Antena Căutare

Retete

Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete

Dorada la cuptor cu citrice

Dorada la cuptor cu citrice

Ingrediente 2 buc. dorada de aproximativ 800 g, fiecare 2 portocale 2 grapefruit roz 1 rodie 200 ml ulei de măsline mixt de germeni, pentru decor 100 g sare salată mixtă din baby spanac cu valeriană salsa...

Marti, 26.09.2017, 18:38
Burger serbian - Gurmanska Plejskavica

Burger serbian - Gurmanska Plejskavica

Ingrediente 600 g carne tocată, amestec 1 plic praf de copt 100 ml apă minerală sare piper 1 linguriță boia dulce 100 ml ulei 3 cepe 100 g șuncă de Praga 150 gr cașcaval afuma prapure de miel...

Marti, 26.09.2017, 18:33
Aripioare picante cu orez basmati

Aripioare picante cu orez basmati

Ingrediente 16 aripioare întregi, de pui   3 căpățâni de usturoi 1 l sweet chilly Pantai  150 ml sos soya dark   150 ml sos soya light 50 g susan alb 50 g susan negru 4 legături de...

Marti, 26.09.2017, 18:30

Ciorbă de miel cu gușiță de mațe(intestine) chiseliță cu tarhon și slănină

Ingrediente 1 kg organe de miel(ficat,plaman,inima,rinichi) 1 stomac de miel + mațele 500 g coaste de miel 3 ouă fierte 5 ouă crude 1 legatură pătrunjel 1 legatură ceapă verde 150 g slanină afumată...

Luni, 25.09.2017, 18:42

Panna cotta din foie gras cu tzatziki din piept de rață și grapefruit brulee

Ingrediente 250 ml smântână pentru gătit, 36% grăsime 250 g escalop de foie gras 5 g zahăr pudră 225 ml smântână pentru frișcă, 36% grăsime 10 g sare de mare 10 g gelatin 5 g piper...

Luni, 25.09.2017, 18:38
Varză cu afumătură

Varză cu afumătură

Ingrediente 1 kg carne de porc afumată( ciolan de porc afumat, de casă) 1 varză dulce 4 bucăți de ceapă 2 ardei verzi 2 ardei roșii mărar cimbru sare piper boia suc de roșii Mod de...

Luni, 25.09.2017, 18:36
Ton în crustă de mix de susan cu sos de stridii şi alge de mare

Ton în crustă de mix de susan cu sos de stridii şi alge de mare

Ingrediente 4 bucăți de ton proaspăt(  800 g/buc ) 1 legătură coriandru proaspăt   400 g mix susan alb și negru 600 g alge de mare proaspete 120 g wakame ( boabe) 200 ml ulei 150 g sos de stridii...

Luni, 25.09.2017, 18:33
Spicy Mushroom Curry Soup

Spicy Mushroom Curry Soup

Ingrediente 500 g ciuperci champinion mushroom 3 cepe mari 3 ardei roșii, iuți 1 l ulei 200 g curry 250 g concentrat de supă vegetală Sare Piper Apă 1 lime 1 ceapă roșie 1 buc. ghimbir...

Luni, 25.09.2017, 18:31
Somon pe pat de cartofi orientali și tăiței de orez

Somon pe pat de cartofi orientali și tăiței de orez

Ingrediente 500 g file de somon   500 g cartofi  40 g ardei roșu  40 g ardei galben  80 g praz  100 g vinete  20 g usturoi  20 g ghimbir  400 ml ulei 20 g...

Luni, 25.09.2017, 18:28
Scoici Saint Jacques cu sos de sofran

Scoici Saint Jacques cu sos de sofran

Ingrediente Pentru scoici 4 scoici St Jacques 1 linguriță sare de mare ½ linguriță oregano uscat 100 g făină 1 linguriță cimbru proaspăt 2 lingurițe piper cu lămâie 2 linguri ulei de...

Luni, 25.09.2017, 18:23
Momițe și gât de vițel cu ciuperci și mămăliguță

Momițe și gât de vițel cu ciuperci și mămăliguță

Ingrediente 300-400 g momiţe de viţel 1 kg carne de la gât 800 g ciuperci 1 ardei roşu 1 ardei galben 2 ardei verzi 5-6 cepe 1 morcov Sare Piper Cimbru Boia dulce Pene de usturoi...

