplu pe care îl poți face acasă

Cum verifici dacă ai cumpărat brânză din lapte sau din uleiuri vegetale. Testul simplu pe care îl poți face acasă

Brânza „falsă” de pe piață este motiv de îngrijorare în rândul românilor. Iată cum poi verifica dacă produsul cumpărat conține, cu adevărat, ce scrie pe etichetă.

Sambata, 21.12.2019, 12:23
Ignat 2019. Aşa prepari cea mai delicioasă pomană a porcului

Ignat 2019. Aşa prepari cea mai delicioasă pomană a porcului

Ignat 2019. Potrivit tradițiilor din popor, pe 20 decembrie este ignatul(ziua în care se sacrifică porcul pentru Crăciun). Iată cea mai delicioasă rețetă de pomană a porcului.

Vineri, 20.12.2019, 09:49
Supă cremă de mazăre cu chipsuri de legume - Rețeta lui Chef Munti

Supă cremă de mazăre cu chipsuri de legume - Rețeta lui Chef Munti

Chef Munti pregăteşte la Star matinal de weekendo delicioasă rețetă de supă cremă de mazăre cu chipsuri de legume.

Vineri, 20.12.2019, 09:41
Rețetă de fursecuri pentru Crăciun. Bulgărași cu fistic, cea mai simplă rețetă de fursecuri

Rețetă de fursecuri pentru Crăciun. Bulgărași cu fistic, cea mai simplă rețetă de fursecuri

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani,ne propune să încercăm cea mai simplă rețetă de fursecuri pentru Crăciun, rețetă pe care a denumit-o Bulgărași cu fistic.

Vineri, 20.12.2019, 09:40
Plăcinta Dobrogeană, noul produs ce ar putea obţine atestat european

Plăcinta Dobrogeană, noul produs ce ar putea obţine atestat european

Tot mai mulţi producători români înceracă să obţină atestare europeană pentru preparatele lor tradiţionale. Pe lângă faimă, certificatul le aduce mai ales bani, practic o dublare a vânzărilor. Plăcinta Dobrogeană, salata cu icre de ştiucă, caşcavalul de Săveni şi salata cu icre de crap - ar putea completa lista produselor româneşti recunoscute la nivel european.

Joi, 19.12.2019, 21:36
Rețetă de Salată fructată cu piept de rață afumat

Rețetă de Salată fructată cu piept de rață afumat

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de Salată fructată cu piept de rață afumat, pe care a denumit-o Salata bucuriei.

Joi, 19.12.2019, 09:39
Rețeta Tartar de legume. Rețeta zilei  de la Star Matinal, pregătită de Chef Berry

Rețeta Tartar de legume. Rețeta zilei de la Star Matinal, pregătită de Chef Berry

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o delicioasă rețetă de post: Tartar de legume.

Joi, 19.12.2019, 09:38
Masă de Crăciun, la un telefon distanță

Masă de Crăciun, la un telefon distanță

Meniurile de Crăciun nu mai sunt o noutate pentru cei care n-au niciun chef să-şi piardă ore, dacă nu chiar zile, în bucătărie! Aşa că fac ceea ce face orice om modern.

Miercuri, 18.12.2019, 19:12
Rețetă de friptură pentru masa de Crăciun, cu două sosuri delicioase

Rețetă de friptură pentru masa de Crăciun, cu două sosuri delicioase

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o minunată Rețetă de friptură pentru masa de Crăciun, cu două sosuri delicioase, pe care el a denumit-o Friptură magică.

Miercuri, 18.12.2019, 09:10
Rețetă de paste integrale cu vinete și dovlecei. O rețetă de post din bucătăria lui Chef Berry

Rețetă de paste integrale cu vinete și dovlecei. O rețetă de post din bucătăria lui Chef Berry

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, pregătește paste cu vinete și dovlecei.

Miercuri, 18.12.2019, 09:09
Rețetă de aperitiv cu două feluri de pește, pentru masa de Crăciun

Rețetă de aperitiv cu două feluri de pește, pentru masa de Crăciun

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani,ne propune o Rețetă de aperitiv cu două feluri de pește, pentru masa de Crăciun.

Marti, 17.12.2019, 11:55
Reţeta lui Chef Berry - Star Matinal: Supă japoneză de post ramen

Reţeta lui Chef Berry - Star Matinal: Supă japoneză de post ramen

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine ceapă, roșii, țelină, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supă japoneză de post ramen".

Marti, 17.12.2019, 11:54
Cum preparăm cea mai gustoasă Rețetă de Prânz mexican - Rețeta lui Chef Berry

Cum preparăm cea mai gustoasă Rețetă de Prânz mexican - Rețeta lui Chef Berry

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine ciuperci, morcov, cartof dulce, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Prânz mexican".

