Antena Căutare

Retete

Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete

Tagliatelle cu fructe de mare în sos roșu

Tagliatelle cu fructe de mare în sos roșu

Ingrediente 400 g paste tagliatelle 150 ml ulei de măsline 250 g fructe de mare (baby creveți, baby calamar, midii, surimmi) 200 g somon afumat 600 ml supă concentrată de roșii 200 ml vin alb sec 8-10 frunze de...

Marti, 17.10.2017, 19:05
Păstrăv cu dovlecei umpluți și sos de iaurt

Păstrăv cu dovlecei umpluți și sos de iaurt

Sănătate și savoare într-o farfurie Ingrediente 4 păstrăvi 10 linguri pesmet 2 legături pătrunjel verde 8 linguri ulei de măsline Sare Piper 150 g iaurt grecesc 1 căpățână usturoi...

Marti, 17.10.2017, 18:52
Tinolang frog – un preparat filipinez

Tinolang frog – un preparat filipinez

Tinolang frog – un preparat filipinez, dedicat consumatorilor de preparate din broască. Ingrediente 500 g broaște curățate puține frunze verzi de ardei iute 1 ardei iute, roșu 1 ardei iute, verde 1...

Marti, 17.10.2017, 18:46
Serenity Smoothie, un preparat vegan, inedit

Serenity Smoothie, un preparat vegan, inedit

Serenity Smoothie, un preparat inedit și interesant într-o armonie de gusturi și culoare. Ingrediente 2 ardei galbeni 1 zucchini 1 avocado 4 morcovi 1 dovlecel 1 cartof dulce, mare 1 legatură de...

Marti, 17.10.2017, 18:40
Ciorbă de salată verde sau „zamă de șelate” și pături cu brânză

Ciorbă de salată verde sau „zamă de șelate” și pături cu brânză

Ciorba de salată verde, denumită „zamă de șelate” în Ardeal, este la mare căutare, mai ales primăvara, când salata verde este la ea acasă, iar servită cu pături cu brânză, devine un adevărat răsfăț culinar....

Marti, 17.10.2017, 18:33
Piroști sau colțunași cu brânză delicioși

Piroști sau colțunași cu brânză delicioși

Piroști este denumirea bucovineană a colțunașilor. Sunt delicioși indiferent de umplutură, dar atunci când ingredientele sunt din ograda țărănească, precum în rețeta de față, sunt și mai gustoși și mai sănătoși....

Marti, 17.10.2017, 18:28
Balmoș cu jintuit, un preparat specific ciobănesc

Balmoș cu jintuit, un preparat specific ciobănesc

Balmoșul este un preparat cu specific ciobănesc, preparat din mai multe ingrediente derivate din laptele de oaie: caș, urdă, zer sau jintuit, smântână, unt și făină de grâu. Poate fi servit ca atare, sau cu carne de porc...

Marti, 17.10.2017, 18:26
Cea mai delicioasă supă cremă de legume a toamnei! Chiar și cele mai nepricepute domnișoare se vor descurca de minune!

Cea mai delicioasă supă cremă de legume a toamnei! Chiar și cele mai nepricepute domnișoare se vor descurca de minune!

a1.ro îți prezintă o rețetă delicioasă de supă cremă de legume:

Marti, 17.10.2017, 13:01
Tarantule tempura cu garnitură de orez prăjit și mazăre

Tarantule tempura cu garnitură de orez prăjit și mazăre

Pentru curajoși, o rețetă inedită de tarantule tempura cu garnitură de orez prăjit și mazăre.

Luni, 16.10.2017, 19:50
Tocăniță din organe de porc cu mămăliguță

Tocăniță din organe de porc cu mămăliguță

Tocăniță din organe de porc cu mămăliguță, un preparat țigănesc foarte gustos, bogat în ingrediente și sățios. Ingrediente 1 kg organe de porc( ficat, plămâni, inimă, rinichi) 400 g limbă de porc 250...

