Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.
Fie că le servești la o cină romantică, fie în pauza de masă de la serviciu, pastele reprezintă un fel de mâncare ideal, care îți vor încânta papilele gustative. Pentru a te bucura cu adevărat de gustul lor și pentru a le aprecia savoarea la adevărata lor valoare, trebuie să le servești alături de vinul corespunzător.
Marti, 03.12.2019, 14:08Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit piept de rață cu un sos delicios.
Marti, 03.12.2019, 09:21Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne propune să ne răsfățănm cu o Rețetă delicioasă și sănătoasă pentru un prânz vegetarian.
Marti, 03.12.2019, 09:20Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne învață Cum pregătim cea mai gustoasă Musaca de post din legume cu sos de roșii.
Luni, 02.12.2019, 09:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să ne delectăm cu cea mai simplă și gustoasă mâncare din trei feluri de ciuperci, pe care să o servim pe un pat de rucola, pentru un plus de prospețime.
Joi, 28.11.2019, 09:01Fenomenul Sushi a luat amploare și în România iar numărul celor care îl consumă a crescut semnificativ.
Miercuri, 27.11.2019, 13:16Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă inspirată din bucătăria grecească și anume: rețeta Papouzaki.
Miercuri, 27.11.2019, 11:59Chef Berry a pregătit la Star Matinal o reţetă de somon în crustă de seminţe şi piure de cartofi
Miercuri, 27.11.2019, 10:55Chef Berry a pregătit la Star Matinal rețeta Ratatouille de legume
Marti, 26.11.2019, 18:12Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de salată bavareză cu sfeclă roșie și carne de vițel.
Marti, 26.11.2019, 14:39Chef Berry a pregătit la Star Matinal o delicioasă rețetă de post. Este vorba despre rețeta Tacos de post.
Luni, 25.11.2019, 19:20Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu răzvan și Dani a pregătit o delicioasă rețetă de paste cu sfeclă roșie și sos de dovleac.
Luni, 25.11.2019, 18:05Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, pregătește file de biban cu cartofi dulci și piure de mazăre.
Joi, 21.11.2019, 10:09Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne propune pentru o masă dintr-o zi de post, rețeta Supă cremă de țelină.
Miercuri, 20.11.2019, 11:25Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne propune să încercăm o delicioasă rețetă de burgeri de post, pe bază de năut, fasole, mazăre, dar și alte ingrediente gustoase.
Marti, 19.11.2019, 12:48Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o delicioasă rețetă de Pilaf sârbesc cu pui.
Marti, 19.11.2019, 10:36Mâncarea de post poate însemna și altceva decât cartofi, fasole şi orez. Chiar și fără ouă, carne și lactate, se pot pregăti rețete senzaționale, vegane.
Luni, 18.11.2019, 16:52Sushi este unul dintre cele mai importante preparate din bucătăria japoneză, astfel chefii sunt motivați să inventeze rețete tot mai interesante.
Luni, 18.11.2019, 11:54Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne propune o delicioasă rețetă de post: Sarmale cu ciuperci și soia, preparate în dovleac.
Luni, 18.11.2019, 09:29Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de post, pentru zilele cu dezlegare la pește: Supă cremă de linte cu dovleac și două tipuri de pește afumat.
Luni, 18.11.2019, 09:29În plin post al Crăciunului, Bucureştiul s-a transformat în capitala fripturilor. Cei care au trecut pragul unui târg tradiţional au avut senzaţia că sunt în ajun de sărbătoare. Au găsit pomana porcului sfârâind deja la foc domol, iar la final şi-au astâmpărat pofta de dulce cu plăcinte.
Duminica, 17.11.2019, 23:46Câte ţări, atâtea meniuri de nuntă. Peste 200 de bucătari de pe tot globul s-au strâns la Sibiu pentru a găti bunătăţile servite la ei acasă în ziua marelui eveniment. Un maraton al produselor tradiţionale care pune Sibiul, regiunea gastronomică a Europei, pe harta mondială culinară.
Duminica, 17.11.2019, 23:13Chef Munți , bucătarul de la Star Matinal, a pregătit mai multe preparate delicioase, pe care le-a denumit "1000 de nopți arăbești".
Vineri, 15.11.2019, 14:45Chef Berry a pregătit la Star matinal o reţetă de biscuţi de casă cu vișine.
Joi, 14.11.2019, 11:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi o reţetă germană denumită "Tafelspitz" un rasol cu supă şi legume din două tipuri de carne.
Miercuri, 13.11.2019, 13:57Chef Berry, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit o delicioasă rețetă Mușchiuleț de porc cu piure de mazăre și sos de ardei copt
Miercuri, 13.11.2019, 12:20Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un restaurant, ne prezintă cum se pregătește o supă tradițională japoneză.
Marti, 12.11.2019, 11:41Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine pulpe de gâscă, varză roșie, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gâscă veselă".
Marti, 12.11.2019, 10:15Chef Munti, câştigătorul de la Chefi la cuţite, găteşte la Star Matinal pui și creveți cu orez basmati și pâine naan.
