Antena Căutare

Articole despre reteta concurent

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Rețetă de spaghete aglio olio cu peperoncino și vinete, preparată de Alex Bădițoaia

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Rețetă de spaghete aglio olio cu peperoncino și vinete, preparată de Alex Bădițoaia

În al doisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” Alexandru Bădițoaia din echipa mov a primit punctajul cel mai mare la rețeta de spaghete aglio olio cu peperoncino și vinete.

Marti, 01.06.2021, 10:15
Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Supă cremă siciliană de roșii și Penne quattro formaggi cu roșii uscate, gătite de Ioana Cutugno

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Supă cremă siciliană de roșii și Penne quattro formaggi cu roșii uscate, gătite de Ioana Cutugno

Ediția 23 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” Ioana Cutugno a gătit Supă cremă siciliană de roșii și Penne quattro formaggi cu roșii uscate și spanac, două rețete delicioase ce au primit punctraj maxim.

Marti, 20.04.2021, 10:54
Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Rețetă de scoici Saint Jacques cu sos de citrice și piure de păstârnac, gătită de Florin Revesz

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Rețetă de scoici Saint Jacques cu sos de citrice și piure de păstârnac, gătită de Florin Revesz

Una dintre rețetele prezentate în ediția 19 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, care i-a impresionat pe cei trei chefi, a fost rețeta de scoici Saint Jacques cu sos de citrice și piure de păstârnac, gătită de Florin Revesz.

Luni, 12.04.2021, 10:18
Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Mousse de ciocolată cu migdale caramelizate și spumă de zmeură, rețeta lui Luca Lazarof

Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Mousse de ciocolată cu migdale caramelizate și spumă de zmeură, rețeta lui Luca Lazarof

Una dintre rețetele care i-a impresionat pe cei trei chefi în ediția 18 a sezonului 9 „Chefi la cuțite” a fost rețeta de mousse de ciocolată cu migdale caramelizate și spumă de zmeură, preparată de Luca Lazarof.

Miercuri, 07.04.2021, 14:38
Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Rețetă de plăcintă bulgărească cu brânză, preparată de Viorica Manga

Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Rețetă de plăcintă bulgărească cu brânză, preparată de Viorica Manga

O rețetă delicioasă prezentată în ediția 17 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, apreciată cu două cuțite a fost rețeta de plăcintă bulgărească cu brânză, preparată de Viorica Manga.

Marti, 06.04.2021, 10:36
Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Rețetă de halibut în sos de miso cu crochete de orez pentru sushi, gătită de Claudia Cristescu

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Rețetă de halibut în sos de miso cu crochete de orez pentru sushi, gătită de Claudia Cristescu

Rețetă de halibut în sos de miso cu crochete de orez pentru sushi, gătită de Claudia Cristescu

Luni, 05.04.2021, 14:50
Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Cotlete de miel cu piure de vinete, tapenada de măsline și cartofi dulci, rețeta Cristinei Mălai

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Cotlete de miel cu piure de vinete, tapenada de măsline și cartofi dulci, rețeta Cristinei Mălai

Una dintre cele mai apreciate rețete din ediția 15 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost rețeta de cotlete de miel cu piure de vinete, tapenada de măsline și cartofi dulci,preparată de concurenta Cristina Mălai.

Miercuri, 31.03.2021, 15:54
Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Piciorușe de copănele crispy sau Copănele false de pui cu mujdei, rețetă gătită de Aylin Cozma

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Piciorușe de copănele crispy sau Copănele false de pui cu mujdei, rețetă gătită de Aylin Cozma

În sezonul 9 al emisiunii culinare ”Chefi la cuțite” o concurentă de doar 10 ani, a făcut senzație cu o rețetă ineditpă și anume: Piciorușe de copănele crispy sau Copănele false de pui cu mujdei.

Miercuri, 31.03.2021, 10:45
Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Rețetă de red velvet cake, preparată de Elena Nechifor

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Rețetă de red velvet cake, preparată de Elena Nechifor

În ediția 14 a sezonului 9 „Chefi la cuțite”, una dintre rețetele care i-a impresionat pe cei trei chefi a fost o rețetă de red velvet cake, preparată de Elena Nechifor.

Marti, 30.03.2021, 08:55
Chefi la cuțite, 23 martie 2021.Rețetă de negresă cu sos de ciocolată, preparată de Gabriel Neamu

Chefi la cuțite, 23 martie 2021.Rețetă de negresă cu sos de ciocolată, preparată de Gabriel Neamu

Una dintre cele mai apreciate rețete din ediția 12 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, a fost această rețetă de negresă cu sos de ciocolată, preparată de Gabriel Neamu.