Luni, 16.10.2017, 19:44
Sote de vițel cu chorizo si mamaligă din făină de castane

Sote de vițel cu chorizo si mamaligă din făină de castane

Sote de vițel cu chorizo si mamaligă din făină de castane, o combinație pe care n-ai cum s-o refuzi. Ingrediente 800 gr carne macră de vițel 120 gr chorizo 1 ceapă 2 căței de usturoi 8 gr boia de ardei dulce...

Luni, 16.10.2017, 19:40
Somon cu sos de portocale și piure de țelină

Somon cu sos de portocale și piure de țelină

Ingrediente 750 g somon 2 g cimbrișor 2 g rozmarin 150 g unt 15 g zahăr brun 400 g portocale sos de soia, după gust sos Worcester, după gust 10 g amidon 500 g țelină 400 ml lapte 5 g...

Luni, 16.10.2017, 19:32
Somon cu salsa de căpșuni și piure de mango

Somon cu salsa de căpșuni și piure de mango

Somon cu salsa de căpșuni și piure de mango, o rețetă inedită cu o combinație de gusturi total diferite. Ingrediente 500 g căpșuni 200 g ceapă roșie 400 g castraveți fabio 150 g busuioc proaspăt 100 g...

Luni, 16.10.2017, 19:27
Sărmăluțe în foi de varză  și în foi de viță de vie

Sărmăluțe în foi de varză și în foi de viță de vie

Micuțe și gustoase, sărmăluțele în foi de varză  și în foi de viță de vie, își fac loc cu succes la orice masă, din orice casă, indiferent de sezon. Ingrediente 250 g orez 500 g carne tocată,...

Luni, 16.10.2017, 19:22
Piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare

Piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare

Splendoare și culoare în farfurie, așa ar putea fi descrisăaceastă rețetă de piept de rață cu piure de țelină și sos de gutui cu merișoare.  Ingrediente 800 g piept de rață 2 buc medii de țelină 1...

Luni, 16.10.2017, 19:13
Piept de curcan umplut cu brânză de capră, servit cu piure de păstârnac și sos din fructe de pădure

Piept de curcan umplut cu brânză de capră, servit cu piure de păstârnac și sos din fructe de pădure

O combinație de ingrediente cu gusturi diferite. Ingrediente 700 gr piept de curcan  200 gr brânză de capră   500 gr păstârnac  200 g unt  250 gr smântână de gătit...

Luni, 16.10.2017, 19:08
Penne siciliene al forno

Penne siciliene al forno

Penne siciliene al forno, o rețetă de paste gustoasă, cu multe ingrediente care-și întrepătrund gusturile delicios. Ingrediente 700 gr  penne rigate, barilla 50 gr busuioc proaspăt 400 gr piept de pui 10...

Luni, 16.10.2017, 19:01
Melci cu cremă de unt al forno

Melci cu cremă de unt al forno

Ingrediente 50 buc melci  3 legături de ceapă verde 3 legături de pătrunjel 400 g unt 200 g lămâie 1 l vin alb  foi de dafin, piper boabe  muștar boabe  100 g usturoi...

Luni, 16.10.2017, 18:57
Lapte de pasăre, un desert cu gust de copilărie

Lapte de pasăre, un desert cu gust de copilărie

Laptele de pasăre este un desert din copilărie, cu o combinație gustoasă între bezea și cremă de vanilie. Ingrediente 100 g zahăr tos 100 g zahăr pudră 6 ouă 1 l lapte Sare oțet 50 g zahăr...

Luni, 16.10.2017, 18:52
Gulyas de vită, un preparat unguresc ce a devenit adorat și pe plaiul românesc

Gulyas de vită, un preparat unguresc ce a devenit adorat și pe plaiul românesc

Gulyas de vită, un preparat gustos, în care paprika și ceapa sunt vedete. Ingrediente 1 kg ceapă 1,200 kg rasol de vită, fără os 3 ardei grași 4 roșii mari 1 foaie de dafin Chimen măcinat 150 ml...

