Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit, într-un timp scurt și cu puține ingrediente, delicioasa rețetă Mușchiuleț de porc aromatizat, servit cu sos de legume coapte și brânză cu mucegai.
Luni, 13.01.2020, 11:36Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă din bucătăria franțuzească, o rețetă de supă cremă din hribi, pe care a denumit-o "Supă veselă din hribi".
Luni, 13.01.2020, 09:54Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit pentru o masă de weekend o delicioasă rețetă mexicană Burrito cu carne de vită și chorizo, servit cu Guacamole și salsa Pico de gallo.
Vineri, 10.01.2020, 12:00Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o delicioasă rețetă de Papanași, cu dulceață de căpșuni, dulceață de vișine și smântână.
Joi, 09.01.2020, 11:13Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit în emisiunea Star Matinal, delicioasa rețetă Mușchiuleț de porc în sos de hribi.
Miercuri, 08.01.2020, 13:13Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit în emisiunea Star Matinal, o interesantă rețetă de Supă cremă de năut cu sos de rodie și poppadoms.
Marti, 07.01.2020, 09:52Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine fasole roșie, fasole albă, năut, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Burger vegetal".
Luni, 06.01.2020, 09:53Meniul de Revelion poate fi şi raw-vegan. Diferenţa dintre preparatul vegan şi cel raw constă în faptul că cel de-al doilea nu este gătit prin preparare termică. Foarte interesant este faptul că poţi să găteşti salata boeuf fără să fierbi legumele şi cozonac fără să-l coci.
Marti, 31.12.2019, 12:28Avem soluţii pentru cei care cred că cea mai bună legumă e porcul! Şi apropo, preparatele din carne de porc merg mână-n mână cu un pahar roşu de vin. Vinurile albe merg cel mai bine în asociere cu peştele sau carnea albă. Sau cu brânzeturile.
Luni, 30.12.2019, 12:49Nutriționista Simona Carniciu a explicat, la emisiunea Sfat de sănătate, de la Antena 3, ce alimente ne fac mai mult rău, la masa de Revelion, și a venit cu recomandări de rețete gustoase și sănătoase pe care le putem prepara rapid pentru masa festivă.
Luni, 30.12.2019, 10:35Masa de Revelion este testul suprem pentru gospodine. Chiar dacă în mod tradiţional, carnea de porc este vedeta, raţa poate fi o alternativă gustoasă şi. sănătoasă. Mai mult, ajută şi la menţinerea siluetei. Un chef ne învaţă cum să gătim un meniu sofisticat pentru care nici nu trebuie să scoatem prea mulţi bani din buzunar.
Duminica, 29.12.2019, 20:12Te-ai întrebat vreodată de ce nu ți-a ieșit mâncarea așa cum te-ai fi așteptat, chiar dac ai urmat cu sfințenie pașii din rețetă? Ei bine, în cazul preparatelor gătite în cuptor, aceste gesturi banale sunt, de fapt, greșeli mari, ce pot distruge toată munca gospodinelor!
Sambata, 28.12.2019, 10:10Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine carne de porc, orez, ceapă, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "armale în foi de viță".
Marti, 24.12.2019, 10:30Din meniul lor nu vor lipsi sarmalele, răciturile sau salata de boef. Desigur într-o variantă fără carne. Pentru orice preparate tradiţional românesc de origine animala, veganii au găsit un înlocuitor vegetal.
Luni, 23.12.2019, 20:24Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit în cadrul emisiunii cea mai gustoasă rețetă de Varză cu ciolan afumat.
Luni, 23.12.2019, 11:34Brânza „falsă” de pe piață este motiv de îngrijorare în rândul românilor. Iată cum poi verifica dacă produsul cumpărat conține, cu adevărat, ce scrie pe etichetă.
Sambata, 21.12.2019, 12:23Ignat 2019. Potrivit tradițiilor din popor, pe 20 decembrie este ignatul(ziua în care se sacrifică porcul pentru Crăciun). Iată cea mai delicioasă rețetă de pomană a porcului.
Vineri, 20.12.2019, 09:49Chef Munti pregăteşte la Star matinal de weekendo delicioasă rețetă de supă cremă de mazăre cu chipsuri de legume.
Vineri, 20.12.2019, 09:41Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani,ne propune să încercăm cea mai simplă rețetă de fursecuri pentru Crăciun, rețetă pe care a denumit-o Bulgărași cu fistic.
Vineri, 20.12.2019, 09:40Tot mai mulţi producători români înceracă să obţină atestare europeană pentru preparatele lor tradiţionale. Pe lângă faimă, certificatul le aduce mai ales bani, practic o dublare a vânzărilor. Plăcinta Dobrogeană, salata cu icre de ştiucă, caşcavalul de Săveni şi salata cu icre de crap - ar putea completa lista produselor româneşti recunoscute la nivel european.
Joi, 19.12.2019, 21:36Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de Salată fructată cu piept de rață afumat, pe care a denumit-o Salata bucuriei.
Joi, 19.12.2019, 09:39Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o delicioasă rețetă de post: Tartar de legume.
Joi, 19.12.2019, 09:38Meniurile de Crăciun nu mai sunt o noutate pentru cei care n-au niciun chef să-şi piardă ore, dacă nu chiar zile, în bucătărie! Aşa că fac ceea ce face orice om modern.