Miercuri, 24.03.2021, 12:08
Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Rețetă de stridie în spuma mării, preparată de Pavel Gherghe

Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Rețetă de stridie în spuma mării, preparată de Pavel Gherghe

O rețetă spectaculoasă și inedită, prezentată în ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost rețeta de stridie în spuma mării, preparată de concurentul Pavel Gherghe.

Marti, 23.03.2021, 10:01
Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Supă cremă din ardei copți cu sfere crocante din brânză și tarhon, preparată de Ciprian Antone

Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Supă cremă din ardei copți cu sfere crocante din brânză și tarhon, preparată de Ciprian Antone

Trei cuțite cu felicitări, pentru o supă cremă din ardei copți cu sfere crocante din brânză și tarhon, preparată de Ciprian Antone la Chefi la cuțite în sezonul 9.

Luni, 22.03.2021, 09:41
Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă și brânză pane, rețetă gătită de Dorin Voiasciuc

Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă și brânză pane, rețetă gătită de Dorin Voiasciuc

O rețetă care i-a impresionat pe jurați în ediția 8 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, a fost rețeta: Antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă și brânză pane, rețetă gătită de Dorin Voiasciuc.

Marti, 16.03.2021, 12:28
Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Rețeta Red velvet cu mousse de ciocolată albă, cocos și zmeură, preparată de Daniela Vieriu

Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Rețeta Red velvet cu mousse de ciocolată albă, cocos și zmeură, preparată de Daniela Vieriu

Un desert foarte reușit și apreciat de cei trei chefi în ediția 7 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost desertul Red velvet cu mousse de ciocolată albă, cocos și zmeură, preparat de concurenta Daniela Vieriu.

Luni, 15.03.2021, 11:00
Chefi la cuțite 1 martie 2021. Rețetă de creier de porc cu ceapă si ouă pe crutoane de pâine și creier pane, gătită de Anca Fati

Chefi la cuțite 1 martie 2021. Rețetă de creier de porc cu ceapă si ouă pe crutoane de pâine și creier pane, gătită de Anca Fati

Una dintre rețetele apreciate de cei trei jurați a fost acestă rețetă de creier de porc cu ceapă si ouă pe crutoane de pâine și creier pane, gătită de Anca Fati la Chefi la cuțite.

Marti, 02.03.2021, 09:15
Chefi la cuțite 28 februarie 2021. Rețetă de gogoși sărate sau piroști, gătită de Andreea Climatiano

Chefi la cuțite 28 februarie 2021. Rețetă de gogoși sărate sau piroști, gătită de Andreea Climatiano

Una dintre rețetele preparate în prima ediție de preselecții a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, care i-a impresionat pe cei trei chefi, a fost o delicioasă rețetă de gogoși sărate sau piroști, gătită de Andreea Climatiano.

Luni, 01.03.2021, 10:04
Mămăligă în straturi cu brânză și afumătură de porc, ca la Săpânța

Mămăligă în straturi cu brânză și afumătură de porc, ca la Săpânța

Rar persoane care să nu adore acest preparat tradițional- mămăliga, însă rețeta de mămăligă în straturi cu brânză și afumătură de porc, ca la Săpânța este de nerefuzat, la ce ingrediente conține.

Marti, 13.10.2020, 15:17
Risotto cremos cu parmezan și creveți

Risotto cremos cu parmezan și creveți

Pentru una dintre mesele principale ale zilei, o delicioasă și hrănitoare rețetă de risotto cremos cu parmezan și creveți, este mai mult decât perfectă.

Joi, 08.10.2020, 10:28
Tort de morcovi cu ananas și cremă de brânză. Carrot cake

Tort de morcovi cu ananas și cremă de brânză. Carrot cake

Pentru atunci când dorești să-i delectezi pe cei dragi cu un desert ușor dar extrem de delicios, rețeta de tort de morcovi cu ananas și cremă de brânză, carrot cake, este chiar ideală.

Miercuri, 07.10.2020, 10:06
File de biban de mare cu piure de cartofi cu creveți și salsa de roșii cherry

File de biban de mare cu piure de cartofi cu creveți și salsa de roșii cherry

Pentru iubitorii preparatelor pe bază de pește, dar și de creveți, o delicioasă rețetă din file de biban de mare cu piure de cartofi cu creveți și salsa de roșii cherry.