Luni, 25.09.2017, 18:17
Ouă coapte în crochete de cartofi! Gordon Ramsay te învață cum să faci minunea, cu doar câteva ingrediente!

Ouă coapte în crochete de cartofi! Gordon Ramsay te învață cum să faci minunea, cu doar câteva ingrediente!

Dacă vrei să te simți un adevărat maestru în bucătărie, atunci încearcă rețeta de bulete de cartofi a celebrului Gordon Ramsay. Nu ai nevoie de multe ingrediente, dar cu siguranță rezultatul te va surprinde.

Joi, 21.09.2017, 10:40
„Sultanul a leșinat” sau cea mai bună rețetă de vinete umplute din lume! Mănânci până pici și tot mai ceri o porție!

„Sultanul a leșinat” sau cea mai bună rețetă de vinete umplute din lume! Mănânci până pici și tot mai ceri o porție!

Fiindcă este toamnă și e plin de vinete, ce zici dacă am face o rețetă de „Imam bayildi” („Sultanul sau imamul a leșinat”)? Cu siguranță nu vei da greș cu acest preparat!

Miercuri, 20.09.2017, 15:22
Pizza desert

Pizza desert

Ingrediente 1 kg făină 50 g drojdie 50 g zahăr pudră 300 g mascarpone 50 ml ulei de măsline 400 g nutella 300 g căpșuni 5 g frunze de mentă 1 tub frișcă 1 tub topping de ciocolată flori...

Marti, 19.09.2017, 20:45
Paste carbonara în trei culori

Paste carbonara în trei culori

Ingrediente 300 g paste barilla 150 g baby spanac, proaspăt 175 g şuncă afumată 2-3 căţei de usturoi 1 ardei iute 100 g ciuperci 250 g roşii chery 3 gălbenuşuri de ou 150 g parmezam Sare...

Marti, 19.09.2017, 18:58
Dim sum cu alge, sos de ciuperci urechi de lemn si tuile cu cerneala de calamar

Dim sum cu alge, sos de ciuperci urechi de lemn si tuile cu cerneala de calamar

Ingrediente 250 g burta de porc cu grasime  250 g șuncă de Praga  250 g Scallops 100 g sare 500 ml ulei de susan 500 ml ulei de pește 50 g piper negru 1 kg făină integrală 200 g tuburi de...

Marti, 19.09.2017, 18:48
Saramură de biban

Saramură de biban

Ingrediente 650 g biban de mare( 4 bucăţi file a câte 150 gr) 6 bucăţi  ardei capia, roşu, proaspăt 13 roşii 6 bucăţi ardei iute, verde  4 bucăţi ardei iute, roşu 2 căpăţâni de...

Marti, 19.09.2017, 18:39
Supă cremă de roșii cu pâine de casă cu nuci și busuioc

Supă cremă de roșii cu pâine de casă cu nuci și busuioc

Ingrediente 1,5 kg roșii decojite  1 l  suc de roșii  3 morcovi 3  1 rădăcină de țelină  2 cepe albe  1 păstârnac  15 g  busuioc proaspat  600ml ...

Marti, 19.09.2017, 18:25
Cotlet de berbecuț cu cartofi dauphinoise, baby morcovi, esalota gratinată și sos de iaurt mentolat

Cotlet de berbecuț cu cartofi dauphinoise, baby morcovi, esalota gratinată și sos de iaurt mentolat

Ingrediente 4 bucăţi cotlet de berbecuţ proaspăt 1 kg cartofi 500 g baby morcovi 500 g ceapă de gătit ( esalota ) 1 pachet unt 250 g iaurt 100 g mascarpone 1 legătură de mentă proaspătă 4 felii de...

Marti, 19.09.2017, 18:20
Tartă cu lămâie, bezea italiană și sos de zmeură

Tartă cu lămâie, bezea italiană și sos de zmeură

Ingrediente 350 g făină 450 g zahăr 300 g unt 6 ouă 3 lămâi 3 lime 10 g sare fină 1 kg fasole, boabe 10 g mentă proaspătă 100 g dulceață de zmeură Mod de preparare...

