În al doisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” Alexandru Bădițoaia din echipa mov a primit punctajul cel mai mare la rețeta de spaghete aglio olio cu peperoncino și vinete.
Marti, 01.06.2021, 10:15Ediția 23 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” Ioana Cutugno a gătit Supă cremă siciliană de roșii și Penne quattro formaggi cu roșii uscate și spanac, două rețete delicioase ce au primit punctraj maxim.
Marti, 20.04.2021, 10:54Una dintre rețetele prezentate în ediția 19 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, care i-a impresionat pe cei trei chefi, a fost rețeta de scoici Saint Jacques cu sos de citrice și piure de păstârnac, gătită de Florin Revesz.
Luni, 12.04.2021, 10:18Una dintre rețetele care i-a impresionat pe cei trei chefi în ediția 18 a sezonului 9 „Chefi la cuțite” a fost rețeta de mousse de ciocolată cu migdale caramelizate și spumă de zmeură, preparată de Luca Lazarof.
Miercuri, 07.04.2021, 14:38O rețetă delicioasă prezentată în ediția 17 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, apreciată cu două cuțite a fost rețeta de plăcintă bulgărească cu brânză, preparată de Viorica Manga.
Marti, 06.04.2021, 10:36Rețetă de halibut în sos de miso cu crochete de orez pentru sushi, gătită de Claudia Cristescu
Luni, 05.04.2021, 14:50Una dintre cele mai apreciate rețete din ediția 15 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost rețeta de cotlete de miel cu piure de vinete, tapenada de măsline și cartofi dulci,preparată de concurenta Cristina Mălai.
Miercuri, 31.03.2021, 15:54În sezonul 9 al emisiunii culinare ”Chefi la cuțite” o concurentă de doar 10 ani, a făcut senzație cu o rețetă ineditpă și anume: Piciorușe de copănele crispy sau Copănele false de pui cu mujdei.
Miercuri, 31.03.2021, 10:45În ediția 14 a sezonului 9 „Chefi la cuțite”, una dintre rețetele care i-a impresionat pe cei trei chefi a fost o rețetă de red velvet cake, preparată de Elena Nechifor.
Marti, 30.03.2021, 08:55Una dintre cele mai apreciate rețete din ediția 12 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, a fost această rețetă de negresă cu sos de ciocolată, preparată de Gabriel Neamu.
Miercuri, 24.03.2021, 12:08O rețetă spectaculoasă și inedită, prezentată în ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost rețeta de stridie în spuma mării, preparată de concurentul Pavel Gherghe.
Marti, 23.03.2021, 10:01Trei cuțite cu felicitări, pentru o supă cremă din ardei copți cu sfere crocante din brânză și tarhon, preparată de Ciprian Antone la Chefi la cuțite în sezonul 9.
Luni, 22.03.2021, 09:41O rețetă care i-a impresionat pe jurați în ediția 8 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, a fost rețeta: Antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă și brânză pane, rețetă gătită de Dorin Voiasciuc.
Marti, 16.03.2021, 12:28Un desert foarte reușit și apreciat de cei trei chefi în ediția 7 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost desertul Red velvet cu mousse de ciocolată albă, cocos și zmeură, preparat de concurenta Daniela Vieriu.
Luni, 15.03.2021, 11:00Una dintre rețetele apreciate de cei trei jurați a fost acestă rețetă de creier de porc cu ceapă si ouă pe crutoane de pâine și creier pane, gătită de Anca Fati la Chefi la cuțite.
Marti, 02.03.2021, 09:15Una dintre rețetele preparate în prima ediție de preselecții a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, care i-a impresionat pe cei trei chefi, a fost o delicioasă rețetă de gogoși sărate sau piroști, gătită de Andreea Climatiano.
Luni, 01.03.2021, 10:04Rar persoane care să nu adore acest preparat tradițional- mămăliga, însă rețeta de mămăligă în straturi cu brânză și afumătură de porc, ca la Săpânța este de nerefuzat, la ce ingrediente conține.
Marti, 13.10.2020, 15:17Pentru una dintre mesele principale ale zilei, o delicioasă și hrănitoare rețetă de risotto cremos cu parmezan și creveți, este mai mult decât perfectă.
