Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete
Pentru iubitorii deserturilor cu căpșuni, o rețetă de Ruladă cu foaie de cacao și cremă de mascarpone cu ciocolată alba și căpșuni, pe care sigur o vor adora.
Este piața plină de căpșuni și vă gândiți să le serviți în combinații diverse, dar sunteți în pană de idei? Nimic mai simplu și delicios decât aceste trei rețete simple de salată cu căpșuni pentru porția zilnică de gust bun și vitamine.
Facem curățenia de primăvară în cămară pentru a face loc conservelor proaspete de sezon, iar căpșunile gustoase și aromate se cer primele conservate. Incepem cu două rețete cu căpșuni pentru cămara noastră: Sirop de căpșuni și Nectar de căpșuni, unul mai gustos decât altul.
Pentru că suntem în plin sezon al căpșunilor coapte, încercăm să profităm din plin de gustul și aroma lor și le includem în cât mai multe rețete de gustări și deserturi delicioase, dintre care și această Rețetă de crumble cu căpșuni.
Dintr-un aluat fraged, simplu și ușor de preparat, cu legume asortate și piept de pui, putem pregăti o delicioasă Rețetă de mini tarte cu pui și legume, perfectă pentru gustări sau pachete.
Au apărut căpșunile pe piață și te gândești să pregătești un desert simplu și ușor? Iată rețeta unui delicios desert la pahar cu căpșuni, perfectă pentru a-i răsfăța pe cei dragi!
Dacă ai servit mici și ți-au rămas câțiva pentru a doua zi, poți prepara cu ei aceste delicioase rulouri din aluat dospit cu mici de casă.
Printre cele mai îndrăgite rețete tradiționale de preparate cu carne, este rețeta tradițională de tochitura dobrogeană, pe care o regăsim în orice restaurant românesc, dar o putem pregăti foarte simplu și în bucătăria noastră.
Ți-au rămas câteva banane care s-au înnegrit și nu te mai atrag să le consumi? Nu le arunca, prepară cu ele rețeta celui mai gustos chec cu banane și nuci!
Dacă vă plac mâncărurile cu carne, sau cu cartofi, alături de o salată de murături, cu siguranță veți adora această rețetă de tocană de cartofi cu rasol de vițel și castraveți murați.
Cea mai simplă și rapidă salată, dar și cea mai des preparată este salata verde cu roșii și castraveți. Este destul de gustoasă și se asortează cu orice friptură, sau garnitură, dar dacă îi mai adăugăm câteva ingrediente gustoase și sățioase, nu mai avem nevoie nici de friptură, nici de garnitură.
Dacă vrei să te bucuri de gustul cărnii adevărate pregătite la grătar, încearcă atunci această rețetă absolut delicioasă care va cucerii orice mofturos.
Direct din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o Reţetă de tartă franțuzească cu bacon și praz. Rețeta Quiche Lorraine.
Pentru mic dejunuri, gustări de peste zi, sau chiar pachete, sunt ideale aceste brioșe cu brânzeturi și spanac.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune ca preparat de primăvară, o delicioasă rețetă de plăcintă cu spanac și brânză feta, cunoascuta rețetă grecească Spanakopita, dar în interpretare proprie.
Chef Munti, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o interesantă rețetă de plăcintă cu piersici din compot, foarte aromată și altfel decât o rețetă clasică de plăcintă, pe care a servit-o cu îngheţată de caramel sărat.
Rețeta de pizza la tigaie este cea mai rapidă și delicioasă rețetă pe care o poți pregăti în weekend familiei sau prietenilor. Este rețeta perfectă atunci când nu ai prea mult timp de petrecut în bucătărie.
Pentru că este vineri, așa cum ne-a obișnuit, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani prepară o rețetă de desert, și anume, o delicioasă rețetă de Cheesecake cu afine.
Lipiile de casă preparate la tigaie, fără prea multă frământare și fără agenți de creștere, sunt perfecte pentru a înlocui deseori pâinea, la orice masă din zi.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit în cadrul matinalului, cel mai delicios ciolan afumat cu sos și piure de cartofi cremos.
Siropul de păpădie, sau mierea de păpădie sunt adevărate medicamente preparate în casă, cu beneficii, în special, pentru afecţiunile hepatice sau biliare.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru mic dejun, sau gustare, o delicioasă și sănătoasă budincă de chia cu banane și zmeură, dar și cu alte ingrediente ce-i desăvârșesc gustul.
Direct din bucătăria lui Chef Munti, bucătarul iscusit de la Star Matinal, o delicioasă Rețetă de Negresă servită cu sos de ciocolată, fructe și înghețată
Chef Sorin Bontea a prezentat în cadrul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, direct din bucătăria lui, o rețetă de pâine economică, cu doar un gram de drojdie.
Dacă vă întrebați ce să mai faceți cu ouăle vopsite, rămase de la sărbătorile pascale, încercați această rețetă de ouă pane cu sos de iaurt și castraveți murați și una din gustările de peste zi vă asigurați.