Marti, 19.09.2017, 18:15

Somon poșat

Ingrediente 1 bucată de somon de aproximativ 1 kg 500 ml lapte de cocos la conservă 3 steluțe anason 5 g  cardamon 10 g lemongrass, proaspăt 3 lime 1 lămâie 300 g  varza de bruxelles,...

Marti, 19.09.2017, 18:11
Zabaione

Zabaione

Ingrediente 6 gălbenușuri proaspete  6 linguri de zahăr  150 ml vin Marsala  sau un vin dulce  500 gr căpșuni  4 frunzulițe de mentă Mod de preparare Se spală căpșunile, se...

Marti, 19.09.2017, 18:08
Preparat etiopian - Mimita beef

Preparat etiopian - Mimita beef

Ingrediente 1200 g carne de vită, tocată 4 linguri piper etiopian 2 linguri pastă de tomate 250 ml apă plată 250 g unt 250 g orez 2 lingurițe sare 4 lipii arăbești 1 caserolă chivas 6 ouă...

Marti, 19.09.2017, 18:05

Dovlecel umplut cu orez sălbatic și ciuperci

Ingrediente 200 g orez sălbatic  1 ceapă, mare 600 ml apă 4 dovlecei, medii puțin piper 750 g ciuperci conservate 200 g cașcaval 20 g sare 100 g roșii cherry 10 linguri ulei Mod de...

Marti, 19.09.2017, 18:00
Piept de pui cu piersici, tăieței de orez și sos de fistic cu lămâie

Piept de pui cu piersici, tăieței de orez și sos de fistic cu lămâie

Ingrediente 4 buc. piept de pui( aprox. 1 kg ) 500 gr compot de piersici uşor îndulcit 600 gr tăieţei de orez, subţiri 200 gr caşcaval de calitate, feliat la 25 de gr buc. 30 gr rozmarin verde 1 lămâie...

Marti, 19.09.2017, 17:57
Frigarui kafta cu orez basmati și tabouleh

Frigarui kafta cu orez basmati și tabouleh

Ingrediente 1 kg pulpă de oaie 1 kg piept de oaie impanat 1 kg pulpa de vițel 4 buc  ceapă albă 10 legaturi pătrunjel 6 roșii coapte 500 g cous cous 1 l ulei de masline Sare de mare Piper...

Marti, 19.09.2017, 17:52
File de biban cu piure de păstârnac aromatizat cu usturoi și mango

File de biban cu piure de păstârnac aromatizat cu usturoi și mango

Ingrediente 4 bucăţi biban de mare,a câte 28 cm fiecare 1 kg păstârnac 4 cartofi( 300 gr în total) 1 căpăţână usturoi 500 gr smântână de gătit 2 mango mari, coapte 200 gr...

Marti, 19.09.2017, 17:49
Chifteluțe de miel cu sos de mentă

Chifteluțe de miel cu sos de mentă

Ingrediente 750 g carne de miel 2 cepe 1 căpățână usturoi chimen fulgi de chili pătrunjel verde mentă proaspătă sare piper 500 g iaurt 500 ml ulei rozmarin 1-2 lămâi...

Marti, 19.09.2017, 17:43
Ciorbă pentru mahmureală

Ciorbă pentru mahmureală

Ingrediente 2,5 l apă 1 ceapă medie sau 1 legătură ceapă verde 4-5 linguri oţet 1 morcov mediu           sare 2 căţei de...

Luni, 18.09.2017, 19:30
Ciorbă de pui a la grec reinterpretată

Ciorbă de pui a la grec reinterpretată

Ingrediente 1200 g piept de pui 6 copănele de pui 1000 g ceapă albă 1500 g morcovi 12 bucăți baby morcovi 1500 g țelină 10 ouă 1000 g smântână, 32% 3 legături mărar 4 lămâi...