Joi, 08.10.2020, 10:28Pentru atunci când dorești să-i delectezi pe cei dragi cu un desert ușor dar extrem de delicios, rețeta de tort de morcovi cu ananas și cremă de brânză, carrot cake, este chiar ideală.
Miercuri, 07.10.2020, 10:06Pentru iubitorii preparatelor pe bază de pește, dar și de creveți, o delicioasă rețetă din file de biban de mare cu piure de cartofi cu creveți și salsa de roșii cherry.
Marti, 06.10.2020, 09:26Pieptul de curcan pe lângă gustul bun, este mai redus în calorii și grăsimi și conține o serie de nutrienți importanți, așadar merită să-l includem în meniurile noastre culinare și poate începem cu această rețetă de la ”Chefi la cuțite”: Piept de curcan cu sos de muștar și legume trase la tigaie.
Miercuri, 30.09.2020, 09:15Inspirată din bucătăria franțuzească, mai precis din Sud-Vestul Frantei, din Țara Bascilor, rețeta Poulet basquaise, este una simplă și delicioasă, plină de savoare și culoare, perfectă pentru un prânz, sau o cină în familie.
Marti, 22.09.2020, 09:48Pentru iubitorii preparatelor cu fructe de mare, o delicioasă rețetă de Saint Jacques cu sos parmentier și chipsuri de praz, pe care merită s-o încercați. A primit 3 cuțite!
Miercuri, 16.09.2020, 11:30Perfectă pentru una dintre mesele principale ale zilei, dar perfectă și pentru un show culinar cu preteții, această rețetă: Ruladă de vită cu brânză și spanac și piure cremos de cartofi!
Marti, 15.09.2020, 15:23După cum au apreciat-o cei trei chefi simpatici, în cadrul îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, rețeta italiană de paste cu brânză și piper( Spaghetti cacio e pepe), chiar merită preparată, dacă nu ați încercat-o, încă.
Marti, 15.09.2020, 11:05Dacă vă place musacaua de cartofi cu carne tocată, iată o metodă inedită de a o pregăti altfel și anume, sub formă de ruladă de cartofi umplută cu carne tocată si piure de mazăre.
Marti, 15.09.2020, 08:16O rețetă de varză cu ciolan de porc afumat, oricine a preparat, însă rețeta „Ciolan de porc afumat cu piure de varză călită și baby cartofi copți”, sună foarte interesant și pare un peparat foarte apetisant.
Joi, 10.09.2020, 13:35Atunci când asortezi ingrediente care se combină perfect într-un gust armonios, aprecierile celor care vor savura preparatele vor fi maxime, așa cum au fost și la acest delicios preparat: Piept de rață cu cartofi dulci și ceapă caramelizată.
Joi, 10.09.2020, 11:04Din dorinta ca preparatul său să arate altfel decât în modul clasic, Paul Păcurar,un tânăr din Cluj și-a lăsat imaginația să zburde liber, pregătind o salsa de roșii și avocado în coșuleț de cartofi și sos olandez.
Miercuri, 09.09.2020, 10:16Preparat cum trebuie, pieptul de rață este o adevărată delicatesă culinară, iar asezonat cu o garnitură potrivită, deliciu va fi maxim, așa cum a fost și Rețeta Piept de rață cu dovleac portocaliu și kale trase la tigaie, prezentată în cadrul emisiunii culinare ”Chefi la cuțite”.
Marti, 08.09.2020, 11:42Pentru iubitorii preparatelor pe bază de creveți, o interesantă și delicioasă rețetă: Jeleu de șampanie cu creveți, sau Creveți în aspic.
Luni, 04.11.2019, 22:38Pentru iubitorii de mămăligă, un bulz ca la bunica acasă, servit cu cârnați și ouă moi, este un deliciu garantat!
Luni, 09.04.2018, 20:05O nebunie-n farfurie acest bulz reiterpretat cu ciuperci și bacon afumat!
Duminica, 05.11.2017, 16:03Gustul simplu și delicios al cremei de zahăr ars îl știm cu toții încă din copilărie. Însă atunci când adăugăugăm și aromele preferate, va fi o adevărată nebunie-n farfurie. Ingrediente 8 ouă...
Vineri, 03.11.2017, 19:44Dacă nu știi ce să gătești și pe cei dragi să-i uimești, încearcă această rețetă de ficăței de pui trași la tigaie cu dulceață de ceapă roșie și pate pe brioșe sărate și papilele lor vor fi maxim delectate....