Miercuri, 18.12.2019, 19:12Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o minunată Rețetă de friptură pentru masa de Crăciun, cu două sosuri delicioase, pe care el a denumit-o Friptură magică.
Miercuri, 18.12.2019, 09:10Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, pregătește paste cu vinete și dovlecei.
Miercuri, 18.12.2019, 09:09Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani,ne propune o Rețetă de aperitiv cu două feluri de pește, pentru masa de Crăciun.
Marti, 17.12.2019, 11:55Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine ceapă, roșii, țelină, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supă japoneză de post ramen".
Marti, 17.12.2019, 11:54Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine ciuperci, morcov, cartof dulce, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Prânz mexican".
Luni, 16.12.2019, 11:25Direct din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, avem o delicioasă Rețetă de Plăcintă cu brânză și sos delicios, pentru Moș Crăciun.
Luni, 16.12.2019, 09:01Cherhanalele de la malul mării s-au umplut în acest weekend. Mai ales că astăzi a fost dezlegare pentru cei care ţin post. Bucătarii şi-au răsfăţat clienţii cu peşte de sezon: calcan fript pe plită sau guvizi traşi în tigaie şi scăldaţi apoi în mujdei de usturoi.
Duminica, 15.12.2019, 16:51În platoul de la Star Matinal, chef Mino a preparat o delicioasă Rețetă de plăcintă cu carne și sos alb.
Vineri, 13.12.2019, 09:07Pentru că de Crăciun toate gospodinele se întrec în a pregăti diverse rețete de turtă dulce, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă cu gust de copilărie preparată la tavă și însiropată cu ciocolată.
Vineri, 13.12.2019, 09:07Din bucătăria lui Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, o delicioasă rețetă de Pui înăbușit în usturoi cu mămăliguță și varză călită.
Joi, 12.12.2019, 10:05Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine coaste de porc, prune afumate, ceapă, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coaste de porc marinate în bere".
Miercuri, 11.12.2019, 09:43Atunci când vrei să gătești ceva în tigaie, de cele mai multe ori te folosești de o spatulă pentru a a avea grijă că ingredientele tale sunt pregătite cum trebuie. Totuși, specialiștii avertizează că acest obicei poate fi unul extrem de nociv pentru sănătate!
Marti, 10.12.2019, 16:49Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne propune să ne delectăm cu o gustoasă și sățioasă Supă cremă de praz cu bacon caramelizat.
Marti, 10.12.2019, 08:19Unul dintre cei mai apreciaţi chefi din România a făcut o vizită surpriză în platoul Observator. Nicolai Tand a dezvăluit ce înseamnă pentru el sărbătorile de iarnă, ce amintiri frumoase are legate de această perioadă, dar și ce ne recomandă să pune pe masă de Crăciun și Revelion.
Vineri, 06.12.2019, 17:51Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să încercăm o delicioasă și reușită Rețetă de fursecuri pentru Moș Nicolae: Fursecuri fragede cu nucă.
Vineri, 06.12.2019, 10:35Atunci când ne gândim sla sărbătorile de iarnă și mai cu seamă la Crăciun, ne gândim automat la mesele bogate în preparate tradiționale, specifice acestor sărbători.
Joi, 05.12.2019, 12:42Cozonacul de post, prăjiturile și plăcintele de post sunt variantele de nădejde ale celor care vor să își potolească pofta de dulce și în perioadele de post.
Miercuri, 04.12.2019, 12:27Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne învață Cum se prepară delicioasa rețetă Salată de vinete arăbească Baba Ganoush.
Miercuri, 04.12.2019, 10:39Din meniul pentru masa de Crăciun nu lipsesc niciodată fripturile suculente, indiferent că sunt preparate la grătar sau la cuptor. Însă pentru a obține gustul acela de neuitat și a prepara o friptură cât mai fragedă, este nevoie să ții cont de câteva lucruri importante.
Marti, 03.12.2019, 14:51Fie că le servești la o cină romantică, fie în pauza de masă de la serviciu, pastele reprezintă un fel de mâncare ideal, care îți vor încânta papilele gustative. Pentru a te bucura cu adevărat de gustul lor și pentru a le aprecia savoarea la adevărata lor valoare, trebuie să le servești alături de vinul corespunzător.
Marti, 03.12.2019, 14:08Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit piept de rață cu un sos delicios.
Marti, 03.12.2019, 09:21Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne propune să ne răsfățănm cu o Rețetă delicioasă și sănătoasă pentru un prânz vegetarian.
Marti, 03.12.2019, 09:20Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne învață Cum pregătim cea mai gustoasă Musaca de post din legume cu sos de roșii.
Luni, 02.12.2019, 09:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să ne delectăm cu cea mai simplă și gustoasă mâncare din trei feluri de ciuperci, pe care să o servim pe un pat de rucola, pentru un plus de prospețime.
Joi, 28.11.2019, 09:01Fenomenul Sushi a luat amploare și în România iar numărul celor care îl consumă a crescut semnificativ.
Miercuri, 27.11.2019, 13:16Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă inspirată din bucătăria grecească și anume: rețeta Papouzaki.
Miercuri, 27.11.2019, 11:59Chef Berry a pregătit la Star Matinal o reţetă de somon în crustă de seminţe şi piure de cartofi
Miercuri, 27.11.2019, 10:55