Luni, 18.09.2017, 19:27
Seafood chowder

Seafood chowder

Ingrediente 250 g cod file 250 g somon file 500 g mix fructe de mare congelate 5-6 creveţi proaspeţi 8- 10 bucăţi scoici În cochilie  1 legătură ceapă verde tăiată mărunt 2 bucăţi praz tăiat...

Luni, 18.09.2017, 19:23

File de calcan cu piure de anghinare noisette de morcovi şi reducţie de ardei roşu

Ingrediente 4 buc. calcan 600 gr anghinare congelată, pentru piure 2 cepe 10 morcovi 5 ardei roșii 4 buc. baby dovlecel 100 gr sare fină 50 gr piper, boabe 200 ml ulei de măsline 200 gr unt 70 gr...

Luni, 18.09.2017, 19:20
Egg Roll

Egg Roll

Ingrediente 15 ouă 100 ml smântână de gătit 1 pachet foi de plăcintă 400 g bacon 1 căpățână de usturoi, 400 g smântână 32% sare piper ulei o legătură de patrunjel...

Luni, 18.09.2017, 19:15
Coadă de taur cu roşie falsă

Coadă de taur cu roşie falsă

Ingrediente 1,5 kg coadă de taur( tăiată în bucăți mici) 7 morcovi 1 căpățână usturoi 1 ceapă 500 ml vin roșu 500 ml coniac Sare Piper 4 ardei Foi de dafin 200 g făină 300...

Luni, 18.09.2017, 19:09
Paella valenciană autentică

Paella valenciană autentică

Ingrediente 700 g carne de pui 300 g carne de iepure un praf de boia dulce 5 g șofran 5 roșii proaspete 200 g păstăi de fasole verde 400 g păstăi de fasole galbenă 150 ml ulei de măsline 150 g orez...

Luni, 18.09.2017, 18:59
Rețetă de Brownie cu ciocolată, sos de vanilie şi ingheţată

Rețetă de Brownie cu ciocolată, sos de vanilie şi ingheţată

Brownies sunt nişte prăjituri americane, cu multă ciocolată, absolut delicioase. Iată o rețetă gustoasă, care se prepară rapid și se servește cu vanilie și înghețată.

Luni, 18.09.2017, 18:51
Prăjitura cu dovleac, rețeta toamnei! Află trucul pentru cel mai delicios desert, gata imediat

Prăjitura cu dovleac, rețeta toamnei! Află trucul pentru cel mai delicios desert, gata imediat

PRAJITURA CU DOVLEAC

Luni, 18.09.2017, 15:11
Încântă-i pe cei dragi cu un desert savuros și ușor de făcut: Prajitura "Sandwich" cu cacao și branză de vaci

Încântă-i pe cei dragi cu un desert savuros și ușor de făcut: Prajitura "Sandwich" cu cacao și branză de vaci

Ingrediente

Duminica, 17.09.2017, 12:12
Gogoşari în oţet cum numai la mama acasă ai mâncat! Trei reţete simple pe care oricine le poate prepara

Gogoşari în oţet cum numai la mama acasă ai mâncat! Trei reţete simple pe care oricine le poate prepara

Gogoşarii în oţet pot fi preparaţi foarte uşor datorită unor reţete simple, care nu necesită mult timp şi prea multă iscusinţă. Gogoşari în oţet - reţeta 1.  Ingrediente: 5 kilograme de gogoşari, 5 litri...

Vineri, 15.09.2017, 13:52
Black Burger: rețetă inedită semnată de Giovanni Popic, fostul finalist ,,Chefi la Cuțite”

Black Burger: rețetă inedită semnată de Giovanni Popic, fostul finalist ,,Chefi la Cuțite”

Chef Giovanni, așa cum este cunoscut de telespectatorii ,,Chefi la Cuțite”, cea mai iubită emisiune culinară difuzată de Antena 1, este finalistul din echipa lui Florin Dumitrescu în sezonul 3.

Joi, 14.09.2017, 13:34
Nina Rus de la „Chefi la cuțite” mărturisește care a fost cea mai importantă lecție pe care a învățat-o la emisiune și dezvăluie o super rețetă de paste cu ragu de păstrăv!

