Antena Căutare

Știri despre Hello Chef

Citește cele mai noi știri despre show-ul culinar Hello Chef cu Roxana Blenche și invitații ei difuzat la Antena 1

Hello Chef, episodul 5. Rețeta de arancini dulci cu cremă de ciocolată a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, episodul 5. Rețeta de arancini dulci cu cremă de ciocolată a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

În episodul 5 de la Hello Chef, chef Roxana Blenche a gătit salată Caesar, reinterpretată sub formă de arancini, iar la desert, arancini dulci cu cremă de ciocolată și zmeură leofilizată, pudră de zmeură. Iar bucătăria parcă a fost mai aspectuoasă ca oricând: nu de alta, dar invitată a fost Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Duminica, 13.06.2021, 14:30
Hello Chef, episodul 4. Rețeta de ruladă din piept de pui și piure de ciuperci a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, episodul 4. Rețeta de ruladă din piept de pui și piure de ciuperci a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Încă un episod excepțional Hello Chef, încă un invitat de excepție. Chef Roxana Blenche a pregătit ruladă din piept de pui umplută cu brânză telemea și salvie învelită în prosciutto, servită cu piure de ciuperci sote, conopidă sote, chips de salvie, sos de telemea de capră, iar la desert, tartă cu cremă de lămâie și bezea elvețiană. I-a fost alături Romică Țociu și, cum era de așteptat, s-a lăsat cu veselie în bucătărie.

Duminica, 06.06.2021, 14:30
Hello Chef, episodul 3. Rețeta de pate de casă din ficat de pui a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, episodul 3. Rețeta de pate de casă din ficat de pui a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

În cel de-al treilea episod al show-ului culinar Hello Chef, Roxana Blenche a făcut magie în bucătărie. A pregătit pate de casă din ficat de pui servit cu jelly de măr, chutney de gutui cu măr și pară, zmeură și salsa de mere Granny Smith, iar la desert, foi de plăcintă cu umplutură de măr și cremă de ou. Și dacă în prima emisiune și misiune Hello Chef a fost invitat Răzvan Babană, în cea de-a treia a urmat un alt Răzvan: Răzvan Fodor.

Duminica, 30.05.2021, 13:30
Hello Chef, episodul 2. Rețeta de ravioli quatro formaggi, cu salvie și ciuperci a Roxanei Blenche. Ingrediente și preparare

Hello Chef, episodul 2. Rețeta de ravioli quatro formaggi, cu salvie și ciuperci a Roxanei Blenche. Ingrediente și preparare

În fiecare săptămână, chef Roxana Blenche, alături de invitații ei, încearcă să găsească echilibrul perfect între gust și sănătate prin folosirea celor mai bune ingrediente.

Vineri, 21.05.2021, 13:30
Premiera Hello Chef, lider de audienţă

Premiera Hello Chef, lider de audienţă

Hello Chef, cel mai nou proiect de cooking care a avut premiera duminica trecută, de la 13:15, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, atât pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi la nivelul publicului din mediul urban.

Luni, 17.05.2021, 13:19
Hello Chef, episodul 1. Rețeta de cartofi dauphinois a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef, episodul 1. Rețeta de cartofi dauphinois a Roxanei Blenche. Ingrediente și mod de preparare

În primul episod al show-ului culinar Hello Chef, Roxana Blenche și Răzvan Babană au primit misiunea de a pregăti berbecuț, pe care fiecare l-a scos în evidență cum a știut mai bine. Roxana i-a propus lui Babană să învețe o garnitură de cartofi dauphinois, iar aventura lor culinară a început!

Duminica, 16.05.2021, 13:30
Antena 1 lansează un nou show de cooking - Hello Chef

Antena 1 lansează un nou show de cooking - Hello Chef

Duminica aceasta, de la 13:15, Antena 1 lansează un nou proiect de cooking – Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef – Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie – dr. Cezar şi o vedetă.

Miercuri, 12.05.2021, 13:32
x