Vineri, 08.11.2019, 15:50Cum Pastrama de berbecuţ câştigă teren în faţa fripturii de porc
Joi, 07.11.2019, 16:59Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un deosebit prânz legume și ouă coapte.
Joi, 07.11.2019, 12:46Profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi a venit la Neatza cu Răzvan şi Dani și a explicat ce alimente sunt recomandate în sezonul rece.
Joi, 07.11.2019, 09:47Arnaud Donckele, şeful restaurantului La Vague d'Or din Saint-Tropez, a fost desemnat de Gault et Millau bucătarul-şef al anului, potrivit Le Monde.
Marti, 05.11.2019, 10:48Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o delicioasă rețetă de Chiftele de năut cu multe legume și suc de rodie.
Marti, 05.11.2019, 10:33Mulți dintre noi iubesc pastele și la fel de mulți consideră că acestea nu sunt greu de gătit. Însă, adevărul este că este foarte ușor să dai greș, așa că unii sfârșesc prin a le fierbe prea mult, ori prea puțin.
Luni, 04.11.2019, 16:04Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o deosebită rețetă de plăcinte cu mere și un sos delicios de zmeură.
Luni, 04.11.2019, 13:33Chef Munti, câştigătorul de la Chefi la cuţite, găteşte la Star Matinal supă de ceapă franţuzească.
Vineri, 01.11.2019, 12:06Pe uliţele satelor se simte deja miros de cârnaţi, slănină şi pastramă. Micii producători au dat startul sezonului de afumături. Îi aşteaptă o lună încărcată, pentru că tot mai mulţi români tânjesc după savoarea de altădată a preparatelor de Crăciun.
Vineri, 01.11.2019, 00:03O legumă adusă din America de Sud ar putea fi pentru români o alternativă la nelipsiţii cartofi. Cum se găteşte yaconul şi ce proprietăţi are
Miercuri, 30.10.2019, 22:37Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Piața Obor, alături de nutriționistul Cristian Mărgărit, ne explică ce trebuie să mâncăm și cum ne putem imuniza organismul cu ajutorul resurselor naturale.
Marti, 29.10.2019, 13:05Alegerea vinului nu este o misiune chiar atât de uşoară. Există o serie de criterii pe care trebuie să le respectaţi. Virgil Mănescu ne învaţă cum să alegem corect vinul şi care este protocolul petrecerilor cu ştaif.
Marti, 22.10.2019, 15:31Ruxandra Pleșea, medic nutriționist, a prezentat la Neatza cu Răzvan şi Dani beneficiile nucilor.
Marti, 22.10.2019, 10:13Este sezonul de pus varză la murat, dar ne întrebăm deseori care este rețeta perfectă, sau cum se pune corect varza pentru murat și care sunt trucurile pentru o saramură perfectă și limpede.
Luni, 21.10.2019, 11:31Cu aromă de ciocolată sau lămâie şi ornate cu o cremă fină de zmeură sau bezea. Orice am alege, o brioşă are darul de a ne face, pur şi simplu, ziua mai frumoasă. Dacă românii descoperă abia de câţiva ani acest desert, în alte ţări există o adevărată industrie.
Vineri, 18.10.2019, 23:57Există unele alimente care nu expiră niciodată. Dacă te-ai săturat să arunci mâncare bună, află ce alimente nu au termen de valabilitate.
Vineri, 18.10.2019, 13:37Atunci când se vinde o oaie pentru carnea sa este important că această să fie tânără, întrucât cea mai bună pastramă se obţine de la oile sterpe, tineretul ovin de minimum un an sau batali, berbec castrat sau oaie, cu vârsta de până la doi ani. Odată cumpărată, se sacrifică oaia, se jupoaie, iar carnea se lasă la rece cel puțîn o noapte, timp în care carnea se va strânge și se va întări pentru a deveni numai bună de preparat.
Joi, 17.10.2019, 12:00Recoltatul verzei se transformă în localitatea Frumoasa din judeţul Harghita într-un festival, în care munca se îmbină cu distracţia şi cu buna dispoziţie. De la primele ore ale dimineţii începe sărbătoarea.
Duminica, 13.10.2019, 15:03Sunt ultimele zile în care mai putem consuma telemea proaspătă de capră şi lapte abia muls. Fermierii avertizează că urmează perioada în care animalele rămân gestante. Asta înseamnă că atât calitatea, cât şi cantitatea laptelui vor scădea. În schimb, caşcavalul, maturat şi până la un an, reprezintă alternativa perfectă.
Joi, 10.10.2019, 20:50Gutile sunt fructe foarte generoase, bune atât în stare crudă, cât şi preparate. Pot fi preparate fierte, coapte sau uscate. Din gutui poţi face, marmeladă, dulceaţă, prăjituri şi tarte, dar şi mâncăruri simple sau cu carne.
Miercuri, 09.10.2019, 08:19Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne învață cum se pun murăturile asortate în saramură și ne oferă câteva sfaturi și trucuri pentru reușita acestora.
Luni, 07.10.2019, 14:24