Nina Rus de la „Chefi la cuțite” mărturisește care a fost cea mai importantă lecție pe care a învățat-o la emisiune și dezvăluie o super rețetă de paste cu ragu de păstrăv!

Nina Rus a fost unul dintre concurenții extrem de talentați de la „Chefi la cuțite”, care a avut însă ghinionul să nu ajungă în marea finală. Membră a echipei portocalii, aceasta a fost unul dintre așii lui Florin Dumitrescu pentru cucerirea trofeului din cel de-al treilea sezon al emisiunii.

Joi, 14.09.2017, 10:57
Cea mai ușoară rețetă de tocană de legume! În plus, se prepară extrem de simplu și rapid!

Cea mai ușoară rețetă de tocană de legume! În plus, se prepară extrem de simplu și rapid!

A venit toamna, anotimpul în care gospodinele sunt ocupate și preocupate de compoturi, dulcețuri, zacuscă și tocană. 

Joi, 14.09.2017, 09:51
Piept de rață cu piure de păstârnac, coulis de fructe și morcovi caramelizați

Piept de rață cu piure de păstârnac, coulis de fructe și morcovi caramelizați

Ingrediente 6 jumătăți de piept de rață 50 g sare 50 g piper O legătură cumbru Pentru piure: 800 g rădăcină de păstârnac 2 cartofi albi, medii 2 cepe galbene, medii 50 g sare 200 g unt...

Marti, 12.09.2017, 19:51
Gnocchi nero di sepia cu sos de șofran

Gnocchi nero di sepia cu sos de șofran

Ingrediente 1 kg făină 1 legătură pătrunjel verde 3 ouă 1 kg cartofi roșii 50 g nucșoară 100 g nero di sepia 4 buc. black tiger 250 g creveți decorticați 100 g sare 5 g șofran 100 g piper...

Marti, 12.09.2017, 19:47
Delicii cu clătite

Delicii cu clătite

Ingrediente 7 ouă 500 g zahăr 300 g mascarpone 25 ml esență de migdale 3 pliculețe zahăr vanilat bourbon 200 g făină 5 banane coapte mediu fructe de pădure 300 ml lapte Mod de preparare...

Marti, 12.09.2017, 19:43
Ciorbă cu găluște și afumătură de porc

Ciorbă cu găluște și afumătură de porc

Ingrediente 500 grame coaste porc afumate 2  morcovi 1 pătrunjel 1 rădăcină de păstârnac 1\3 rădăcină de țelină 1 ceapă medie 100 ml ulei 1 ardei gras, roșu 1 legătură leuștean verde...

Marti, 12.09.2017, 19:39
Trufe în coșulețe de ciocolată

Trufe în coșulețe de ciocolată

Ingrediente 250 g ciocolată Nestle Noir 50 g cacao 200 g unt cu peste 80% 200 g zahăr 1 linguriță sare 3 portocale Esență de vanilie Esență de rom 5oo ml apă plată Mod de preparare Se...

Marti, 12.09.2017, 19:36
Ton roșu la grătar cu garnitură de sparanghel și sos Alioli

Ton roșu la grătar cu garnitură de sparanghel și sos Alioli

Ingrediente 1 kg ton roșu( bucată întreagă) 1 kg sparanghel 3 lămâi 100 g sare 50 g piper alb 500 ml lapte dulce 100 g usturoi (2 căpățâni) 100 g ridichi roșii 100 g roșii chery...

Marti, 12.09.2017, 19:32
Burger Jack

Burger Jack

Ingrediente 700  g carne tocată, de vită 300 g carne tocată, de porc 2-3 linguri sos Jack Daniels barbeque 150 ml bere neagă 2 cepe roșii, mari 4 felii de cașcaval Emmentaler 8-10 frunze de salată 12...

Marti, 12.09.2017, 19:28
Fasole cu scăriță

Fasole cu scăriță

Ingrediente 1 kg scăriță afumată 500 g fasole prefiartă, albă 3 cepe 2 ardei 4 morcovi țelină verde sare 10 linguri făină 300 g sos de roșii boia de ardei, dulce 1 varză 30 ml oțet...

Marti, 12.09.2017, 19:26
x