Luni, 16.12.2019, 11:25
Rețetă de  Plăcinta cu brânză și sos delicios, pentru Moș Crăciun - Rețeta lui Vlăduț

Rețetă de Plăcinta cu brânză și sos delicios, pentru Moș Crăciun - Rețeta lui Vlăduț

Direct din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, avem o delicioasă Rețetă de Plăcintă cu brânză și sos delicios, pentru Moș Crăciun.

Luni, 16.12.2019, 09:01
Litoralul poate fi o atracţie nu doar vara. Doar la malul mării te poţi bucura, indiferent de anotimp, de o masă autentică cu peşte

Litoralul poate fi o atracţie nu doar vara. Doar la malul mării te poţi bucura, indiferent de anotimp, de o masă autentică cu peşte

Cherhanalele de la malul mării s-au umplut în acest weekend. Mai ales că astăzi a fost dezlegare pentru cei care ţin post. Bucătarii şi-au răsfăţat clienţii cu peşte de sezon: calcan fript pe plită sau guvizi traşi în tigaie şi scăldaţi apoi în mujdei de usturoi.

Duminica, 15.12.2019, 16:51
Rețetă de plăcintă cu carne și sos alb. Rețeta lui Chef Mino

Rețetă de plăcintă cu carne și sos alb. Rețeta lui Chef Mino

În platoul de la Star Matinal, chef Mino a preparat o delicioasă Rețetă de plăcintă cu carne și sos alb.

Vineri, 13.12.2019, 09:07
Rețete pentru masa de Crăciun. Rețetă de Turtă dulce cu gust de copilărie

Rețete pentru masa de Crăciun. Rețetă de Turtă dulce cu gust de copilărie

Pentru că de Crăciun toate gospodinele se întrec în a pregăti diverse rețete de turtă dulce, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă cu gust de copilărie preparată la tavă și însiropată cu ciocolată.

Vineri, 13.12.2019, 09:07
Rețetă perfectă de Pui înăbușit în usturoi cu mămăliguță și varză călită - Rețeta lui Chef Berry

Rețetă perfectă de Pui înăbușit în usturoi cu mămăliguță și varză călită - Rețeta lui Chef Berry

Din bucătăria lui Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, o delicioasă rețetă de Pui înăbușit în usturoi cu mămăliguță și varză călită.

Joi, 12.12.2019, 10:05
Cum se prepară cele mai grozave Coaste de porc marinate în bere? Rețeta lui Chef Berry

Cum se prepară cele mai grozave Coaste de porc marinate în bere? Rețeta lui Chef Berry

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine coaste de porc, prune afumate, ceapă, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coaste de porc marinate în bere".

Miercuri, 11.12.2019, 09:43
De ce nu trebuie să mai folosești spatula sau lingura, când gătești! Poți ajunge la spital

De ce nu trebuie să mai folosești spatula sau lingura, când gătești! Poți ajunge la spital

Atunci când vrei să gătești ceva în tigaie, de cele mai multe ori te folosești de o spatulă pentru a a avea grijă că ingredientele tale sunt pregătite cum trebuie. Totuși, specialiștii avertizează că acest obicei poate fi unul extrem de nociv pentru sănătate!

Marti, 10.12.2019, 16:49
Cum pregătim o delicioasă Supă cremă  de praz cu bacon caramelizat. O rețetă din bucătăria lui Vlăduț

Cum pregătim o delicioasă Supă cremă de praz cu bacon caramelizat. O rețetă din bucătăria lui Vlăduț

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne propune să ne delectăm cu o gustoasă și sățioasă Supă cremă de praz cu bacon caramelizat.

Marti, 10.12.2019, 08:19
Chef Nicolai Tand taie porcul și pregătește delicii tradiționale! Ce sfaturi dă românilor?

Chef Nicolai Tand taie porcul și pregătește delicii tradiționale! Ce sfaturi dă românilor?

Unul dintre cei mai apreciaţi chefi din România a făcut o vizită surpriză în platoul Observator. Nicolai Tand a dezvăluit ce înseamnă pentru el sărbătorile de iarnă, ce amintiri frumoase are legate de această perioadă, dar și ce ne recomandă să pune pe masă de Crăciun și Revelion.

Vineri, 06.12.2019, 17:51
Rețetă de fursecuri pentru Moș Nicolae. Fursecuri fragede cu nucă

Rețetă de fursecuri pentru Moș Nicolae. Fursecuri fragede cu nucă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să încercăm o delicioasă și reușită Rețetă de fursecuri pentru Moș Nicolae: Fursecuri fragede cu nucă.