Luni, 16.10.2017, 18:43
Cotlete de miel în crustă de muștar cu ierburi

Cotlete de miel în crustă de muștar cu ierburi

Cotletele de miel au devenit favoritele iubitorilor de carne, iar dacă sunt preparate într-o crustă de muștar cu ierburi, vor fi chiar delicioase. Ingrediente 5 bucăți cotlet de miel, a câte 4 costițe 1 legătură...

Luni, 16.10.2017, 18:35
Cod în crustă de migdale cu parmezan, tartar de roșii și spanac sote

Cod în crustă de migdale cu parmezan, tartar de roșii și spanac sote

Cod în crustă de migdale cu parmezan, tartar de roșii și spanac sote, o combinație plină de savoare, culoare și sățietate. Ingrediente 1,2 kg cod negru 200 g fulgi de migdale 100 g parmezan 1 kg baby spanac...

Luni, 16.10.2017, 18:31
Pizza delicioasă la tigaie, o rețetă ce te va cuceri instant! Regis Stone te provoacă să găteşti minuni culinare într-o clipită!

Pizza delicioasă la tigaie, o rețetă ce te va cuceri instant! Regis Stone te provoacă să găteşti minuni culinare într-o clipită!

Orice bucătar adevărat știe că secretul unui preparat de succes stă nu numai în prospețimea ingredientelor folosite, ci mai ales în ustensilele de bucătărie folosite! Ți-ai imaginat vreodată că o să faci o pizza fără ajutorul cuptorului? Rețeta noastră e numai bună pentru pregătit în tigaia Regis Stone Pan 28 CM!

Joi, 12.10.2017, 18:35
Paste delicioase cu pui și legume, o rețetă de renume! Totul e gata în doar trei pași și gustul este spectaculos!

Paste delicioase cu pui și legume, o rețetă de renume! Totul e gata în doar trei pași și gustul este spectaculos!

Dacă vrei să încerci o rețetă spectaculoasă de paste cu pui și legume, atunci nimic mai simplu. Cu doar câteva ingrediente poți pregăti imediat un preparat delicios, cu care sigur vei face senzație.

Miercuri, 11.10.2017, 09:27
Pere fierte în vin roșu, servite cu înghețată de vanilie și portocală confiată

Pere fierte în vin roșu, servite cu înghețată de vanilie și portocală confiată

Demențial acest desert cu pere fierte în vin roșu, servite cu înghețată de vanilie, șofran și portocală confiată, dulceață de cireșe amare și mure, iar alături un nectar de vin roșu Kosher. Ingrediente...

Marti, 10.10.2017, 20:07
Creveți cu șuncă și cremă de fasole

Creveți cu șuncă și cremă de fasole

O  combinație gustoasă între creveții black tigher, rulați în felii subțiri de șuncă și o cremă de fasole dulce-picantă. Ingrediente 20 creveți mari, black tiger 20 felii subțiri de șuncă 800 g...

Marti, 10.10.2017, 20:01
Gomboți cu prune și sos de vanilie

Gomboți cu prune și sos de vanilie

Gomboți sau găluște cu prune, un desert minune, pe care orice gospodină ar trebui să-l încerce măcar odată. Ingrediente 1 kg făină 200 gr sare 1 l apă 1 kg griș 500 gr pesmet 1,5 kg zahăr 3...

Marti, 10.10.2017, 19:50
Cremă de vanilie în două culori, servită la pahar

Cremă de vanilie în două culori, servită la pahar

Crema de vanilie în două culori, servită la pahar cu frișcă și mentă, un desert simplu și delicios, cu care poți cuceri orice musafir mofturos. Ingrediente 1  l lapte de vacă( 3,8% grăsime) 12 ouă un...

Marti, 10.10.2017, 19:40
Ciorbă de cartofi cu bacon afumat

Ciorbă de cartofi cu bacon afumat

Simplă și gustoasă, această ciorbă de cartofi cu bacon afumat, gătită în stil țărănesc, ca la bunica acasă. Ingrediente 1 kg cartofi 200 ml ulei 500 g morcov 1 țeliăa 3 rădăcini de pătrunjel...