Marti, 06.10.2020, 09:26
Piept de curcan cu sos de muștar și legume trase la tigaie

Piept de curcan cu sos de muștar și legume trase la tigaie

Pieptul de curcan pe lângă gustul bun, este mai redus în calorii și grăsimi și conține o serie de nutrienți importanți, așadar merită să-l includem în meniurile noastre culinare și poate începem cu această rețetă de la ”Chefi la cuțite”: Piept de curcan cu sos de muștar și legume trase la tigaie.

Miercuri, 30.09.2020, 09:15
Rețeta Poulet basquaise. O rețetă de pui din bucătăria franțuzească

Rețeta Poulet basquaise. O rețetă de pui din bucătăria franțuzească

Inspirată din bucătăria franțuzească, mai precis din Sud-Vestul Frantei, din Țara Bascilor, rețeta Poulet basquaise, este una simplă și delicioasă, plină de savoare și culoare, perfectă pentru un prânz, sau o cină în familie.

Marti, 22.09.2020, 09:48
Saint Jacques cu sos parmentier și chipsuri de praz

Saint Jacques cu sos parmentier și chipsuri de praz

Pentru iubitorii preparatelor cu fructe de mare, o delicioasă rețetă de Saint Jacques cu sos parmentier și chipsuri de praz, pe care merită s-o încercați. A primit 3 cuțite!

Miercuri, 16.09.2020, 11:30
Ruladă de vită cu brânză și spanac și piure cremos de cartofi

Ruladă de vită cu brânză și spanac și piure cremos de cartofi

Perfectă pentru una dintre mesele principale ale zilei, dar perfectă și pentru un show culinar cu preteții, această rețetă: Ruladă de vită cu brânză și spanac și piure cremos de cartofi!

Marti, 15.09.2020, 15:23
Rețetă italiană de paste cu brânză și piper. Rețeta Spaghetti cacio e pepe

Rețetă italiană de paste cu brânză și piper. Rețeta Spaghetti cacio e pepe

După cum au apreciat-o cei trei chefi simpatici, în cadrul îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, rețeta italiană de paste cu brânză și piper( Spaghetti cacio e pepe), chiar merită preparată, dacă nu ați încercat-o, încă.

Marti, 15.09.2020, 11:05
Ruladă de cartofi umplută cu carne tocată si piure de mazăre

Ruladă de cartofi umplută cu carne tocată si piure de mazăre

Dacă vă place musacaua de cartofi cu carne tocată, iată o metodă inedită de a o pregăti altfel și anume, sub formă de ruladă de cartofi umplută cu carne tocată si piure de mazăre.

Marti, 15.09.2020, 08:16
Ciolan de porc afumat cu piure de varză călită și baby cartofi copți

Ciolan de porc afumat cu piure de varză călită și baby cartofi copți

O rețetă de varză cu ciolan de porc afumat, oricine a preparat, însă rețeta „Ciolan de porc afumat cu piure de varză călită și baby cartofi copți”, sună foarte interesant și pare un peparat foarte apetisant.

Joi, 10.09.2020, 13:35
Piept de rață cu cartofi dulci și ceapă caramelizată

Piept de rață cu cartofi dulci și ceapă caramelizată

Atunci când asortezi ingrediente care se combină perfect într-un gust armonios, aprecierile celor care vor savura preparatele vor fi maxime, așa cum au fost și la acest delicios preparat: Piept de rață cu cartofi dulci și ceapă caramelizată.

Joi, 10.09.2020, 11:04
Salsa de roșii și avocado în coșuleț de cartofi și sos olandez

Salsa de roșii și avocado în coșuleț de cartofi și sos olandez

Din dorinta ca preparatul său să arate altfel decât în modul clasic, Paul Păcurar,un tânăr din Cluj și-a lăsat imaginația să zburde liber, pregătind o salsa de roșii și avocado în coșuleț de cartofi și sos olandez.

Miercuri, 09.09.2020, 10:16
Piept de rață cu dovleac portocaliu și kale trase la tigaie. Un preparat gustos și spectaculos demn de orice concurs culinar

Piept de rață cu dovleac portocaliu și kale trase la tigaie. Un preparat gustos și spectaculos demn de orice concurs culinar

Preparat cum trebuie, pieptul de rață este o adevărată delicatesă culinară, iar asezonat cu o garnitură potrivită, deliciu va fi maxim, așa cum a fost și Rețeta Piept de rață cu dovleac portocaliu și kale trase la tigaie, prezentată în cadrul emisiunii culinare ”Chefi la cuțite”.