Când ai poftă de un desert delicios și rapid, poți alege să prepari oricare dintre aceste două rețete simple și delicioase de desert: Gogoși cu mere și Cornulețe cu nucă.
Din categoria rețetelor de deserturi reinterpretate, sau cum poți transforma cozonacul învechit într-un desert delicios, o rețetă de savarine din felii de cozonac.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune ca după mesele de sărbători, o rețetă de Salată de primăvară servită cu minciunele picante.
Direct din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă tradițională de Paște, care se prepară în Vinerea Mare: Rețeta Veşmintele Domnului.
Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a preparat în cadrul îndrăgitului matinal, două rețete delicioase de cozonac: o rețetă de cozonac cu stafide și rahat și o rețetă de cozonac dietetic
Din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă specială de Cozonac sub formă de coroniță cu umplutură de ciocolată și glazură icing. Un desert ușor realizabil, dar și delicios și foarte aspectuos.
Pentru reușita eclerelor, prăjiturile îndrăgite de toți iubitorii de desert, trebuie să găsim rețeta optimă și să învățăm cum se prepară corect cojile pentru eclere.
Dacă doriți să ieșiți puțin din clasicul rețetelor de pască, cu această minunată rețetă de pască cu aluat fraged cu ciocolată, succesul va fi garantat.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru masa de Paști, pe lângă clasicele preparate din carne de miel, să ne răsfățăm și cu o delicioasă ciorbă de primăvară din amestec de verdețuri, pe care a denumit-o "Grădina fermecată", o ciorba care va echilibra sănătos meniul.
Din categoria rețetelor simple și gustoase, de post, Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit o Reţetă simplă de post: Supă cremă de roșii cu ardei copți.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru masa de Paști ca alternativă la friptura de miel, o rețetă de friptură de pui cu un sos delicios și o garnitură simplă, rețetă pe care a denumit-o "Pui festiv ".
Frământatul cozonacului necesită forță și timp, dacă nu ai un robot bun, sau o mașină de făcut pâine, care să te ajute. Rețeta de cozonac fără frământare vine în ajutorul gospodinelor pentru a le ușura munca și a le scurta timpul necesar preparării cozonacilor.
Pentru că, de sărbătorile pascale, cozonacul și pasca sunt vedetele de pe mesele românilor, ne străduim să le pregătim în diverse moduri așa încât pe cei dragi să-i cucerim. De data aceasta am ales o rețetă perfectă de cozonac bicolor cu nuci și ciocolată ce va impresiona familia toată.
Pe platoul cu prăjituri pentru mesele festive, pot fi vedete și aceste nuci cu cacao în aluat și cremă de vanilie cu nuci.
Pentru că nu toți agreează preparatele pe bază de produse anumaliere, există și rețete de drob din legume și semințe, destul de gustoase și sănătoase.
Pentru că în această perioadă tot testăm diferite aluaturi de pâine, cu sau fără drojdie, am descoperit această rețetă de lipii jamaicane, pe care v-o recomandăm cu încredere.
Dacă ești în pană de idei de aperitive simple și rapide, am pregătit un platou cu aperitive pentru mesele festive care îți poate folosi ca sursă de inspirație.
Pentru că este vineri, iar Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, obișnuiește să ne surprindă cu un desert special pentru deliciul de weekend, de data aceasta a preparat o rețetă delicioasă de clătite cu vișine și frișcă, cunoscuta Rețetă Cușma lui Guguță.
Marian Duță, simpaticul reporter al Matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, a reușit să ne dezvăluie Rețeta și secretul celor mai gustoși cozonaci, direct de la producători.
Una dintre salatele aperitiv, servite la mesele festive, este delicioasa Salată de ciuperci cu piept de pui și castraveți murați. Rețeta este simplă și se poate adapta după gustul fiecăruia.
Dacă te-ai întrebat adesea ce metode folosesc unele gospodine pentru a prepara cozonac pufos, află că una dintre metode este folosită la această Rețetă de Cozonac cu aluat opărit.
Pentru că nu pot fi complet sărbătorite Sfintele Paști, fără a avea pe masă bucate tradiționale, rețetele de pască sunt la mare căutare, iar favorita de anul acesta este Rețeta de Pască fără aluat cu multe stafide.
Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit în cadrul mult îndrăgitului matinal, un desert delicios și de nerefuzat: Budincă de pâine cu banane caramelizate și frișcă.
Cu arome de primăvară, dar și cu ceva afumătură de porc, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a inundat platoul emisiunii, preparând delicioasă rețetă de ciorbă țărănească de spanac cu afumătură.
Pentru cei care nu consumă carne de miel, dar vor pe mesele sărbătorilor pascale preparate tradiționale, avem o variantă mai economică la rețeta Drob de miel, o rețetă de drob din ciuperci.