Vineri, 06.12.2019, 10:35
Care sunt preparatele traditionale românești nelipsite de pe mesele din perioada Crăciunului și sărbătorilor de iarnă

Care sunt preparatele traditionale românești nelipsite de pe mesele din perioada Crăciunului și sărbătorilor de iarnă

Atunci când ne gândim sla sărbătorile de iarnă și mai cu seamă la Crăciun, ne gândim automat la mesele bogate în preparate tradiționale, specifice acestor sărbători.

Joi, 05.12.2019, 12:42
Cu ce deserturi ne putem delecta în post? Rețeta celui mai delicios cozonac de post cu suc de morcovi și lămâie

Cu ce deserturi ne putem delecta în post? Rețeta celui mai delicios cozonac de post cu suc de morcovi și lămâie

Cozonacul de post, prăjiturile și plăcintele de post sunt variantele de nădejde ale celor care vor să își potolească pofta de dulce și în perioadele de post.

Miercuri, 04.12.2019, 12:27
Cum se prepară delicioasa rețetă Salată de vinete arăbească Baba Ganoush

Cum se prepară delicioasa rețetă Salată de vinete arăbească Baba Ganoush

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne învață Cum se prepară delicioasa rețetă Salată de vinete arăbească Baba Ganoush.

Miercuri, 04.12.2019, 10:39
6 trucuri pentru a găti cea mai bună friptură de Crăciun

6 trucuri pentru a găti cea mai bună friptură de Crăciun

Din meniul pentru masa de Crăciun nu lipsesc niciodată fripturile suculente, indiferent că sunt preparate la grătar sau la cuptor. Însă pentru a obține gustul acela de neuitat și a prepara o friptură cât mai fragedă, este nevoie să ții cont de câteva lucruri importante.

Marti, 03.12.2019, 14:51
Cum alegi vinul perfect în funcție de pastele pe care le servești

Cum alegi vinul perfect în funcție de pastele pe care le servești

Fie că le servești la o cină romantică, fie în pauza de masă de la serviciu, pastele reprezintă un fel de mâncare ideal, care îți vor încânta papilele gustative. Pentru a te bucura cu adevărat de gustul lor și pentru a le aprecia savoarea la adevărata lor valoare, trebuie să le servești alături de vinul corespunzător.

Marti, 03.12.2019, 14:08
Rețetă delicioasă din Piept de rață și sos de iaurt cu maioneză, înnobilat cu mere coapte

Rețetă delicioasă din Piept de rață și sos de iaurt cu maioneză, înnobilat cu mere coapte

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit piept de rață cu un sos delicios.

Marti, 03.12.2019, 09:21
Rețetă delicioasă și sănătoasă pentru un prânz vegetarian

Rețetă delicioasă și sănătoasă pentru un prânz vegetarian

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne propune să ne răsfățănm cu o Rețetă delicioasă și sănătoasă pentru un prânz vegetarian.

Marti, 03.12.2019, 09:20
Cum pregătim cea mai gustoasă Musaca de post din legume cu sos de roșii

Cum pregătim cea mai gustoasă Musaca de post din legume cu sos de roșii

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne învață Cum pregătim cea mai gustoasă Musaca de post din legume cu sos de roșii.

Luni, 02.12.2019, 09:21
Cum faci cea mai simplă și gustoasă mâncare din trei feluri de ciuperci?

Cum faci cea mai simplă și gustoasă mâncare din trei feluri de ciuperci?

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să ne delectăm cu cea mai simplă și gustoasă mâncare din trei feluri de ciuperci, pe care să o servim pe un pat de rucola, pentru un plus de prospețime.

Joi, 28.11.2019, 09:01
Cum poți prepara Sushi de post. Cu ce poți înlocui peștele pentru a pregăti un deliciu sănătos

Cum poți prepara Sushi de post. Cu ce poți înlocui peștele pentru a pregăti un deliciu sănătos

Fenomenul Sushi a luat amploare și în România iar numărul celor care îl consumă a crescut semnificativ.

Miercuri, 27.11.2019, 13:16
Rețeta Papouzaki, inspirată din bucătăria grecească

Rețeta Papouzaki, inspirată din bucătăria grecească

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă inspirată din bucătăria grecească și anume: rețeta Papouzaki.

Miercuri, 27.11.2019, 11:59
Reţetă de somon în crustă de seminţe cu piure de cartofi și sos de citrice

Reţetă de somon în crustă de seminţe cu piure de cartofi și sos de citrice

Chef Berry a pregătit la Star Matinal o reţetă de somon în crustă de seminţe şi piure de cartofi

Miercuri, 27.11.2019, 10:55
x