Crema restaurantelor de lux, a cofetăriilor şi a cluburilor din Capitală a ajuns în meniul procurorilor DIICOT! Localuri celebre au fost percheziţionate astăzi. Unele au fost închise.
Joi, 12.11.2015, 19:22
Cum păstrezi ouăle până le consumi? În frigider? Şi nici nu vrei să le depozitezi altfel? Da, ouăle se păstrează în frigider mai mult în America. În Europa, ele se ţin la temperatura camerei.
Vineri, 11.04.2014, 12:52Mihai Irimia ne prezintă o combinație uimitor de savuroasă.
Luni, 20.01.2014, 22:17Un desert minunat semnat de Mihai Irimia.
Luni, 20.01.2014, 22:17Un duet care-ți lasă gura apă, propus de Alex Iacob.
Luni, 20.01.2014, 22:17O combinație interesantă de carne, ciuperci, vanilie și legume care vă vor testa papilele gustative.
Luni, 20.01.2014, 22:17O rețetă cu gust fin, propusă de Vereș Iștvan.
Luni, 20.01.2014, 16:53
Ajunşi în semifinală, concurenţii de la „Top Chef" sunt provocaţi la cele mai grele încercări de către membrii juriului, Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.
Luni, 13.01.2014, 17:06Pentru o rețetă delicioasă din carne de curcan, urmați instrucțiunile puse la dispoziție de Daniel Grosu.
Luni, 13.01.2014, 11:39Daniel Grosu îndrăznește să ne propună o rețetă inedită.
Luni, 13.01.2014, 11:38Daniel Grosu ne propune o rețetă cu pește și fructe exotice.
Luni, 13.01.2014, 11:37Un alt preparat interesant propus de Alex Iacob.
Luni, 13.01.2014, 11:36Alex Iacob ne recomandă un preparat delicios, fin și plin de savoare.
Luni, 13.01.2014, 11:35Atunci când vrei să guști un preparat tradițional de Top Chef.
Luni, 06.01.2014, 22:25Un preparat delicios, plin de savoare.
Luni, 06.01.2014, 22:20
Atunci când ți-e pofă de ficăței de pui și de ficat de gâscă, ai la îndemână o rețetă delicioasă.
Luni, 06.01.2014, 22:15O combinație interesntă de scoici și cartofi.
Luni, 06.01.2014, 22:10O rețetă laborioasă, dar delicioasă.
Luni, 06.01.2014, 22:05
Preparatul gătit de chef Tudor Constantinescu a stârnit admiraţia celor prezenţi în platoul "Top Chef".
Luni, 06.01.2014, 21:01
Chef Tudor Constantinescu se hotărăşte să gătească alături de concurenţi "Top Chef".
Luni, 06.01.2014, 20:48
Provocările celor trei juraţi îi pun la încercare tot mai mult pe concurenţii rămaşi în competiţia „Top Chef”.
Vineri, 03.01.2014, 17:02O rețetă perfectă atunci când vrei să prepari angghinare.
Luni, 30.12.2013, 18:43Chiar dacă nu o cunoști pe doamna Smith, salata ce îi poartă numele este pur și simplu minunată.
Luni, 30.12.2013, 18:31
Un preparat așa cum nu guști prea des.
Luni, 30.12.2013, 18:21
Atunci când vrei să te răsfeți cu un desert delicios, îți recomandăm această rețetă.
Luni, 30.12.2013, 18:13
O rețetă căreia merită să îi acorzi atenție.
Luni, 30.12.2013, 17:37
Un preparat potrivit pentru orice ocazie.
Marti, 17.12.2013, 14:53
Pieptul de rață este dificil de preparat. Cu această rețetă însă va fi floare la ureche.
Luni, 16.12.2013, 15:47
Un preparat delicios dintr-o carne pretențioasă.
Luni, 16.12.2013, 15:44
Atunci când ai chef de niște burgeri delicioși, încearcă să îi prepari conform acestei rețete.
Luni, 16.12.2013, 15:42
Un desert ce-ți va încânta papilele gustative.
Luni, 16.12.2013, 15:38
În competiţia „Top Chef” au rămas doar şapte concurenţi care au fost provocaţi să gătească un meniu de picnic pentru patru persoane, doi copii şi doi adulţi, în următoarea ediţie ce va putea fi urmărită la Antena1. Lucrurile au devenit complicate când bucătarii au aflat că vor fi nevoiţi să se încadreze în bugetul de 100 de lei.
Vineri, 06.12.2013, 14:41
În competiţia „Top Chef” au rămas doar şapte concurenţi care au fost provocaţi să gătească un meniu de picnic pentru patru persoane, doi copii şi doi adulţi, în următoarea ediţie ce va putea fi urmărită la Antena1. Lucrurile au devenit complicate când bucătarii au aflat că vor fi nevoiţi să se încadreze în bugetul de 100 de lei.
Vineri, 06.12.2013, 14:39Atuncă când vrei să mănânci mușchi de vită gătit într-un fel special, aceasta este rețeta perfectă.
Luni, 02.12.2013, 12:53
Un desert fin și cremos.
Luni, 02.12.2013, 12:48O salată ușoară și delicioasă, cu ingrediente simple.
Luni, 02.12.2013, 12:34
Un preparat cu note exotice.
Luni, 02.12.2013, 12:30PONT! O reţetă care are ca şi ingredient de bază, iaurtul. Este un cheese cake reinventat, cu cremă de brânză şi iaurt, ale cărui aspect şi gust au fost valorificate de sosul de căpşuni.
Luni, 25.11.2013, 22:45PONT! O reţetă improvizată, care are ca şi ingredient "vedetă", iaurtul, un ingredient destul de "limitat" şi greu de folosit pentru a crea un preparat "pretenţios". Un deşert magnific, gustos şi extrem de aspectuos!
Luni, 25.11.2013, 22:44O rețetă pretențioasă pentru papile gustative delicate.
Luni, 25.11.2013, 22:43Un tort delicios pentru toți cei cărora le place ciocolata.
Luni, 25.11.2013, 22:42Când iarna bate la ușă, o supă cremă de dovleac este tot ceea ce îți trebuie.
Luni, 25.11.2013, 22:40
O rețetă specială pentru cei ce adoră gustul suav mării și cel îndrăzneț al fructelor de pădure.
Luni, 25.11.2013, 22:30Atunci când vrei să prepari mușchiuleț de porc, trebuie să încerci această rețetă savuroasă.
Luni, 25.11.2013, 22:20Cel mai lăudat preparat al episodului al cincilea. Originar din Franţa, preparatul i-a adus Mirelei Ivaşcu câştigarea duelului!
Luni, 18.11.2013, 17:28Dacă îți plac scoicile Saint-Jaques, aceasta este rețeta pe care trebuie să o guști.
Luni, 18.11.2013, 12:46
Un amouse-bouche de legume ce îți lasă gura apă.
Luni, 18.11.2013, 12:43O bezea delicios de fructată.
Luni, 18.11.2013, 12:41
O tarta speciala pentru papile gustative speciale.
Luni, 18.11.2013, 12:37
O rețetă delicios de dulce.
Luni, 18.11.2013, 12:36