Marti, 10.10.2017, 19:24
Friptură de vită cu sos de vin, piure de cartofi și sparanghel

Friptură de vită cu sos de vin, piure de cartofi și sparanghel

Sosul de vin cremos este vedeta printre preparatele acestei rețete. Ingrediente 1 legatură de pătrunjel 7 bucăți de sparanghel subțire 5 bucăți de vită ( 5-7 cm grosime) 500 g cartofi albi 3 pachete de unt...

Marti, 10.10.2017, 19:18
Ombrino cu conopidă si mazăre păstai

Ombrino cu conopidă si mazăre păstai

O combinație interesantă între pește, mazăre păstăi și piure de conopidă. Ingrediente 800 g file ombrino 800 g-1 kg conopidă 200 g mazăre păstăi 1 lămâie 200 g unt sare piper...

Marti, 10.10.2017, 18:50
Paste Carbonara, rețetă italiană simplă și delicioasă

Paste Carbonara, rețetă italiană simplă și delicioasă

Pastele carbonara, pe cât de simplu de preparat, pe atât de bune.

Marti, 10.10.2017, 18:32
Tartiflette - o rețetă tradițional franțuzească

Tartiflette - o rețetă tradițional franțuzească

O rețetă interesantă de cartofi gratinați, inspirată din bucătaria franceză. Ingrediente 1,5 kg cartofi 1,5 l creme fresh 300 gr ceapă albă 400 gr lardons fumme nucșoară sare piper 500 gr...

Marti, 10.10.2017, 18:28
Tocăniță din carne de porc cu mămăliguță

Tocăniță din carne de porc cu mămăliguță

Tocăniță din carne de porc cu mămăliguță, o mâncare savuroasă pe care n-o poți refuza. Ingrediente 700 gr carne de porc (ceafa) 3 cepe 4 căței de usturoi 2 lingurițe vegeta de casă măcinată 100...

Marti, 10.10.2017, 18:22
Ciulama de pui cu mămăliguță

Ciulama de pui cu mămăliguță

O rețetă delicioasă de ciulama de pui, gătită ca la mama acasă și servită cu o mămăliguță mai deosebită, cu parmezan. Ingrediente 400 g făină de porumb 10 g sare 100 g parmezan 100 g cașcaval 300 g...

Marti, 10.10.2017, 18:16
Sângerete pe pat de mere

Sângerete pe pat de mere

O combinație deosebită între gustul dulce amărui și acrișor al merelor caramelizate și gustul sângeretelui ușor picant. Ingrediente 3 cârnați sângerete  4 mere Golden 50 g unt,  2...

Marti, 10.10.2017, 18:00
Saint Jacques cu pesto de busuioc și piure de conopidă

Saint Jacques cu pesto de busuioc și piure de conopidă

O combinație gustoasă între saint jacques și pesto de busuioc preparat cu șunculiță afumată, alături de un piure cremos de conopidă. Ingrediente 8 buc Saint Jacques 1 conopidă 2 cartofi 2 cepe 400 ml vin...

Luni, 09.10.2017, 19:56
Cheesecake strawberry jelly, un desert gustos și aspectuos

Cheesecake strawberry jelly, un desert gustos și aspectuos

Un desert delicios și aspectuos, având ca bazăp un strat crocant de biscuiți, cu cremă de brânză și jeleu de fructe. Ingrediente 350 gr zahăr  500 ml frișcă lichidă 500 gr cremă de brânză...

Luni, 09.10.2017, 19:45
Sarmale cu păsat și jumări

Sarmale cu păsat și jumări

O reteta inedita de sarmale in care carnea tocată este ănlocuita cu jumari, iar păsatul adăugat, poate înlocui clasica mămăliguță. Ingrediente 200 g jumări 200 g păsat 60 g orez 150 g ceapă 1 morcov...

