Ingrediente șnițel: mușchi file de porc ou pesmet garnitură: 1 - 1,5 kg champignon maro și albe ulei de măsline 500 ml vin alb demi-dulce smântână 1 pachet brânză topită 5-6 feliuțe branză Brie usturoi ceapă verde...
Vineri, 11.04.2014, 11:29Ingrediente aluat: 500 g de făină 1 ou unt 200 g de ciocolată 1 cană de zahăr sare coajă de lămâie și de portocală umplutură: 1 kg de iaurt 8-10 ouă compot de mandarine și de piersici Mod de preparare Ingredientele...
Vineri, 11.04.2014, 11:21Un desert minunat semnat de Mihai Irimia.
Luni, 20.01.2014, 22:17Mihai Irimia ne prezintă o combinație uimitor de savuroasă.
Luni, 20.01.2014, 22:17Un duet care-ți lasă gura apă, propus de Alex Iacob.
Luni, 20.01.2014, 22:17O combinație interesantă de carne, ciuperci, vanilie și legume care vă vor testa papilele gustative.
Luni, 20.01.2014, 22:17O rețetă cu gust fin, propusă de Vereș Iștvan.
Luni, 20.01.2014, 16:53Pentru o rețetă delicioasă din carne de curcan, urmați instrucțiunile puse la dispoziție de Daniel Grosu.
Luni, 13.01.2014, 11:39Daniel Grosu îndrăznește să ne propună o rețetă inedită.
Luni, 13.01.2014, 11:38Daniel Grosu ne propune o rețetă cu pește și fructe exotice.
Luni, 13.01.2014, 11:37Un alt preparat interesant propus de Alex Iacob.
Luni, 13.01.2014, 11:36Alex Iacob ne recomandă un preparat delicios, fin și plin de savoare.
Luni, 13.01.2014, 11:35Atunci când vrei să guști un preparat tradițional de Top Chef.
Luni, 06.01.2014, 22:25Un preparat delicios, plin de savoare.
Luni, 06.01.2014, 22:20Atunci când ți-e pofă de ficăței de pui și de ficat de gâscă, ai la îndemână o rețetă delicioasă.
Luni, 06.01.2014, 22:15O combinație interesntă de scoici și cartofi.
Luni, 06.01.2014, 22:10O rețetă laborioasă, dar delicioasă.
Luni, 06.01.2014, 22:05O rețetă perfectă atunci când vrei să prepari angghinare.
Luni, 30.12.2013, 18:43Chiar dacă nu o cunoști pe doamna Smith, salata ce îi poartă numele este pur și simplu minunată.
Luni, 30.12.2013, 18:31Un preparat așa cum nu guști prea des.
Luni, 30.12.2013, 18:21Atunci când vrei să te răsfeți cu un desert delicios, îți recomandăm această rețetă.
Luni, 30.12.2013, 18:13O rețetă căreia merită să îi acorzi atenție.
Luni, 30.12.2013, 17:37Un preparat potrivit pentru orice ocazie.
Marti, 17.12.2013, 14:53Pieptul de rață este dificil de preparat. Cu această rețetă însă va fi floare la ureche.
Luni, 16.12.2013, 15:47Un preparat delicios dintr-o carne pretențioasă.
Luni, 16.12.2013, 15:44Atunci când ai chef de niște burgeri delicioși, încearcă să îi prepari conform acestei rețete.
Luni, 16.12.2013, 15:42Un desert ce-ți va încânta papilele gustative.
Luni, 16.12.2013, 15:38Dacă îți plac creveții, dar nu știi cum să-i prepari, iată o rețetă simplă și gustoasă.
Joi, 05.12.2013, 16:48Atuncă când vrei să mănânci mușchi de vită gătit într-un fel special, aceasta este rețeta perfectă.
Luni, 02.12.2013, 12:53Un desert fin și cremos.
Luni, 02.12.2013, 12:48O salată ușoară și delicioasă, cu ingrediente simple.
Luni, 02.12.2013, 12:34Un preparat cu note exotice.
Luni, 02.12.2013, 12:30PONT! O reţetă care are ca şi ingredient de bază, iaurtul. Este un cheese cake reinventat, cu cremă de brânză şi iaurt, ale cărui aspect şi gust au fost valorificate de sosul de căpşuni.
Luni, 25.11.2013, 22:45PONT! O reţetă improvizată, care are ca şi ingredient "vedetă", iaurtul, un ingredient destul de "limitat" şi greu de folosit pentru a crea un preparat "pretenţios". Un deşert magnific, gustos şi extrem de aspectuos!
Luni, 25.11.2013, 22:44O rețetă pretențioasă pentru papile gustative delicate.
Luni, 25.11.2013, 22:43Un tort delicios pentru toți cei cărora le place ciocolata.
Luni, 25.11.2013, 22:42Când iarna bate la ușă, o supă cremă de dovleac este tot ceea ce îți trebuie.
Luni, 25.11.2013, 22:40O rețetă specială pentru cei ce adoră gustul suav mării și cel îndrăzneț al fructelor de pădure.
Luni, 25.11.2013, 22:30Atunci când vrei să prepari mușchiuleț de porc, trebuie să încerci această rețetă savuroasă.
Luni, 25.11.2013, 22:20Cel mai lăudat preparat al episodului al cincilea. Originar din Franţa, preparatul i-a adus Mirelei Ivaşcu câştigarea duelului!
Luni, 18.11.2013, 17:28Reţeta gătita de Chef Hadad în 60 de minute, deşi (în mod normal) este o reţeta extrem de complicată, care cere cel puţin două ore pentru a fi preparată ca la carte. Chef Hadad a vrut să stimuleze concurenţii şi să le demonstreze acestora ce înseamnă pasiunea pentru bucătărie.
Luni, 18.11.2013, 17:21Dacă îți plac scoicile Saint-Jaques, aceasta este rețeta pe care trebuie să o guști.
Luni, 18.11.2013, 12:46Un amouse-bouche de legume ce îți lasă gura apă.
Luni, 18.11.2013, 12:43O bezea delicios de fructată.
Luni, 18.11.2013, 12:41Ingrediente 100 g făină 100 g unt 500 g lapte 500 g smântâna lichidă 80 g parmigiano regiano 150 g emmentaler 150 g mascarpone 150 g compte sare, piper Mod de preparare Într-un bol punem toate ingredientele şi punem pe foc...
Luni, 18.11.2013, 12:40O tarta speciala pentru papile gustative speciale.
Luni, 18.11.2013, 12:37O rețetă delicios de dulce.
Luni, 18.11.2013, 12:36Un rețetă de top.
Luni, 18.11.2013, 12:31Un amuse-bouche delicios de pretențios.
Luni, 18.11.2013, 12:29Dacă îți plac scoicile Saint-Jacques și vrei să le gătești într-un mod special, iată o rețetă specială.
Luni, 18.11.2013, 12:25