Marti, 08.09.2020, 11:42
Jeleu de șampanie cu creveți, sau Creveți în aspic

Jeleu de șampanie cu creveți, sau Creveți în aspic

Pentru iubitorii preparatelor pe bază de creveți, o interesantă și delicioasă rețetă: Jeleu de șampanie cu creveți, sau Creveți în aspic.

Luni, 04.11.2019, 22:38
Bulz. Rețetă simplă și delicioasă ca la bunica acasă

Bulz. Rețetă simplă și delicioasă ca la bunica acasă

Pentru iubitorii de mămăligă, un bulz ca la bunica acasă, servit cu cârnați și ouă moi, este un deliciu garantat!

Luni, 09.04.2018, 20:05
Bulz reinterpretat cu ciuperci și bacon afumat. Nebunie-n farfurie cu gust de copilărie!

Bulz reinterpretat cu ciuperci și bacon afumat. Nebunie-n farfurie cu gust de copilărie!

O nebunie-n farfurie acest bulz reiterpretat cu ciuperci și bacon afumat!

Duminica, 05.11.2017, 16:03
Cremă de zahăr ars cu aromă de portocale și migdale. Un desert îndrăgit de toți, încă din copilărie.

Cremă de zahăr ars cu aromă de portocale și migdale. Un desert îndrăgit de toți, încă din copilărie.

Gustul simplu și delicios al cremei de zahăr ars îl știm cu toții încă din copilărie. Însă atunci când adăugăugăm și aromele preferate, va fi o adevărată nebunie-n farfurie. Ingrediente 8 ouă...

Vineri, 03.11.2017, 19:44
Ficăței de pui trași la tigaie cu dulceață de ceapă roșie și pate pe brioșe sărate. Toate bune și gustoase de nici nu știi cu care să te delectezi mai întâi.

Ficăței de pui trași la tigaie cu dulceață de ceapă roșie și pate pe brioșe sărate. Toate bune și gustoase de nici nu știi cu care să te delectezi mai întâi.

Dacă nu știi ce să gătești și pe cei dragi să-i uimești, încearcă această rețetă de ficăței de pui trași la tigaie cu dulceață de ceapă roșie și pate pe brioșe sărate și papilele lor vor fi maxim delectate....

Vineri, 03.11.2017, 16:54
Salată de icre cu ton. Un aperitiv gustos și la îndemâna oricui

Salată de icre cu ton. Un aperitiv gustos și la îndemâna oricui

Dacă v-ați plictisit de gustul clasic al salatei de icre, adăugați puțin file de ton și veți fi tare mulțumiți. Ingrediente 100 g icre sărate 250 g file de ton în apă 350-400 ml ulei 2 felii de pâine...

Joi, 02.11.2017, 18:29
Salată de crudități în straturi. O salată asortată, plină de culoare și savoare, bună de servit chiar și simplă, fără friptură sau garnitură.

Salată de crudități în straturi. O salată asortată, plină de culoare și savoare, bună de servit chiar și simplă, fără friptură sau garnitură.

Una dintre cele mai bune salate de toamnă, plină de culoare și savoare, este această salată de crudități în straturi.  Ingrediente 1/4 varză albă 1/4 varză roșie 1 rădăcină de țelină 1 morcov...

Joi, 02.11.2017, 16:13
Din categoria rețetelor din copilărie: Chifteluțe cu piure de cartofi. Ce poate fi mai simplu și mai delicios, pentru un prânz sățios?

Din categoria rețetelor din copilărie: Chifteluțe cu piure de cartofi. Ce poate fi mai simplu și mai delicios, pentru un prânz sățios?

Chifteluțe cu piure de cartofi este una dintre cele mai îndrăgite rețete din fragedă copilărie până la adânci bătrânețe. Ingrediente Pentru chifteluțe: 1 kg carne tocată porc + vită 1 ceapă...

Joi, 02.11.2017, 13:23
Supă cremă de dovlecel, Dacă nu îndrăgeai dovlecelul, după o așa supă cremă va deveni chiar favorit

Supă cremă de dovlecel, Dacă nu îndrăgeai dovlecelul, după o așa supă cremă va deveni chiar favorit

Aparent banală, supa cremă de dovlecel asezonată cum trebuie poate avea un gust neașteptat de bun. Ingrediente 1 dovlecel de mărime medie 1 ceapă 2-3 căței de usturoi 1 morcov 1 cartof sare piper alb...

Miercuri, 01.11.2017, 12:39
Pate din ficat de pui. Atât de simplu, gustos și sănătos, că n-ai motive să-l mai procuri din comerț.