Luni, 09.10.2017, 19:35
Paste cu sos de usturoi și parmezan cu creveți

Paste cu sos de usturoi și parmezan cu creveți

O rețetă simplă, dar gustoasă, cu paste în sos de usturoi și creveți. Ingrediente 200 g unt  1 căpățână usturoi 500 g spaghetti nr 5 Barilla 1 legătură pătrunjel 300 g creveți...

Luni, 09.10.2017, 19:30
Pui indian cu orez șofranat

Pui indian cu orez șofranat

Armonie, culoare și sățietate într-o rețetă de pui indian cu garnitură de orez.  Ingrediente 1 kg piept de pui dezosat 250 gr orez cu bob lung, basmati 10 gr șofran pudră 2 buc. ardei gras,...

Luni, 09.10.2017, 19:22
Mușchi de vită în crustă de ciuperci

Mușchi de vită în crustă de ciuperci

O armonie perfectă de preparate ce acompaniază o friptură din mușchi de vită într-o crustă deosebită de ciuperci. Ingrediente 1 kg mușchi de vită 300 gr ciuperci uscate  100 gr muștar dijon folie de...

Luni, 09.10.2017, 19:13
Gazpacho cu crema de avocado și frigărui de creveti și cod

Gazpacho cu crema de avocado și frigărui de creveti și cod

O rețetă de gazpacho clasic, dar servit la cupă, combinat cu o cremă de avocado și niște frigărui, pentru contrast de culoare și savoare. Ingrediente Pentru Gazpacho: 1 kg roșii proaspete 1 ceapă 1...

Luni, 09.10.2017, 19:05
Friptură de crocodil cu sos grecesc

Friptură de crocodil cu sos grecesc

O combinație reușită între o rețetă australiană de friptură din carne de crocodil și un delicios sos grecesc. Ingrediente 1 kg carne de crocodil 100 g caviar negru 250 g frunze de spanac 1 lingură muștar...

Luni, 09.10.2017, 18:59
Pizza Retro - o altfel de pizza preparată în vas de lut

Pizza Retro - o altfel de pizza preparată în vas de lut

O altfel de pizza, reinterpretată, mai suculentă și în același timp cu aluat crocant. Ingrediente 30 felii de cașcaval, de 2 mm grosime 1 kg ciuperci champignon  500 g carne tocată amestec( vită + porc)...

Luni, 09.10.2017, 18:51
Piept de rață cu sos de portocale, sos de dovlecel, piure de ciuperci cu usturoi si piure de cartofi

Piept de rață cu sos de portocale, sos de dovlecel, piure de ciuperci cu usturoi si piure de cartofi

Un preparat complex, cu trei feluri de piureuri să împace toate gusturile, iar elementul de bază fiind un piept de rață foarte reușit. Ingrediente 1 kg piept de rață 3 dovlecei 500 g ciuperci 1 kg cartofi...

Luni, 09.10.2017, 18:37
Piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras

Piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras

Cu ingrediente puține, oricând puteți încropi un preparat simplu și gustos, cum este acest piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras. Ingrediente 1 kg spanac verde 6 ouă 100 g parmezan ras...

Duminica, 08.10.2017, 12:21
Prepeliță cu sos de soia

Prepeliță cu sos de soia

O friptură fragedă și bună, cu un sos pe măsură. Ingrediente 20 pulpe de prepeliță 10 tulpini sparanghel 32 căței de usturoi (8 pe farfurie) 24 de cartofi medii 4 chives 10-15 petale de trandafir roșu...

Sambata, 07.10.2017, 11:17
Prăjitura Soacrei

Prăjitura Soacrei

O prăjitură simplă și bună pentru a cuceri o soacră tot bună.

Sambata, 07.10.2017, 10:58
Plăcintă cu Porumb

Plăcintă cu Porumb

Gustoasă și sățioasă, poate ține loc de orice masă, această plăcintă cu porumb. Ingrediente 250 g bacon 5 legături ceapă verde 5 fire rozmarin 2 conserve porumb chilli Bonduelle 400 g carne tocată 100 g...

Sambata, 07.10.2017, 10:38
x