Vineri, 03.11.2017, 16:54Dacă v-ați plictisit de gustul clasic al salatei de icre, adăugați puțin file de ton și veți fi tare mulțumiți. Ingrediente 100 g icre sărate 250 g file de ton în apă 350-400 ml ulei 2 felii de pâine...
Joi, 02.11.2017, 18:29Una dintre cele mai bune salate de toamnă, plină de culoare și savoare, este această salată de crudități în straturi. Ingrediente 1/4 varză albă 1/4 varză roșie 1 rădăcină de țelină 1 morcov...
Joi, 02.11.2017, 16:13Chifteluțe cu piure de cartofi este una dintre cele mai îndrăgite rețete din fragedă copilărie până la adânci bătrânețe. Ingrediente Pentru chifteluțe: 1 kg carne tocată porc + vită 1 ceapă...
Joi, 02.11.2017, 13:23Aparent banală, supa cremă de dovlecel asezonată cum trebuie poate avea un gust neașteptat de bun. Ingrediente 1 dovlecel de mărime medie 1 ceapă 2-3 căței de usturoi 1 morcov 1 cartof sare piper alb...
Miercuri, 01.11.2017, 12:39Este mult mai sănătos și mai gustos pateul din ficat de pui, preparat în casă cu ingrediente puține și la îndemâna oricui. Ingrediente 500 g ficat de pui fiert 100 g unt 100 ml smântână de...
Vineri, 27.10.2017, 11:42Ingrediente 500 g muschi de porc 500 g piept de pui 2 cepe 2 ardei roșii 3 ardei galbeni 2 ardei verzi 300 g ciuperci 300 g roșii 2 ardei iuți 250 ml vin alb, demisec 200 ml ulei 250 ml sos...
Luni, 23.10.2017, 19:34Negresa, un desert simplu, îndrăgit atât de cei care îl prepară, cât și de cei care care îl savurează, combinată cu cremă de ciocolată și fructe de pădure, este un deliciu garantat. Ingrediente...
Luni, 23.10.2017, 19:26Toată lumea iubește înghețata, dar servită într-un coșuleț de zahăr ars va avea un gust demențial. Ingrediente 4 x 236 ml apă 4 × 300 g zahăr rafinat 4 × 200 ml sirop de...
Luni, 23.10.2017, 19:00Friptura din piept de rață, gustoasă și aspectuoasă, combinată cu sos de vin și legume nu poate fi decât delicioasă. Ingrediente 800 g piept de rață 500 g sparanghel verde 300 g baby morcovi Sare Piper...
Luni, 23.10.2017, 18:53Toate gospodinele gătesc diverse mâncăruri de dovlecei, însă puține știu că și florile acestora pot fi gătite în diverse moduri. Această delicioasă și interesantă rețetă de flori de dovlecel umplute cu...
Luni, 23.10.2017, 18:39Carnea de prepeliță este una dintre cele mai gustoase cărnuri, iar servită cu o garnitură potrivită, va fi chiar delicioasă. Ingrediente 1 kg prepelițe 500 g ciuperci 300 g șuncă de Praga 400 g sos de rosii...
Marti, 17.10.2017, 19:15Sănătate și savoare într-o farfurie Ingrediente 4 păstrăvi 10 linguri pesmet 2 legături pătrunjel verde 8 linguri ulei de măsline Sare Piper 150 g iaurt grecesc 1 căpățână usturoi...
Marti, 17.10.2017, 18:52Tinolang frog – un preparat filipinez, dedicat consumatorilor de preparate din broască. Ingrediente 500 g broaște curățate puține frunze verzi de ardei iute 1 ardei iute, roșu 1 ardei iute, verde 1...
Marti, 17.10.2017, 18:46Ciorba de salată verde, denumită „zamă de șelate” în Ardeal, este la mare căutare, mai ales primăvara, când salata verde este la ea acasă, iar servită cu pături cu brânză, devine un adevărat răsfăț culinar....
Marti, 17.10.2017, 18:33Pentru curajoși, o rețetă inedită de tarantule tempura cu garnitură de orez prăjit și mazăre.
Luni, 16.10.2017, 19:50