Pate din ficat de pui. Atât de simplu, gustos și sănătos, că n-ai motive să-l mai procuri din comerț.

Este mult mai sănătos și mai gustos pateul din ficat de pui, preparat în casă cu ingrediente puține și la îndemâna oricui. Ingrediente 500 g ficat de pui fiert 100 g unt 100 ml smântână de...

Vineri, 27.10.2017, 11:42
Tigaie picantă, un preparat cu multă carne și legume

Tigaie picantă, un preparat cu multă carne și legume

Ingrediente 500 g muschi de porc 500 g piept de pui 2 cepe 2 ardei roșii 3 ardei galbeni 2 ardei verzi 300 g ciuperci 300 g roșii 2 ardei iuți 250 ml vin alb, demisec 200 ml ulei 250 ml sos...

Luni, 23.10.2017, 19:34
Negresă cu cremă de ciocolată, un desert pe gustul tuturor

Negresă cu cremă de ciocolată, un desert pe gustul tuturor

Negresa, un desert simplu, îndrăgit atât de cei care îl prepară, cât și de cei care care îl savurează, combinată cu cremă de ciocolată și fructe de pădure, este un deliciu garantat. Ingrediente...

Luni, 23.10.2017, 19:26
Rainbow and Ice Cream, un desert ce te cucerește instant

Rainbow and Ice Cream, un desert ce te cucerește instant

Toată lumea iubește înghețata, dar servită într-un coșuleț de zahăr ars va avea un gust demențial. Ingrediente 4 x 236 ml apă 4 × 300 g  zahăr rafinat  4  × 200 ml  sirop de...

Luni, 23.10.2017, 19:00
Piept de rață cu legume și sos de vin, un preparat delicios și de nerefuzat

Piept de rață cu legume și sos de vin, un preparat delicios și de nerefuzat

Friptura din piept de rață, gustoasă și aspectuoasă, combinată cu sos de vin și legume nu poate fi decât delicioasă. Ingrediente 800 g piept de rață 500 g sparanghel verde 300 g baby morcovi Sare Piper...

Luni, 23.10.2017, 18:53
Flori de dovlecel umplute cu brânză și servite cu sos de ardei capia copți

Flori de dovlecel umplute cu brânză și servite cu sos de ardei capia copți

Toate gospodinele gătesc diverse mâncăruri de dovlecei, însă puține știu că și florile acestora pot fi gătite în diverse moduri. Această delicioasă și interesantă rețetă de flori de dovlecel umplute cu...

Luni, 23.10.2017, 18:39
Prepelițe cu sos zingara și piure de broccoli

Prepelițe cu sos zingara și piure de broccoli

Carnea de prepeliță este una dintre cele mai gustoase cărnuri, iar servită cu o garnitură potrivită, va fi chiar delicioasă.  Ingrediente 1 kg prepelițe 500 g ciuperci 300 g șuncă de Praga 400 g sos de rosii...

Marti, 17.10.2017, 19:15
Păstrăv cu dovlecei umpluți și sos de iaurt

Păstrăv cu dovlecei umpluți și sos de iaurt

Sănătate și savoare într-o farfurie Ingrediente 4 păstrăvi 10 linguri pesmet 2 legături pătrunjel verde 8 linguri ulei de măsline Sare Piper 150 g iaurt grecesc 1 căpățână usturoi...

Marti, 17.10.2017, 18:52
Tinolang frog – un preparat filipinez

Tinolang frog – un preparat filipinez

Tinolang frog – un preparat filipinez, dedicat consumatorilor de preparate din broască. Ingrediente 500 g broaște curățate puține frunze verzi de ardei iute 1 ardei iute, roșu 1 ardei iute, verde 1...

Marti, 17.10.2017, 18:46
Ciorbă de salată verde sau „zamă de șelate” și pături cu brânză

Ciorbă de salată verde sau „zamă de șelate” și pături cu brânză

Ciorba de salată verde, denumită „zamă de șelate” în Ardeal, este la mare căutare, mai ales primăvara, când salata verde este la ea acasă, iar servită cu pături cu brânză, devine un adevărat răsfăț culinar....

Marti, 17.10.2017, 18:33
Tarantule tempura cu garnitură de orez prăjit și mazăre

Tarantule tempura cu garnitură de orez prăjit și mazăre

Pentru curajoși, o rețetă inedită de tarantule tempura cu garnitură de orez prăjit și mazăre.

Luni, 16.10.2017, 19:50
x